Honza.manta Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 :-) Dokud byly traktory traktory a brusely brusely, bylo to jasný. Ale jakmile se bruselské cifry začaly objevovat v traktorových pouzdrech, nastal v myslích prodejců zmatek... ;-) slíbil jsem, ze se nebudu vyjadřovat k aukcím, ale za tuhle cenu to stejně koupí jen šílenec.Jsem jen na telefonu, přidejte tam někdo fotku, prosím. Jinak tohle má společného s traktorama jen logo Prim.
martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Možná jsem se blbě vyjádřil - chtěl jsem říct, že díky zveřejňovaným kouskům s traktorovým pouzdrem a bruselským cifrem se ty dvě odlišné kategorie začaly k sobě nebezpečně přibližovat a leckterý prodejce se potom - úmyslně nebo neúmyslně - může mýlit. Viz foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Stejně je to paradox a nechci založit nějaký flame, ale po těchto hodinkách, s Myiotou, pouzdrem, který se za čas vošoupe a lunetou, která se vošoupe hned, se žene tolik srdcařů, Primkařů, a stejná skupina tady zvrací nad hodinkama s podobným názvem, s kalibrem 8215 (Myiotou), s nerezovým pouzdrem, ...s proklamací, jakej je to shit. Jinak, taky jsem je chtěl, ale prst zůstal v dostatečném odstupu od myši... Hezky si to napsal a jen souhlasím.Kamarád je má,v hodinkách se nevyzná,pořád je nosí a dělá v nich vše......až mi to srdce trhá,že je nemá jen na dívání.
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Hezky si to napsal a jen souhlasím.Kamarád je má,v hodinkách se nevyzná,pořád je nosí a dělá v nich vše......až mi to srdce trhá,že je nemá jen na dívání.Ale hodinky jsou primárně právě na nošení... Ten Tomáš má v tomto pravdu!!To jen pár "jedninců" povýšilo hodinky na sběratelský artefakt!!
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Možná jsem se blbě vyjádřil - chtěl jsem říct, že díky zveřejňovaným kouskům s traktorovým pouzdrem a bruselským cifrem se ty dvě odlišné kategorie začaly k sobě nebezpečně přibližovat a leckterý prodejce se potom - úmyslně nebo neúmyslně - může mýlit. Viz foto.Dovolil jsem si přesunout tuto fotku do vlákna bruselských,tam se tak rychle neztratí v balastu.
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Možná jsem se blbě vyjádřil - chtěl jsem říct, že díky zveřejňovaným kouskům s traktorovým pouzdrem a bruselským cifrem se ty dvě odlišné kategorie začaly k sobě nebezpečně přibližovat a leckterý prodejce se potom - úmyslně nebo neúmyslně - může mýlit. Viz foto.Nějak jsem to nepochopil. Proč je traktor s bruselským cifrem bastl? Je tu zrovna o tomhle povídání dost...myslel jsem že je to vyřešený...?
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 No úplně košer to není.Možná se tak pár kusů udělalo,ale standartní to nebylo,no.
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 No úplně košer to není.Možná se tak pár kusů udělalo,ale standartní to nebylo,no.??? Ty něco víš? Tak si to přece nenechej pro sebe...
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Byla to jen debata a domněnky,že to tak bylo.Ale kdo to ví úplně přesně?Asi nikdo.
kerob Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 No,to je slovo do pranice,myslíš že se to dělalo offiko,napuloffiko nebo jen partyzanstina?Dost by ta informace pomohla,vysvětlila a možná zlegalizovala nebo naopak uvrhla řadu "rarit" do stoupy.Tak jak to bylo....
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Myslím,že je to partyzánština.Zkrátka asi zbylo pár ciferníků a náhodou to pasovalo do traktorového pouzdra,tak se to tak složilo a bylo.Nebyl v tom dlouhodobý záměr /moje domněnka/ .
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Zkus vysvětlit pojem ,,partyzánština". Jako že to nevyrobili a neprodali?
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Já u toho nebyl a kdo to odpřísáhne,že to bylo tak či onak?Třeba to bylo jen v rámci opravy přehozeno do jiného pouzdra,nebo ve fabrice z přebytků.Máš pravdu Roberte,bez nějakých hmatatelných důkazů je ta debata o ničem. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem bohus76
Bert Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Drazí spolupostižení, tak trocu mi tahle debata připomíná následující dialog: .... Říká jeden Yetti druhému:"Už jsi viděl někdy Messnera?" .....
kerob Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jo,tomu rozumím a dál bych partyzanstinu na roveň bastlu,tedy neoffico a neorigo.Ale proto je to potřeba říct nahlas a všem.Dík za otevřenost!!!
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jo,tomu rozumím a dál bych partyzanstinu na roveň bastlu,tedy neoffico a neorigo.Ale proto je to potřeba říct nahlas a všem.Dík za otevřenost!!!Promiň, asi jsem natvrdlý. Čemu rozumíš? Já jsem zatím pochopil, že Bohuš nic jistýho neví. Ty jo?
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Já bych si tipnul na bastl zaměstnanců Eltonu přímo při výrobě - takže tu partizánštinu. Mám dvoje a jsem si téměř jistý, že nebyly dobastlené, ale že je to původní kousek, ale nemyslím si, že to bylo oficiálně vyráběné.
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Otázka je jestli se nějaké prodaly. Primek co se prodávaly a přitom nebyly ,,podle vzorníku" asi pár bylo, ne?
financ Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Souhlasím s Honzou, byla to nejspíš aktivita lidí z Eltonu, bruselský traktory do běžné distribuční sítě nešly. Odlišnost číslování na dýnku jsem popsal ve vlákně Prim Brusel.U svých jsem si taky jistý, že jsou původní, nedobastlený a pocházejí z okolí Eltonu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se