Olda Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Ty rádoby originální díly od tohoto predejce se tu už probíraly několikrát...a Eltony origo byly, akorát šly mimo aukci, klasická finta s poničeným předmětem...tak se přiznejte, kdo je už má doma Co tím prodejce získá? Nemusí platit provizi Aukru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Koupil jsem si je já za 20 tis. co myslíš? Ty díly na letecké jsou jasné Parexo-číselník a když si tu fotku zvětšíš je znak jasně vidět. Jestli jo tak se pochlub s pořádnými fotkami .Ale kdo je má ten jistě už ví jejich historii....Byly u VÚ .... no kdo to ví ten odpoví . Co se týče těch součástí na PRIM AUTOMAT letecké provedení se omlouvám za znovu otevření.Já jsem za rok ještě nestíhal projet všechny vlákna PRIMEK natož celej CHRONOMAG .Nějak jsem na ty stránky zapad s google při hledání odpovědi na tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Nemám, napsal jsem to s ? - otazníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Co tím prodejce získá? Nemusí platit provizi Aukru? Někdo mu holt učinil nabídku za exkluzivitu, která se nedala odmítnout - za to že aukci zruší . Můj tip je, že cena Elton Sportů byla hooodně přes 20k. Na těch vyvolávacích 15k už byly 2 základní příhozy ( které byly nakonec zrušené prodejcem), o hodinky byl velký zájem (cca 500 shlédnutí v okurkové sezoně, spousta dotazů), cena by v aukci i tak vylezla přes 20k a někdo nedočkavý se asi polekal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Tak v celkem kratke dobe se vyskytly na aukru 2x Eltony, tak jak to tak vidim tak za nejakych 10roku bych se k nim mozna mohl dopracovat pokud se ovsem nekde nenajde bedna kde bude treba 50ks Mam k nim totiz srdecni vztah pac jsou to prave "divery" no spis nedivery Mam nejake indicie kde bych mohl patrat ale chce to cas a nohy v suchu ale takovou palku bych za ne urcite nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Tak se o ty indicie poděl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 PRIM- ARMÁDNÍ AUTOMATY- MUZEJNÍ KOUSEK!! Prodám exkluzivně zachovalé, funkční hodinky.Absolutně TOP stav, bez jakýchkoli investic s nízkým výrobním číslem.. viz fota http://aukro.cz/prim-armadni-automaty-muzejni-kousek-i1763035309.html ...........ALE tak trochu z PAREXA za 8tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 PRIM- ARMÁDNÍ AUTOMATY- MUZEJNÍ KOUSEK!! Prodám exkluzivně zachovalé, funkční hodinky.Absolutně TOP stav, bez jakýchkoli investic s nízkým výrobním číslem.. viz fota http://aukro.cz/prim...1763035309.html ...........ALE tak trochu z PAREXA za 8tis. Taky jsem si všimnul. Dobrý možná tak do muzea fejků, ale za ty prachy ? Takhle obelhávat, no fuj měl by se stydět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Je to divné,ale myslel jsem si ,aspoň jsem to tady někde četl ,že k setu pouzdra prim letecké v Parexu je dodáván originál ciferník a nevím jestli se mě to zdá ,ale není náhodou posunutý armovací kroužek vůči ciferníku.Aspoň na šestce to tak vypadá.Jinak je to nehoráznost za ty prachy ,když ten set parexo stojí nebo stál asi 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Přemýšlím, že každému kdo si přihodí osobně napíšu o Co se vlastně jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Nešlo by to dát vědět nějak aukru ,že se jedná o podvod a zavádějící popis aukce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) Právě jsem to nevydržel a panu prodejci jsem napsal toto "Mám ty stejné i se stejným číslem.Není Vám to divné?Měl by jste tam připsat,že se nejedná o originál ,ale o repliku pouzdra a ciferníku a ruček,vyrobenou v číně a zakoupenou v pardubicích a doma složenou.Strojek nebudu komentovat,protože na něho není vidět,ale pravděpodobně pochází z prim aoutomatů jiného typu.Je to podvod styďte se." Doufám že se zachová férově a aukci zruší nebo aspoň upraví popis. edit: chyba Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Nešlo by to dát vědět nějak aukru ,že se jedná o podvod a zavádějící popis aukce? To nemá cenu, stejně to nestáhnou, maj peníze z provize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 to je teda pěknej bordel. Byla by mě hanba něco takové prodávat. Bude chudák ten co to koupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Je to divné,ale myslel jsem si ,aspoň jsem to tady někde četl ,že k setu pouzdra prim letecké v Parexu je dodáván originál ciferník a nevím jestli se mě to zdá ,ale není náhodou posunutý armovací kroužek vůči ciferníku.Aspoň na šestce to tak vypadá.Jinak je to nehoráznost za ty prachy ,když ten set parexo stojí nebo stál asi 2000. Origoš ciferníky už nejsou, dávaj k tomu hnusný repliky viz. aukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 tak to jsem zaváhal.Minulý týden jsem dodělal opravu jedněch šrotů,kde jsem mimo jiné musel použít pouzdro z parexa od kamaráda a můj ciferník není nic moc a tak jsem si ho chtěl pořídit v pardubicích.Hold kdo pozdě chodí ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 tak to jsem zaváhal.Minulý týden jsem dodělal opravu jedněch šrotů,kde jsem mimo jiné musel použít pouzdro z parexa od kamaráda a můj ciferník není nic moc a tak jsem si ho chtěl pořídit v pardubicích.Hold kdo pozdě chodí ..... Ty repliky stojej tuším 75 Kč a origoše prodávaly kolem tří stovek, ale jen chvilku, než je někdo skoupil, pak už jen s novým pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Nešlo by to dát vědět nějak aukru ,že se jedná o podvod a zavádějící popis aukce? Asi sem někoho namích,ale já tam stejně nic neprodávám a kupuju jen sporadicky Třeba si to někdo přečte ...... Největší sranda je že je to docela zavedený prodejce s dobrými znalostmi,takže o mýlce asi nebude řeč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Pro Skodna a Nikdo palec nahoru . Já osobně jsem už minimálně u dvou prodejců hodinek na Aukru za své názory na jejich "černé listině" To znamená, že si nemůžu od nich koupit ani vteřinovou ručičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Taky jsem si všimnul. Dobrý možná tak do muzea fejků, ale za ty prachy ? Takhle obelhávat, no fuj měl by se stydět . Tak prodejce doplňuje text: cituji .... Dle sdělení pana hodináře od kterého jsem je koupil, jsou všechny díly originál od býv. Eltonu a ne Čínský šunt, jak se mi to někdo snaží vnutit a to i včetně dýnka.. Detailně jsem prostudoval kolekci hodinek Prim od MPM..žádný z nabízených modelů čínských se tomu modelu ani nepřibližuje!! .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se