Milan01 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 http://aukro.cz/prim-sport-igen-dobovy-original-i6796461407.htmlProhlížím Igeny na aukru, a nějak se mi nezdá korunka u těchto "dobových originálů".. Nejsem odborník, ale oproti originální korunce moc "kulatá"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Taky nejsem odborník, ale pouzdro mi přijde dost okousané a korunka může být opravdu hodně (dokulata) omydlená... Hodinky toho asi zažily ažaž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Korunka je hooodně ojetý originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Je to přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Další skladatel,co si spletl stránky pana Hovorky s Aukrem.http://www.antik-hovorka.cz/obchod/hodinky-prim-sport-2-1972-5032.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ahoj, co je na nich špatně ? Díky za osvětlení Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Sklo, dýnko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waffer Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Trošku ujel armovák... ale co se dá dělat, prý to vzniklo v roce 1672 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ručky mají novou asi lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Když tady bylo zmíněno to dýnko - ke kterému modelu tedy patří? Mám taky takové na jedněch Humbertech...Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Na Humbertech to dýnko bude v pořádku,ale na těchto PS 2.1,který jsou starší, musí být údaj o tlaku 4 AT.No,datum vzniku tam dal asi z nepozornosti,ale stejně jim ubral 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Kurnik chlapi, ted jsem od stejneho prodejce koupil tyto jako NOS, tak doufam, ze jsou v poradku. Ujistete mne prosim. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Tyhle jsou v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Hosi co vy na to? http://aukro.cz/hodinky-spartak-pred-prim-stroj-k25-i6803622336.html Moze to byt koser takto? Kaliber, viecko, puzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Další skladatel,co si spletl stránky pana Hovorky s Aukrem.http://www.antik-hovorka.cz/obchod/hodinky-prim-sport-2-1972-5032.htmlTohle mne osobně celkem dosti znepokojuje řeknu jen a jistě nebudu sám, kdo tenhle svatostánek nás milovníků odkazů naší hodinářské minulosti považuje za místo s garancí originálu. Tohle by se dít nemělo. Hnát podobné "sběratele" příslovečným, svinským krokem pryč asi dost dobře nejde, ale na druhou stranu, proč by ne? Podvádíš? Kazíš dobré jméno? Tady nejsi vítán. Na druhou stranu stát se to může, nikdo není neomylný, ale pokud vidím, tak dotyčný "skladatel" dělá mrtvého brouka i přes upozornění na neoriginální původ nabízeného zboží. Osobně jsem rád, když se na takové nešvary upozorní a ještě jednou díky za takovou pomoc. Vždyť to děláme hlavně pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 (upraveno) Tohle mne osobně celkem dosti znepokojuje řeknu jen a jistě nebudu sám, kdo tenhle svatostánek nás milovníků odkazů naší hodinářské minulosti považuje za místo s garancí originálu. Tohle by se dít nemělo. Hnát podobné "sběratele" příslovečným, svinským krokem pryč asi dost dobře nejde, ale na druhou stranu, proč by ne? Podvádíš? Kazíš dobré jméno? Tady nejsi vítán. Na druhou stranu stát se to může, nikdo není neomylný, ale pokud vidím, tak dotyčný "skladatel" dělá mrtvého brouka i přes upozornění na neoriginální původ nabízeného zboží. Osobně jsem rád, když se na takové nešvary upozorní a ještě jednou díky za takovou pomoc. Vždyť to děláme hlavně pro sebe. Jsem již v kontaktu s prodávajícím, aby to bylo uvedeno do pořádku. Děkuji za každé takové upozornění, neboť sám nestihám sledovat každou nabídku do takových detailů, jako co je napsáno na víku hodinek, jaké jsou použité ručky apod.. Pokud však dostanu echo, tak se snažím bez zbytečného odkladu provést nápravu. Upraveno 3. května 2017 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Jan_Jan: diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Kurnik chlapi, ted jsem od stejneho prodejce koupil tyto jako NOS, tak doufam, ze jsou v poradku. Ujistete mne prosim. Sent from my iPad using Tapatalk možná bych se borce z Teplic zeptal na to, proč mají NOS hodinky poškrábané dýnko od otvírání, asi šuplerou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Jan_Jan: diky Sent from my iPhone using TapatalkUž jsem to zde psal... Z mého pohledu to jsou jedny z nejkrásnějších společenských Primek! Upraveno 4. května 2017 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 to tolja: no vidíš, toho jsem si nevšiml, respektive jsem to spíše bral jako vadu fotky. Až příjdou, tak podle toho jak budou vypadat, s ním případně otevřu diskusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se