Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepší na tom je, že má mraky pozitivních komentářů, jak je vidět na aukru se tedy nedá věřit ničemu.

Odesláno

Nejlepší na tom je, že má mraky pozitivních komentářů, jak je vidět na aukru se tedy nedá věřit ničemu.

Budu trochu OT, ale moje zkušenost s aukrem je v tomto ohledu dost mizerná. Přišel jsem kdysi na prodejce, který prodával "kopie" obrazů známého a dobře prodávaného malíře - v zásadě vystřihl z oficiálního kalendáře jeho obraz, přetřel to nějakým lakem a nechal zarámovat, pak to prodával v kategorii obrazy olej, posléze jiné, ale v popisu nic neuvedl (že to není originál atd.), jen že prodá obraz. Po příhozu jsem si všiml podivné velikosti a ještě než jsem poslal peníze jsem prodejci napsal, že takový fejk nechci a že v popisu aukce to dle mého záměrně neuvedl. Vymlouval se na kategorii a kdo ví co. Docela jsem se naštval, tak jsem začal pátrat v jeho minulých aukcích - našel jsem podle podivných částek příhozů (299, 999, 1499,....), že má cca 3-4 profily, kterýma si přihazuje na aukce, profily měly samé pozitivní komentáře a vesměs od stejného prodávajícího / kupujícího. Všechno na co jsem přišel jsem poslal na aukro s tím, že odmítám podporovat zloděje a podvodníky. Napsali, že díky a že to "prověří". Na můj pozdější dotaz, jak to dopadlo, mě poslali do háje, že mi do jejich interního šetření nic není. Prodejce si vesele prodával dál, všechny účty byly aktivní a nic se nestalo.

Poučení je, že aukru jde o prachy a tyto podvodné praktiky prodejců tolerují. Maximálně se udělá bububu a smažou jim pár vystavených aukcí, aby se vlk nažral a provize zůstala celá...

Ať nejsem celým příspěvkem mimo, nemáte někdo tip, kde rozumně nakoupit jinde než na aukru?

Odesláno

Budu trochu OT, ale moje zkušenost s aukrem je v tomto ohledu dost mizerná. Přišel jsem kdysi na prodejce, který prodával "kopie" obrazů známého a dobře prodávaného malíře - v zásadě vystřihl z oficiálního kalendáře jeho obraz, přetřel to nějakým lakem a nechal zarámovat, pak to prodával v kategorii obrazy olej, posléze jiné, ale v popisu nic neuvedl (že to není originál atd.), jen že prodá obraz. Po příhozu jsem si všiml podivné velikosti a ještě než jsem poslal peníze jsem prodejci napsal, že takový fejk nechci a že v popisu aukce to dle mého záměrně neuvedl. Vymlouval se na kategorii a kdo ví co. Docela jsem se naštval, tak jsem začal pátrat v jeho minulých aukcích - našel jsem podle podivných částek příhozů (299, 999, 1499,....), že má cca 3-4 profily, kterýma si přihazuje na aukce, profily měly samé pozitivní komentáře a vesměs od stejného prodávajícího / kupujícího. Všechno na co jsem přišel jsem poslal na aukro s tím, že odmítám podporovat zloděje a podvodníky. Napsali, že díky a že to "prověří". Na můj pozdější dotaz, jak to dopadlo, mě poslali do háje, že mi do jejich interního šetření nic není. Prodejce si vesele prodával dál, všechny účty byly aktivní a nic se nestalo.

Poučení je, že aukru jde o prachy a tyto podvodné praktiky prodejců tolerují. Maximálně se udělá bububu a smažou jim pár vystavených aukcí, aby se vlk nažral a provize zůstala celá...

Ať nejsem celým příspěvkem mimo, nemáte někdo tip, kde rozumně nakoupit jinde než na aukru?

Rozumně? Určitě zde a potom je to o štěstí u různých vetešníků. ;)

Odesláno

Ty IGENy vypadají sice hodně dobře, ale od takovýho "zmetka" asi raději nic nebrat, už jen proto, že si šroubuje aukce sám a ještě prokazatelně v aukcích lže - i kdyby byly nakrásně některý hodinky NOS a originál, tak si člověk nikdy nemůže být jistej :sad01_anim:

EDIT: korekce

Náhodou je malá ručička nastavená tak, aby nebolo vidieť font písmena "M" ?

Odesláno

Zdravím všechny.

Už tomu fakt vůbec nerozumím.Místní člen zdejšího chronomagu prodává hodinky POTÁPĚČE s bílou parexovou lunetou na Aukru a v popisu hrdě píše:pouze originální díly z Eltonu,žádné Parexo,Polsko atd. ........Hodinky prodávám z mé soukromé sbírky............Že by fakt nevěděl,že taková luneta tam nepatří??

Odesláno

Zdravím všechny.

Už tomu fakt vůbec nerozumím.Místní člen zdejšího chronomagu prodává hodinky POTÁPĚČE s bílou parexovou lunetou na Aukru a v popisu hrdě píše:pouze originální díly z Eltonu,žádné Parexo,Polsko atd. ........Hodinky prodávám z mé soukromé sbírky............Že by fakt nevěděl,že taková luneta tam nepatří??

Tyhle?

http://aukro.cz/prim-sport-2-potapecske-kalibr-68-velmi-zachovale-i2981474797.html

Odesláno

Zdravím všechny.

Já bych v tom asi nehledal hned zlý úmysl... Má tenhle popisek u všech podobných aukcí, tak bych spíš řekl, že to zapomněl změnit.

Odesláno (upraveno)

Tolja má popis zboží pořád stejný. CTRL+C, CTRL+V.... :-)

Každopádně Tolja má hodinky, které nikdo ne a v tom počtu...

otázka odkud. Skoro bych řekl, že okrádá mrtvoly. :-) eh, mluví ze mě závist.... a neměl bych tak pít... :-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Zdar chlapi, je tohle pouzdro origo prim sport? už jsem jej párkráté na sportkách viděl ale myslel jsem že to nějaká skládačka. Můžete dát někdo info? Děkuji. Jinak jsou právě na áčku.

Tohle je pouzdro prim sport automat.

Odesláno (upraveno)

Tak nevím, jestli to náhodou nepatří do sekce "Bastlení" :-D aneb uděláme vám datumovky do jakýchkoliv hodinek...

Prim Traktor s datumem

EDIT: Přidán obrázek pro budoucí generace...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem dadama
Odesláno (upraveno)

Protože kolotoč. :D Jen tak počítám v hlavě cenu strojku, puzdra, korunky, zapomněl jsem na ručičky. Tak teda 900,- včetně 21% DPH.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

Protože kolotoč. :D Jen tak počítám v hlavě cenu strojku, puzdra, korunky, zapomněl jsem na ručičky. Tak teda 900,- včetně 21% DPH.

DEVĚT ??? Proboha, a já netušil už proč za to dát těch sedm...Stroj je určitě z ošoupaných televizí a to pouzdro je na vyhození.

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...