Bert Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 To, že jsou jedny Orlíky z devadesátých let na Aukru ví i sousedovic kokršpaněl, takže zmínka o nich snad nerozbouří tajnůstkářská pravidla místní komunity o nezveřejňování a nekomentování aktuálních inzerátů. Co mne ale opravdu rozchechtalo, je rok uvedený v prvé větě materiálu, který Elton vydal ..... Zdraj: Aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 To jsou komici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-automatic-ala-letecke-23890.html Tohle je už taky strašně smutná záležitost člověk tam dřív měl alespoň o trochu větší šanci, ale dneska už je to i tam. To obecný přijímání Parexa, že to jako je děsně ok a na normální nošení, to mě upřímě pořádně štve. Pak se děje tohle. 6500 za Adibas hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 A dvěstěpatnáctka na dýnku... Myslím, že to Accutron smázne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Děkuji za upozornění. SMAZÁNO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 V místní inzerci aktuální Traktory. Nechci to tam plevelit, ale Stanley tam má krásný kousek. Je to jen můj názor, ale takhle vidím důstojné pokračování na odkazu předků, nejen oprašovat vintážky, ale vzít to nejlepší a ještě to zdokonalit. (ne namontováním náhradních dílů z dálného Východu ani blízkého Severu). Fakt, radost pohledět a škoda nevystavit ;o) (plevel tam bují - Rozjela se tam diskuse nad optickým klamem u difuzního stínu vrženého trojúhelníkovým předmětem, zde ručičkami ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 (upraveno) Tak Stenly umí, neobejde jediný detail, přísně se drží předlohy bez kompromisu. Upraveno 3. července 2020 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Děkuji pánové Můj obdiv směřuje k pokusné dílně Eltonu z 65 roku. Měl jsem v ruce jejich práci a musím konstatovat, že to dělal velice šikovný člověk. Hlavně vnitřek původních Orlíků je udělaný s obrovským fištrónem. Byl to pro mě zážitek, rozebrat původní Orlíky do šroubku a číst ten technologický rukopis té doby(škoda že se o to nemůžu podělit). Díky ti za to Maňťáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 10 hodinami, stenly napsal: ...(škoda že se o to nemůžu podělit)... to zní přímo záhadně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Pod jednim modelem “jako igenu” na Intagranu MPM me pobavila jejich reakce na jeden komentar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Vyřídíme všem naším zaměstnancům, hodinářům a výrobě v CZíně ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Hm, Gas se trochu rozjel. Já jsem u nich zaBanovaný už dva roky nebo od kdy. Tenkrát co vyrukovali se svými Czech made Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 je libo Orlíky? https://aukro.cz/prodam-raritni-vojenske-hodinky-prim-orlik-evidencni-cislo-126-6969086624 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Uz to tu je minimalne 5x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 V 5. 7. 2020 v 7:04, Jeronimo napsal: Hm, Gas se trochu rozjel. Já jsem u nich zaBanovaný už dva roky nebo od kdy. Tenkrát co vyrukovali se svými Czech made Orlíky. Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Ukaž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Nevím jak to ukázat. Přišla mi SZ, že jsem další chudinka a že mi je jim mne líto a zmizelo mi všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Fakt, tak to jsi byl asi lepší. Já jsem jim nestál ani za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se