stenly Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Dnešní burza Zátoka Pán mi udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Pěkné jsou, gratulace,udělej i fotku nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Děkuji jsou i místa, kde je svět jeste normální nůž je obyčejný z kredence od babi, tím jsem do hodinek lezl a je tam opravdu 68.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Konečně začaly burzy!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Zajímavý podvrh za vynikající peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 6 hodinami, Honza.manta napsal: Zajímavý podvrh za vynikající peníze. Špatná korunka a nebombirovane ručky? Pětkošestka tam je, číslo trošku litá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 novodobá vložka lunety, takže ani luneta nebude origo nízká k plechové vložce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 No a cifr taky není původní. Navíc do čísla 500 se dával cifr ELTON SPORT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 To by me zajimalo,kdo je potencionalni kupec. Obycejnej (neznalej) clovek ty prachy za to neda. A znalej fanousek hned vidi ze je vsechno spatne a taky to nekoupi. Takze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Vždyť to taky nikdo nekoupil (pokud to chápu správně)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Tento inzerát už je tam dlouho a pořád ho točí. Ten stejný "Gash" prodává i spoustu jiných hodinek. Před lety jsem se s ním hádal na FB v Primkařské skupině. Je to týpek cca 20-25. Vykupuje pozůstalosti na kila v krabicích od banánů a pak je na youtubu rozbaluje a hledá Orlíky a Spartaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 aj tu bol chvilu, potom ho Bert vyrazil, urazil sa a este nieco vymyslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 10 minutami, Harwey napsal: aj tu bol chvilu, potom ho Bert vyrazil, urazil sa a este nieco vymyslal Tak nějak to pak proběhlo i na tom FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 17 hodinami, Hudson10 napsal: Špatná korunka a nebombirovane ručky? Pětkošestka tam je, číslo trošku litá.. Korunka je vzhledem k číslu na víku správná, bez odsazení. Jak už tu kluci psali, má tam být číselník ES, vložka je duralová ale nová, ručky jsou správné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 56 minutami, LordSpar napsal: Tento inzerát už je tam dlouho a pořád ho točí. Ten stejný "Gash" prodává i spoustu jiných hodinek. Před lety jsem se s ním hádal na FB v Primkařské skupině. Je to týpek cca 20-25. Vykupuje pozůstalosti na kila v krabicích od banánů a pak je na youtubu rozbaluje a hledá Orlíky a Spartaky... Pamatuju/vzpomínám si na něho. Prostě youtuber, jakých je dnes jak máku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 1 hodinou, colommbo napsal: Vždyť to taky nikdo nekoupil (pokud to chápu správně)... Jasne, nekoupil. Spis by me zajimalo co se honi tomu prodejci hlavou. Jakoze kdo je pro nej ten hejl na kteryho ceka? Vzdyt jemu to musi bejt taky jasny, to co jsem psal ja. Obzvlast kdyz ho evidentne vetsina fandu Primek zna. Njn, lidi jsou ruzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Tohle od téhož prodejce je na aukru už taky dlouhou dobu. Na koho to čeká, ví jen ten nahoře... https://aukro.cz/hodinky-prim-zvlastni-dve-vterinove-rucicky-6975136451 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 (upraveno) https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-2-automatic-letecke-cifernik-strojek-luneta-pasek-36872.html “nerezové neoriginální pouzdro není součástí prodeje, ale bude součástí dodávky” Tyhle shity uz jedou i tam? Upraveno 2. srpna 2021 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Děkuji za upozornění. Inzerát jsem stáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk44 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Dobrý den, jsem úplný začátečník a chci poprosit o radu. Koupil jsem na ebay od prodávajícího ze Slovenska Prim Diplomat a Sport 2. Ptal jsem se ho na originalitu, odpověděl mi, že hodinky jsou ze sbírky po nějakém hodináři. Můžete se na to prosím podívat a dát mi vědět, co na nich není původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se