Kluk jako buk Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Po několika letech na tahu. Nevím, proč je na něm nenosím častěji (jenom trochu tuším ). #buznatahfriday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Po několika letech na tahu. Nevím, proč je na něm nenosím častěji (jenom trochu tuším ). #buznatahfriday Ten tah je origo nebo nejakej bastl..? Je takovej... ehm.. zvlastni Lumi foceno mobilem, takže kvalita nic moc.. Pekne.. Jak dlouho lumi vydzi? Spokojenost? Moje 65tky.. Porad bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Ten tah je origo nebo nejakej bastl..? Je takovej... ehm.. zvlastni Origo, už jsem je s ním koupil. Je pohodlnej a dobře zpracovanej, jen škoda obyčejný cvakací spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) Dneska jsem mel na ruce Orisky, o kterych jsem nemel tuseni, ze vubec existuji.. Naprosto perfektni, stylovy oblekovky s magickym cifrem. Hledal jsem je a nikde uz je nemaji, jde o limitky k pamatce jazzoveho saxofonisty Johna Coltrana..Asi jedny z poslednich se "vali" na krame v Ziline v Auparku (ichrono.sk). I kdyz se u nich pise, ze maji cernou barvu cifru, tak diky (pravdepodobne) barve AR a modremu potisku po obvodu se znacenim minut vypadaji jako temne modre.. Tezko se to popisuje.. Vypoukly safir, cifr.. Akorat tech 38mm mi pocitove prijde uz hodne malo, i kdyz moc velkou ruku nemam, obvod 18,5cm neni zadna velka pracka.. Asi spise v hlave, no.. Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Jo souhlas ty vypadají fakt suprově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hogy Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Tak tyhle jsou fakt parádní. Za kolik se tam válej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Díky, jsem z nich nadšený jako malý kluk.. Teď ještě černý kožený řemínek se žlutým prošíváním a budou dokonalé..Díky, jsem z nich nadšený jako malý kluk.. Teď ještě černý kožený řemínek se žlutým prošíváním a budou dokonalé..Tak co jak si spokojený po pár měsících? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jsou bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Jsou bozi. To jsou ty z inzerce..? Konecne nekdo dalsi ma tyhle Orisky.. Tak gratuluji, at delaji radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Dnes jsem oprasil ty sve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Krásná fotka Martine .... už fotíš jako profík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Krásná fotka Martine .... už fotíš jako profík :-)Dik patri prischerovi, bohuzel :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 To jsou ty z inzerce..? Konecne nekdo dalsi ma tyhle Orisky.. Tak gratuluji, at delaji radost! Jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Taky přihodím svoje Orisky, a kdybyste se vy dva výše někdy chtěli zbavit svých sixty five, tak se když tak ozvěte, asi je musím mít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 dnes je poriadne mrazivo...a dufam, ze sixty five donesie v pondelok stary pan v cervenom.. Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Po delší době. Jinak jsem poptával origooranžovou gumu a na ref. 7609se nevyrábí.Má bohužel rozměr 10/24.Je k dostání jen černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlix Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Môj prvý post s prvými Oriskami Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Placnu je i sem, moc spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Gasiku, najs! Mně jebou hlavou ty bronzový.... :frusty: Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Artix Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se