Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tento prodejce je fakt dílo. Stačí se podívat na názvy jeho inzerátů na stránkách - "nadherne, krasne, pekne, rare funkcni, prim krasavec, mega rare, krasny vzacny prim, legendarni, vzacne s venovanim" A pro podtržení důležitosti vše psané velkým písmem a doplněné patřičným množstvím vykřičníků. Vlastně nejobyčejnější, co prodává, jsou modré televize - ty jsou podle něj jen "funkcni"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omlouvam se za postovani probihajici aukce, ale aspon je to jen eBay :)

ocividne je to skladacka s parexo cifrem, ale zajima mne ta korunka - nevi nekdo co je to zac? vypada zajimave

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Military-Watch-PRIM-Automatic-21-Jewels-Czechoslovakia-Air-Force-/232301429313?hash=item36163e8241:g:dUgAAOSwJ7RYXRfZ

post-27322-0-24459400-1492209476_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tysmek

Ahoj vážení členové fóra. Jelikož zacínam propadat pomalu fenoménu Prim, chtěl bych se zde zdvořile zeptat, zda by někdo neměl na prodej jednu "bibli" PRIM. Nechci se ucastnit zadne Aukro honby, rad bych slusny a rozumny obchod. Samozrejme na odpovidajici cene se dohodneme. Nechci to na kseft, jsem rodily Novomestak a mam uz pár kusů hodinek. Děkuji za odpoved pres SZ, nechci tímto více "plevelit" toto forum, ktere mám rad.

Pěkné Velikonoce. Honza 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tysmek

Diky. Proc myslis? Zmena vlastnika, politiky a kultury Prim Manufacture? Nechci zde rozpoutavat off topic diskuzi, ale docela me to zajima:-) diky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...