Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orezla rucicka, lehce jeta korunka, cal 66, hodne zalezi jak vypadaji zespoda. IMHO tak 500,-

Viděl bych to tak nějak podobně. Je to hodně běžný model, nemají datumovku...i když jsou fakt hezké, ťukance vidím, někde mezi tím pětikilem a litrem to bude...

Odesláno

Vidím to tak za cenu do 400kč : ručky-dost poškozené,vteřinovka i korunka už mají něco odkrouceno.Za cenu 1000kč se prodávají v top stavu i s krabičkou a zaručákem.

Odesláno

no první post jsem psal z mobilu a na PC je pravda vidět víc, možná se mi to jen zdá, ale na 9 je uloupnutá barva na cifru... Pokud jsou ale na nošení, tak bych ani NOS stav asi nehledal, hlavně se ti musí líbit.

Odesláno

Za poslední týdny, co jsem hledal cifr k traktorům, jsem na ně narazil prakticky v každé vetešárně, do které jsem zavítal. Málokdy za ně chtěli víc než 400. Dlužno však dodat, že povětšinou byly o něco málo otřískanější. 

Odesláno

Tak jsem šel dneska okolo pražské firemní prodejny Prim a nečekaně jsem se tam na poutači před vchodem do pasáže poučil jak vypadají "pravé české hodinky". To si nemohu nechat jen pro sebe a tak pro zdejší širší poučení přikládám dva obrázky pořízené mobilem, které to jasně říkají. To jsem se divil ! :) :) :)  

post-19465-0-64717400-1396472535_thumb.jpg

post-19465-0-43190700-1396472582_thumb.jpg

Odesláno

No to já bych očekával, že jako opravdu "pravé české hodinky" předvedou nějaké hodinky, které mají i český strojek.

Odesláno

No to já bych očekával, že jako opravdu "pravé české hodinky" předvedou nějaké hodinky, které mají i český strojek.

No,Elton nejaky vlastni strojky ma,nicmene konkretne tady u tohoto modelu,byt to opravdu 100%in-house,nezaplati to nikdo.

Odesláno

No to já bych očekával, že jako opravdu "pravé české hodinky" předvedou nějaké hodinky, které mají i český strojek.

Ani nové 94 se nedají srovnat např. s Etou 2824.Nemají zrychlené překlápění data ani hacking a to mě trochu mrzí.

Odesláno

Ani nové 94 se nedají srovnat např. s Etou 2824.Nemají zrychlené překlápění data ani hacking a to mě trochu mrzí.

Já mám kalibr 94 v Elton Sport L.E. 2012 a ty hacking mají.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...