Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Myslím si, že správná korunka je viz vlákno prim Brusel a fotky Bigese. 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48534-prim-brusel-fotkyfanclub/?hl=%2Bprim+%2Bbrusel

Myslím, že ty z aukra mají korunku jinou. Uvidíme co nám poví nejpovolanější...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bigesova korunka je nová a přesně takovou dávají v Eltonu třeba na Diplomaty, takže bude na 99% renovační. Myslím si, že korunka v aukci je na těchto hodinkách původní. Na Swiss zlacená pouzdra se dávalo několik typů úplně atypických korunek a je možné, že jsou taky původně švýcarské, dodávané tehdy rovnou s pouzdrem. Zná někdo tento model hodinek, ale bez č. 12 nahoře? Považuje se to za Brusel, nebo už ne?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník rama

Klidně počkám do konce aukce na Aukru ,,potápěčů,, a pak počkám,na fotky ciferníků od RAMA z té Číny.

Ahoj, musíš se spokojit s fejky cifrů Prim co jich má Hněvsa plnej sklad. Žádný fotky nových nebudou, byl to hoax, aby bylo na neviném případu dobře vidět, jak je jednoduchý pro maistreamová  Rothschildova media strašit světovou veřejnost třeba v souvislosti s pseudoepidemií eboly. A jsou i jiné, daleko horší lži a manipulace. Ale to už bych moc odbočoval od hodinek, což nechci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník rama

Nějaká nová kachna? Originál letecké korunky těsnily standardně dobře. Prostě jako každé se po nějaké době těsnění ošoupalo a potom byly nahrazeny korunkami bez odsazení, protože ty už se nedělaly. Mám doma několik původních leteckých korunek s odsazením a všechny těsní perfektně.

Ahoj, je to hodně stará kachna. Já měl možnost držet v ruce jen tři kusy NOS letecké korunky s odsazením a netěsnila ani jedna. To ale automaticky nemusí znamenat, že takové byly všechny. Napadla mě souvislost právě s odsazením a tím zmenšením místa pro O kroužky uvnitř. Jsou tam vůbec dva? Kdyby se našel dobrovolný badatel na vypreparovaní této korunky klidně horšího vzhledu, mohlo by to třeba mnohé osvětlit.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, musíš se spokojit s fejky cifrů Prim co jich má Hněvsa plnej sklad. Žádný fotky nových nebudou, byl to hoax, aby bylo na neviném případu dobře vidět, jak je jednoduchý pro maistreamová  Rothschildova media strašit světovou veřejnost třeba v souvislosti s pseudoepidemií eboly. A jsou i jiné, daleko horší lži a manipulace. Ale to už bych moc odbočoval od hodinek, což nechci.

tak to čtu, že to byl hoax, atd..., :lol2: hele vzhledem k tomu co píšeš atd. nejsi náhodou z rozhodnutí strany doktor?

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Ty Bruselky za 4 tis. vypadají jako nové a mají i původní korunku, takže se ta cena dá pochopit. Lepší stav tohoto modelu jsem ještě neviděla.

Jsou v pěkném stavu, to jo, ale cena se mi zdá hodně přešvihlá.

Bigesova korunka je nová a přesně takovou dávají v Eltonu třeba na Diplomaty, takže bude na 99% renovační. Myslím si, že korunka v aukci je na těchto hodinkách původní. Na Swiss zlacená pouzdra se dávalo několik typů úplně atypických korunek a je možné, že jsou taky původně švýcarské, dodávané tehdy rovnou s pouzdrem.

Souhlasím, podle mě je Bigesova korunka s odražením z pozdější produkce. Myslím, že se ještě dávala na pár posledních zejména quartzových modelů viz.foto:

post-17158-0-50156700-1415638568_thumb.jpg

post-17158-0-56075000-1415638576_thumb.jpg

post-17158-0-25902200-1415638583_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Myslím si,že díky tvé odpovědi,si každý normální člověk udělá úsudek sám.

Parexo v nabídce   cifry na potápěče   nemá.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, musíš se spokojit s fejky cifrů Prim co jich má Hněvsa plnej sklad. Žádný fotky nových nebudou, byl to hoax, aby bylo na neviném případu dobře vidět, jak je jednoduchý pro maistreamová Rothschildova media strašit světovou veřejnost třeba v souvislosti s pseudoepidemií eboly. A jsou i jiné, daleko horší lži a manipulace. Ale to už bych moc odbočoval od hodinek, což nechci.

Vzhledem k tomu, kolik jsi toho napsal, aniž bys něco sdělil bych řekl, že jsi nedocenena passy, která může strašit akorát holky na vesnici.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, je to hodně stará kachna. Já měl možnost držet v ruce jen tři kusy NOS letecké korunky s odsazením a netěsnila ani jedna. To ale automaticky nemusí znamenat, že takové byly všechny. Napadla mě souvislost právě s odsazením a tím zmenšením místa pro O kroužky uvnitř. Jsou tam vůbec dva? Kdyby se našel dobrovolný badatel na vypreparovaní této korunky klidně horšího vzhledu, mohlo by to třeba mnohé osvětlit.

Ty korunky jsou staré cca 30 let, proto netěsní, ale těsnily úplně normálně. Stejné odsazení měly i korunky na Igeny.

Odkaz ke komentáři

No, na jednu stranu jsou tu Orlíky a fakt, že se mnoho věcí, třeba pro potápěče, horko těžko shánělo přes Svazarm... na druhou stranu nezapomenu, jak nám jednou při nečekaném poplachu vyjelo z hal 5 vozidel (BVP, V3S, atd.) z celkového počtu 40 ks vozového parku :-) Zbytek byl nefunkční, mnoho vozidel dlouhodobě vinou kanibalizace na náhradní díly....

Odkaz ke komentáři

No, na jednu stranu jsou tu Orlíky a fakt, že se mnoho věcí, třeba pro potápěče, horko těžko shánělo přes Svazarm... na druhou stranu nezapomenu, jak nám jednou při nečekaném poplachu vyjelo z hal 5 vozidel (BVP, V3S, atd.) z celkového počtu 40 ks vozového parku :-) Zbytek byl nefunkční, mnoho vozidel dlouhodobě vinou kanibalizace na náhradní díly....

Co já si pamatuji (druhá polovina osmdesátých let), tak když pískli poplach, tak zejména v zimě V3S a Kačeny (Tatra 805) neměly žádný velký problém. U novějších Tater a sovětských Zilů byl ale počet zatuhlých kusů výrazně vyšší.

Odkaz ke komentáři

Asi jsme byli obzvlášť schopní. Chtěl jsem jen říct, že armáda neměla dobré věcí. Občas měla jen lepší věci než civilní sektor :-) A na funkčnost se minimálně při odběru od dodavatele kladl důraz.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...