Radek K Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Koukám, že tahle povedená aukce tady bude dlouho bavit Většinou, co jsem zahlédl, tak prodávající tvrdil, že došlo k poškození předmětu, nebo něčemu podobnému. Za 313 Kč bych tedy bral i ten vrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ja jsem svuj narok na koupi na aukro již prihlasil tak jsem zvedav co mi odpovi.... Nikdo by si nemel delat z lidi blazny (v lepsim pripade) o podvodu nemluve, protoze pokud sly od koruny tak "musi" byt prodane treba za tu korunu Jak zjistíš, že prodávající hodinky (o těch, o kterých se zde mluví jsou číslované) skutečně výherci předal, pokud je v budoucnu nebude prodávat na veřejné aukci či na tomto nebo podobném fóru? Již mnohokrát jsem si v aukcích všiml textu - "Prodávám znovu protože kupující nezaplatil", ale negativní komentář jsem nenašel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Jednak musi zaplatit provizi z prodeje prave aukru a pak by to mel taky nekdo zdanit jestli se nepletu je to castka nad nezdaneny prijem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) diver: jakože když tady prodám hodinky za pade, mám to danit? Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Samozřejmě, dokonce pokud nedokážeš nákup (tedy náklad) pak je 50 tis. bráno jako zisk. Co se týká Orlíků, mám tam taky slušné místo v pořadí, takže třeba se Matylda ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa77 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Nevim ale to se zdá zajímavá nabídka http://www.ebay.de/i...=item1c2306a416 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Nevim ale to se zdá zajímavá nabídka http://www.ebay.de/i...=item1c2306a416 Stary streva v novym pouzdre a dokonce fotka od Kibiho ze by dal souhlas ke zverejneni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 A nekup to, když je to zak levné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Přesny tyhle jsem koupil cca za 1/10 ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa77 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 A nekup to, když je to zak levné! Tak prosím pro začátečníka o podrobnější rozbor. Dík předem. Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Tak prosím pro začátečníka o podrobnější rozbor. Dík předem. Standa V netknutém /skoro novém stavu/,tak 8-10tisíc českých v top stavu.V originálním pochromovaném pouzdru.Takže pěkně drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Josefe, s těma daněma, co je to za blbost? Tady - http://business.cent...prij/cast1.aspx , paragraf 4) odstavec 1), písmeno c), to neplatí..? Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) to Micey: Kdyz budes kseftovat nekde v hospode z ruky do ruky jak se rika "keš" tak asi nee ale pokud verejne drazis na aukru uz je to dohledatelne pac budes zrizovateli aukra platit fakturu za provizi. Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Na toto téma je mnoho diskuzí na internetu, např. jedna z nich : http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/7938-prodej-pres-aukro-vs-dane.html FÚ začal jít po celé řadě prodejců na Aukru pro neplacení daní. Rozhodně bych neprodával na aukru hodinky či jiné věci za velké peníze, mohlo by to vyjít celkem draho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa77 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 V netknutém /skoro novém stavu/,tak 8-10tisíc českých v top stavu.V originálním pochromovaném pouzdru.Takže pěkně drahé. Tak dík Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Provizi z prodeje si aukro bere(je to ve smluvních podmínkách), ale to je směšná částka.Ale jestli se nemýlím, tak jakmile za měsíc prodáš za víc než sto tisíc, tak tě aukro nahlásí na berňák automaticky samo - mají to myslím jako povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 diver: To je ale přece úplně fuk, jestli to je dohledatelný, nebo ne. V zákoně je, že pokud nejde o podnikání, z daně jsi osvobozen. Na Aukru po tom holt jdou, když prodáváš moc a vypadá to jako kšeft.. Každopádně když tady prodám jedny hodinky za pade, žádnou daň z toho platit nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Myslím, že to tady řešil Ricous, prodal pár věcí za rok z pozůstalosti a měl problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) micey: Jasne me nejde o dane, ja jen apeluju na ty co se aukce zucastnili a meli o hodinky vazny zajem at uplatni narok na koupi. Pokud nekdo zacne drazit hodinky radove v hodnote 40k od 1Kc mel by si za tim stat a nedelat si z lidi blazny a mel by vedet ze je muze prodat taky treba za 15k pokud nebude vetsi nabidka. A pokud to bylo jakesi spolceni tak at vyjde pravda na svetlo jaky ucel to melo mit. Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Myslím, že to tady řešil Ricous, prodal pár věcí za rok z pozůstalosti a měl problém.... Jen k tomu dodám odkaz : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31908-fu-a-aukro/page__st__80 Je dobré si to přečíst. FU občas velmi nepříjemným způsobem člověka zaskočí ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se