Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jelikož jsem měl tu "čest" strávit pár předvánočních dnů na urologickém oddělení místní nemocnice a po celé svátky se mi stala nerozlučnou společnicí hadička mezi nohama zakončená "kabelkou", propadl jsem najednou nekonečné sebelítosti a udělal něco, co bych si o sobě nikdy nepomyslel. Prostě mě najednou šiblo a vydražil jsem z Ukrajiny "zaručeně původní" přestavbu kapesních hodinek z období první světové války. Drobečky už mám doma, nosím je stále na zápěstí a jsem už zase spokojeným pacientem.

Zkrátka z nudy jsem klikal na stránkách eBay až jsem se proklikal na aukci těsně před koncem a za velmi slušné peníze, ciferník i strojek se mi líbil, tak jsem si řekl - proč ne, za tu srandu to stojí, budu mít alespoň nějakou šílenost do své sbírky Zenithů... Hodil jsem je pak na oblíbené Tornado od Di-Modell, strojek šlape slušně, výrobní číslo je hodně, hodně nízké, možná tu první světovou opravdu pamatuje. Jo a abych nezapomněl: průměr pouzdra nepatrných 55 mm...

P.S. Něco mimo téma - konečně jsem pochopil i pravý význam odpovědi v našem tajném pozdravu (tuším to vymyslel Conrad) "Mám toho plnou kabelku". Kdo strávil nějaký čas na urologii, pochopí rychle :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Hodinky pěkný, tuží malíkovou hranu, za chvíli budeš mít práh bolesti jako náš belgickej ovčák. A nes/er, kabelka de za mnou, Conrád má první půlku s kozou! :D Ale jinak tý sebelítosti se teda nedivim, doufám, že jsi v cajku. :eek:

Odesláno (upraveno)

Hodinky pěkný, tuží malíkovou hranu, za chvíli budeš mít práh bolesti jako náš belgickej ovčák. A nes/er, kabelka de za mnou, Conrád má první půlku s kozou! :D Ale jinak tý sebelítosti se teda nedivim, doufám, že jsi v cajku. :eek:

A vidíš, já myslel, že to bylo naopak :P ale každopádně je vidět, že to plácnul nějakej dospělej celej chlap s bohatými životními skušenostmi :P :P

Jinak jsem v pohodě, ale už bych podruhý nemusel :wheelchair:

Ani ses nepochlubil. Slušná šílenost, ale i kuriozity do sbírky Zenith patří.

Sem si to chtěl schovat, až se uvidíme, abych víc ohromil :oneeyed02:

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

A vidíš, já myslel, že to bylo naopak :P ale každopádně je vidět, že to plácnul nějakej dospělej celej chlap s bohatými životními skušenostmi :P :P

Máš dobrou povahu, Jirko, hezký hodinky a ruku.
Odesláno (upraveno)

:D

Jirko a tobě gratuluju k hodinkám, který může nosit jenom skutečnej chlap. Ať už s kabelkou nebo bez. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)

:wub:

:D

Jirko a tobě gratuluju k hodinkám, který může nosit jenom skutečnej chlap. Ať už s kabelkou nebo bez. :)

... a díky, že ses mě dneska zastal, náčelníku :smile_anim: Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Jsou výborný. Super kontrast mezi usedlým vším a avantgardním umístěním. Vypadají jak odpalovák k dynamitu za dřevních časů.

Ale i když bych chtěl takovou pazouru a na ní takovýhle hodinky, tak když vezmu ty okolnosti, tak je vlastně radši nechci. Tak snad už jsi v cajku, to je hlavní...

Odesláno (upraveno)

Nádhera, gratuluju k uzdravení i k přírůstku, který bude určitě třešínkou na dortu tvé sbírky. Ať se ti hezky nosí. :speak_cool:

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

Masakr, tohle by mi při delším nošení asi způsobilo fyzické poškození zápěstí :D

Jirko, mimochodem... mám z dobrého zdroje, že tohle je focený u tebe doma...

Odesláno

Masakr, tohle by mi při delším nošení asi způsobilo fyzické poškození zápěstí :D

Jirko, mimochodem... mám z dobrého zdroje, že tohle je focený u tebe doma...

A je to venku... :sick01:

Nádhera, gratuluju k uzdravení i k přírůstku, který bude určitě třešínkou na dortu tvé sbírky. Ať se ti hezky nosí. :speak_cool:

Letos už k tobě určitě přijedu, jen co oschnou silnice, slibuju. Myslím, že je na co se k tobě podívat. :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

OT: poprosim len o info k podstavci - na priehladnom (foto Zenith) vidim zaliate casti strojceka? Mal som napad na podstavce, kde by sa zalievali prave sucasti hodiniek + nadpis znacky - ale teraz vidim, ak to tak je, ze uz to existuje. Je to tak? Nechcem objavovat Ameriku...

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Toto bohužel není sbírka M916. Jinak evidentně podstavce se součástkami existují.

:crying_anim: ano, opravdu není :crying_anim: omlouvám se všem, které jsem společně s Chumpusem mátl :suicide_anim:

jako satisfakci přijměte ode mne alespoň následující detailnější foto (doličný předmět též nepatří do mé sbírky) :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...