mondeo2 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) Předsevzetí nedržím bo nic nestíhám a čas bohužel není mým pánem,zato tu mám dvě flašky Grant´s tak se na ně kouknu to bych mohl ještě stihnout.Tak si to užijte jdu se kulturně upravit.Muheeeee: Roman Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem mondeo2
bradda Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Předsevzetí jsem si dal naposledy v osmnácti letech...
Gilius Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 h...o, Ty i začal kouřit a nepřiznal ses (!!!), srabe jeden, to já držel korouhev tabákového průmyslu hrdě vztyčenou pořád dál. To je vidět,jak(nebo čím?) posloucháš,když se bavíme......jsem Ti říkal,že se mi pořád nedaří přestat....a Ty teď napíšeš todle.....ty korouhevníku
kejklik Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Získat sbírku značkových hodinek: -------------------------------------------------------------------------------- Zloději o půlnoci v Praze ukradli hodinky za dvacet milionů korun1. ledna 2011 9:24Zatímco jedni slavili příchod nového roku, v obchodním centru na pražské Pankráci "úřadovali" zloději, kteří si vyhlédli hodinky za přibližně milionů korun. Silvestrovskou loupež iDNES.cz potvrdila mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Luxusní hodinky za zhruba dvacet milionů korun ukradli o silvestrovské půlnoci neznámí pachatelé na pražské Pankráci."Rozbili výlohu hodinářství a zlatnictví a odcizili luxusní hodinky asi za dvacet milionů korun," uvedla policejní mluvčí. Pachatelé výlohu rozmlátili dlažební kostkou.Policie podle Kropáčové stále ohledává místo činu. Na Pankráci podle ní policisté vyšetřují od půlnoci, přesný čas krádeže ani žádné další podrobnosti zatím policie neoznámila.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zlodeji-o-pulnoci-v-praze-ukradli-hodinky-za-dvacet-milionu-korun-p9r-/krimi.asp?c=A110101_092445_krimi_kop
Jata Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 prvý rok,kedy som nemal žiadne predsavzatia ....dúfam, že vyjdú ))))
honza71 Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Včera jsem si jedno dal. A to sice, že sem alespoň dnes nepáchnu ! Takže už je jasný, jak to dopadlo a na zbytek roku mám klid.
mbaud Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Jo jedno jediný, že za tenhle rok přesáhnu alespoň 100 příspěvků
Carllos Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Jako každý rok,jsem si dal předsevzetí,že si nebudu dávat žádná předsevzetí...
spiderer Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Včera jsem si jedno dal. A to sice, že sem alespoň dnes nepáchnu ! Takže už je jasný, jak to dopadlo a na zbytek roku mám klid. Ty mi jeste dluzis metr piv kamarade, uz se tesim do Jablonce
Chorche Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) Kouření už je evergreen, pořád přestávám a zase začínám, tak bych letos zase na chvíli přestal Ale hlavní předsevzetí je ZHUBNOUT! Stává se ze mě totiž prase.A běžet na podzim poprvé Kunratickou Tak se uvidí... Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem Chorche
tyfo Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) Ne i kdyz by jsem si mel dat alespon to co Chorche ma jako hlavni Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem tyfo
safi Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 1) přibrat 5 kilo 2) naučit se stříhat video 3) radikálně omezit psaní o hodinkách a věnovat více času rodině 4) zachovat si klidnou hlavu, když manželka bude řídit (což už jsem porušil)
honza71 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Ty mi jeste dluzis metr piv kamarade, uz se tesim do Jablonce Sliby plním a tento obzvláště rád.
spiderer Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Honzo, ja jich ale metr nevypiju, takjze mi s tim budes muset pomoct
gerhard Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Ziadne som nestanovil, trochu som to minul,ale myslim ze chut na sebe pracovat je tu stale bez ohladu na datum
kubson Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Letos na sebe budu přísný - "koupit si minimálně jedny hodinky"
Chorche Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Letos na sebe budu přísný - "koupit si minimálně jedny hodinky" To bude chtít pevnou disciplínu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se