Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak já nevim... :-/ Asi jsem na kedlubnu, ale zas tak strašné to se mnou nebude, když ctihodní členové Princ Milis, tyfo etc. to pochopili.

Doplnění :D Upřesnění-nejsem modrá straka. Ani rudá. Ani oranžová :D Ale jinak straky jako takové mám rád. Ovšem nevím nevím, jestli mě na základě tohoto mého přiznání neodhalíš jako arcizloděje (páč straky kradou) :crying_anim: . To "soudruhu a za 2,50" bylo myšleno ironicky ve smyslu nadávání pokrytců, jenž nadávají, jak všichni ti "bohatci" s hodinkami dražšími než 1.000,-Kč jsou zloději, ačkoliv sami by měli zamést před prahem svým třeba. Omlouvám se však za moje nevhodné přirovnání "soudruhu" etc, to mi ujelo.

Ať žijou straky! foto z ezoo.cz

post-523-052087200 1293973046.jpg

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V obyčejné pizzerce na Budějovické v Praze stoji 0.5l nealko 49,- tak já nevím, kde stojí točené pivo krásných 22 :)

Odesláno

Nekdo ma paradni barak kterej si postavil vlastnima rukama, poctive pracuje a nikdy si nebude moci dovolit hodinky za pul mega ale to neznamena ze bude nadavat na nekoho kdo mel stesti a vyhral ve sportce, umel se narodit, mel genialni myslenku ktera mu vydelala a nebo maka od nevidim do nevidim, bydli na ubytone 14 dni aby pak na dva dny prijel k rodicum ale ma na ruce hodinky za mega a chodi v ohaklej za sto litru.

Pokud nekdo netoleruje bohateho nebo "chudeho" nebo jineho nezaslouzi si jinou reakci !!!

Myslím že ten člověk měl na mysli spíš ty co udělali pár šméček (myšleno např. státních zakázek s pomocí jiných kamarádů a přispěli značnou měrou ke schodku státního rozpočtu, a ten pán teď třeba přišel o kus výplaty kvůli jejich "práci"), nebo "dřeli" v politice kvalitně jako pan Bém nebo Bendl, atd. Jde o to, u koho člověk zboží tohoto typu vidí, někdo na vesnici třeba jen v televizi u blbců typu Mareše a jiných už jmenovaných a dalších, a podle toho si udělá obrázek. Jde o to, která skupina lidí-konzumentů tohoto zboží převažuje. Myslím že většina těch co od rána do večera dřou, nevysedává denně u netu a nepřemýšlí o tom za jaké hodinky utratit zrovna vydřený mega.
Odesláno

Tady už se snad všichni zbláznili. :D :D :D Přečti si ten příspěvek z novinky.cz, na kterej bylo reagováno, a pak sem teprv tahej toho svýho chlapa od rodiny i s pilkou.

nešlo mi o ten původní příspěvek (ten jsem taky odsoudil), ale o tu diskusi tady co následovala

Co to je modrá straka?

ODS

Odesláno (upraveno)

V obyčejné pizzerce na Budějovické v Praze stoji 0.5l nealko 49,- tak já nevím, kde stojí točené pivo krásných 22 :)

Restaurace Na Květnové,Praha 8, 10 gábinka. Normální hospoda. Někde zřejmě stojí i 17 kč, to se ale musíš zeptat Boba. Třeba prozradí kde je tak levno? Upraveno uživatelem HonzaX
Odesláno

Myslím že ten člověk měl na mysli spíš ty co udělali pár šméček (myšleno např. státních zakázek s pomocí jiných kamarádů a přispěli značnou měrou ke schodku státního rozpočtu, a ten pán teď třeba přišel o kus výplaty kvůli jejich "práci"), nebo "dřeli" v politice kvalitně jako pan Bém nebo Bendl, atd. Jde o to, u koho člověk zboží tohoto typu vidí, někdo na vesnici třeba jen v televizi u blbců typu Mareše a jiných už jmenovaných a dalších, a podle toho si udělá obrázek. Jde o to, která skupina lidí-konzumentů tohoto zboží převažuje. Myslím že většina těch co od rána do večera dřou, nevysedává denně u netu a nepřemýšlí o tom za jaké hodinky utratit zrovna vydřený mega.

:smile_anim:

Odesláno

Tak jsem se zastavil v prodejne Dusak a musim rict to je masakr. Predni dvere prodejny chybeji - jsou nahrazeny drevenou preklizkou, naprosta vetsina hodinek nejen z vylohy, ale i ze vsech vitrin jsou pryc. Ve vyloze zustaly pouze Tag Heuer a Tissot a uvnitr pak dve vitriny s levnejsima hodinkama a jedna vitrina s Omega, kterou jiz asi nestacili vybrat. Ta skoda je asi opravdu obrovska a prodejna vypada desive, je cloveku z toho az smutno.

Odesláno

nedelal bych drama z toho o kolik prisli. predpokladam, ze to maji pojistene, takze opravu obchodu a ukradne hodinky jim snad uhradi pojistovna. neprijemny jsou ty starosti a prace navic, kterou s tim clovek ma + usly zisk, coz jsou podle me ty nejhorsi casti v takovyhle situaci..

Odesláno

nedelal bych drama z toho o kolik prisli. predpokladam, ze to maji pojistene, takze opravu obchodu a ukradne hodinky jim snad uhradi pojistovna. neprijemny jsou ty starosti a prace navic, kterou s tim clovek ma + usly zisk, coz jsou podle me ty nejhorsi casti v takovyhle situaci..

Jestli se nepletu (možná ale jo), tak pokud PČR ty hajzly chytne, pojišťovna neproplatí nic a Dušák si bude škodu honit na nich (= nedostane nic). A netuším, jak dlouho trvá, než PČR případ odloží jako nevyřešený a pojišťovna pak začne teprve plnit. Takže já bych to tak růžově neviděl.
Odesláno

Já jsem jenom chtěl přiblížit tu amtosféru, kdy z luxusní prodejny zbyly jen dřevotřískové dveře s prázdnými výlohami a polámanýma vitrínama a dvě zdrchané paní, které mají prodávat to co zbylo vypadá opravdu hrozně. Ještě že tam převezli pár malých vitrínek z obchodu na pěší zóně. Kdoví, jak tenhle obchod vůbec dopadne....

Odesláno

Hlavně nechápu proč by šli pachatelé přes oděvy, když je tam zeď a chybějí celé vstupní dveře prodejny, které jsou odvezeny....

Odesláno

Hlavně nechápu proč by šli pachatelé přes oděvy, když je tam zeď a chybějí celé vstupní dveře prodejny, které jsou odvezeny....

Přes oděvy se dostali do Arkád, pak šli dveřma k Dušákům.

PS: ty prázdné výlohy působí fakt divně ;(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...