Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ano, podpásovka to je, ale od těch prodejců. Já jen reaguji na to, co tam vidím a co vidí i všichni ostatní.Můj názor je, že jste si tam cizí prodejce neměl pouštět. Čím víc lidí se něčeho účastní, tím víc jdou do háje původní myšlenky.Vaše myšlenka byla krásná a čistá. Je pryč.přesně tak a nechápu po některých exemplárních inzerátech Liborův údiv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Pokud nechám inzerovat na svých stránkách nějaké lidi, kteří na ty stránky chodí, nemohu odpovídat za úroveň inzerce. Mohu to hlídat, promazávat, ale nemohu být všude. Podívejte se jak to občas vypadá v inzerci tady. A to má Chronomag hbité moderátory. Jsem rád že zmíněné stránky fungují a rozhodně si nemyslím, že by to byl ráj aukrohajzlíků. Pořád tam mohu najít něco zajímavého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Pokud muzu poradit, tak bych zkusil na webu od Accutrona pouzit pravidlo "JEDNOU A DOST!".Poctiveho prodejce se to nedotkne.Bastlirum se zavrou vratka!Urcite mu muzeme s tim pomoct a sem tam oznacit cernou ovci.Stejne to delame i ted. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ahoj, omlouvám se pokud je to ot , ale mám doma v šuplíku 2X Prim Quartz s řemínkem mají snahu jít druhé jsou mrtvola. Chtěl bych je darovat popřípadě osobně Ostrava a okolí.Pokud je to moc mimo vlákno Prim v inzerci tak po prosím o shovívavost moderátorů a smazání. Více přes SZ Škarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 A jsou fuč..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 https://www.sbazar.cz/aksillerak/detail/21468335-hodinky-prim Nějak mi hlava nebere z čeho je to pouzdro ve kterém je zapasový číselník z Igenu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ze šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Kdo by nevěděl,u Accutrona jsou k mání Orlíci.Zatím se o ně nikdo nerve.. http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-orlik-4428.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Krasne novodobe Orliky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Je to pěkné, ale cena je i vzhledem k oficiální ceně vcelku vysoká. A sic nemám nic proti ETA, tak u Primu když, tak spíše interní kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Kolik stojijó oficiálně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 39.900,- http://www.prim.cz/cz/produkt/prim-orlik-38-87544/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Od někoho jsem tu dnes zahlídnul informaci, že Orlíky 38 osazujou i kalibrem 95. Neměl jsem ale čas a nemůžu to teď najít - nevíte o tom někdo víc? V oficiální nabídce jsou pouze s kal. 73. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 (upraveno) Tak co říkáte na dražbu těch traktorů ve zlate? Upraveno 10. února 2017 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 No, já mám radost, nedávno jsem inzeroval za 2000 luxusní, opravdu nádherný černý Eleganty z 60. let a nějakej zakomplexovanej hňup mně, samozřejmě anonymně, napsal, že je to komunistickej šunt zadarmo drahý. Toho teď určitě trefil šlak.Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Od někoho jsem tu dnes zahlídnul informaci, že Orlíky 38 osazujou i kalibrem 95. Neměl jsem ale čas a nemůžu to teď najít - nevíte o tom někdo víc? V oficiální nabídce jsou pouze s kal. 73. Prosím o osvětlení kalibru 95 - ten ještě neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Toľko stránky výrobcu: http://www.prim.cz/cz/prim-kalibr-95-88063/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Aha - takže to vypadá, že je to 94 bez datového ústrojí(94 nodate). Vlastně až když jsi mi to tady napsal, tak mi došlo, že o něm vím, jen jsem to nějak vypustil z hlavy. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Aha - takže to vypadá, že je to 94 bez datového ústrojí(94 nodate). Vlastně až když jsi mi to tady napsal, tak mi došlo, že o něm vím, jen jsem to nějak vypustil z hlavy. Díky. Ne, to co popisuješ je 93, tohle je 98 bez data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Jak jsem starej, tak jsem blbej. Já ten rotor úplně přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se