Honza.manta Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Stačí ho dát rovně a něčím podlepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Skodna: neprijde ti, ze vsechny napisy apod jsou v rovine s korunkou, tedy o 90°? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 datumovka je taky otočená, je otočený celý strojek, ne jen cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 datumovka je taky otočená, je otočený celý strojek, ne jen cifrpromiň, ale :lol2: Jak by tam pak dostal korunku, strojek bude normálně ve správné pozici, vždyť ten datumovej věnec není nikde zakrytej a při otočení toho cifru bude vždycky to číslo v rámci datumovýho okýnka ve stejný pozici ("směren dolu"). Tady to opravdu vypadá jen na utrženej cifr. Pokud to má nožky, tak by to musel být nějakej bastl z Eltonu - matrice z potapěčů natištěná na humberto cifr s datumkou na pozici 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 sorry, se začíná projevovat málo spánku. utržený cifr dává smysl. Strojek je z potápekJsem to v hlavě furt otáčel až jsem to tam napasoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 To je speciální tuning po vzoru nějaký věhlasný značky, jen si teď nedokážu vybavit který. Heuer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Čtu to tady pořád dokola, ale já jsem opravdu nic nepil. Jo su debil, ale nésu blbé,přeci. Úplně jste mě zblbli, až jsem si myslel, že zase píšu blbosti. To otočení celýho strojku je dobrej nápad, a musel jsem se i zamyslet. Každopádně blbost. Jinak ze všech možností mě pořád vychází, že "A" je správně. Ulomený nožky a blbě poskládaný. Upraveno 20. září 2017 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Zajímalo by mě, zda si s tím dotyčný vyhrál a hodinky přehazují datum na dvanáctce, tedy na původní devítce.Zda tedy dobře nastavil ručičky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 (upraveno) Vypadá to zajímavě, ale jinak je to hrůůůza... Upraveno 8. října 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 František prodává pěkný BUDÍK . Nebo je něco jinak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Kdy to tam bylo zveřejněno? Nyní je 18:14 tj. 5 minut potom co jsi tuto zprávu zveřejnil a na antik-hovorka.cz nic takového není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Třeba dal dotyčný jen špatnou fotku,ale pobavilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Máte pravdu, bylo to tam opravdu asi jen chvilku. Prodejce si zřejmě popletl fotky. To se ale někdy stává, když člověk prodává budíky, hodinky, židle a třeba ještě něco dalšího. Teď už to tam fakt není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/80498830/Prodam-2-hodinky-prim.php Primky z bordelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Možná fotografováno v temné komoře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Unikátní Eleganty opět v nabídce! https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-elegant-cal-68-prototyp-nos-stav-6331.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Unikátní Eleganty opět v nabídce! https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-elegant-cal-68-prototyp-nos-stav-6331.htmlSilně o nich uvažuji!!! Jsou krásné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 MEGA KRASA RARE TOP PRIM DIPLOMAT INCABLOC CERNEhttps://aukro.cz/mega-krasa-rare-top-prim-diplomat-incabloc-cerne-6915127926 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Taky mega krásná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Jasne, iru35, nemaju sudnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se