Fajkus Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Jsou hnusné i kdyby byly pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Tak ony pravé jsou, proč by neměly být?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 A pouzdro je vyrobené v Eltonu? Nejsou to kompletně čínské hodinky? Proč si vlastně někdo dal práci v výrobou něčeho, co šlo koupit rovnou hotové v Číně a jistě za mnohem míň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Samozřejmě, že jsou pravé! Stačí si přečíst PrimBibli od pana Hovorky...Francouzi dodali v devadesátých letech strojky, Prim to měl zapouzdřit a dále se měly prodávat ve Francii. Proběhla jen nějaká zkušební série a pak od další zakázky Francouzi odstoupili. Vzniklo tedy jen pár kousků, které byly nakonec z části rozprodány na našem trhu. Nemám teď u sebe PrimBibli, kde je o tomto modelu psáno více zajímavostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 čtvery? První troje jsou reakcí na ty poslední nejspíše... http://aukro.cz/hodinky-prim-skeleton-38-i6821584473.htmlhttp://aukro.cz/luxusni-hodinky-prim-skeleton-typ-38-i6821523321.htmlhttp://aukro.cz/unikatni-vzacny-hodinky-prim-skeleton-jako-nove-i6821801387.htmlhttp://aukro.cz/unikatni-hodinky-prim-skeleton-30-mm-plne-funkci-i6816085264.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 (upraveno) zas taková vzácnost to asi nebude. A jsou nejsou vůbec pěkný. edit: je to hnus Upraveno 15. května 2017 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Tohle mi prijde docela divocina:http://aukro.cz/krabicka-na-hodinky-prim-i6759811447.html Tohle nějak nechápu.Může mně prosím někdo vysvětlit proč je zrovna tahle krabička tak drahá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Jo, jsem divnej, nelíbí se mi leccos a zrovna skeletony v tom jsou taky, tyhle konkrétně jsou ještě fakt extra... Za mě osobně A krabička - mně její vydražená cena udělala naopak velkou radost! Už jsem tu před časem psal, že jsem pořídil moc pěkný Igeny s krabičkou, záručákem a účtenkou za trochu víc peněz, ale když odečtu cenu krabičky, hned jsem na hodinkách ušetřil... Upraveno 15. května 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Tohle nějak nechápu.Může mně prosím někdo vysvětlit proč je zrovna tahle krabička tak drahá?Chlupata výstelka, to je origo na Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Mám tmavě modrý samet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 http://aukro.cz/krasne-hodinky-prim-automatic-top-stav-i6822928038.html Trochu skládačky,ale zajímavý nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 To jo, nebýt to parexo cifry s hydrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor1972 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Zajímavý nápad možná ano, ale já na tyhle skládačky fakt nejsem. Ještě, že je prodejce rozumný a nepsal tam Mega rarita, vzácný sběratelský kousek, jak to občas vidím...:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 (upraveno) Orlík č. 155 Tak vydrazeny za skoro 180k ty kraaaso, a ja jsem se ty moje ( v podobnem stavu, bez krabice a remene) chystal nabidnout za 125k. asi je necham jeste ulezet v trezoru... Upraveno 19. května 2017 uživatelem zoroastro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Cekal jsem tak 150k. Nekdo je fakt moc chtel. Nekdo zdejsi je tim stastlivcem? Priznejte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Pecka!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Tak vydrazeny za skoro 180k ty kraaaso, a ja jsem se ty moje ( v podobnem stavu, bez krabice a remene) chystal nabidnout za 125k. asi je necham jeste ulezet v trezoru... Tak pokud se rozmyslíš jinak, tak se mi ozvi , já tyhle také chtěl, ale tohle bylo fakt moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Pecka!!!!!!!!! Nojo- koupit si místo Zenith El Primero tenhle výkřik techniky, to už je výkon ! Smekám...a to se tady o mně říkalo, jakej že jsem srdcař, když jsem za ohemraný vojenský Sporty vyvalil něco přes dvacítku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor1972 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 No ta cena je děsná, před pár lety se to pohybovalo lehce nad 100 tis., tedy kolem 130-140 tis., ještě chápu, ale 180 tis. je fakt už mimo mé chápání...Je to unikát, o tom nelze diskutovat, ale za tuhle cenu už musí někoho Primky hodně bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Za ty prachy jsou už technicky dokonalé hodinky od světových výrobců. (ve světě ceněných)Pro mě je ta cena nepochopitelná. Asi je někdo fakt hodně chtěl.Uložit takové peníze např. do Rolexek tak je prakticky jistota, že se po letech vrátí a pravděpodobně i s nějakým ziskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se