KFL Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 (edited) Přátelé, cca poslední tři týdny se intenzivně zabývám utkvělou myšlenkou a nevím si rady. Všechno to vzniklo vinou Pafelika, jehož IWC BP jsem měl na ruce dost dlouho na to, abych byl zcela ztracen. Začal jsem po nich prahnout a přemýšlet, jak je získat. Ideálně hned. Jak už to bývá, myšlenkový proces se točil jak korouhvička a poslední týden už jsem nebyl tak vyhraněný, za což může hlavně Josef01 a jeho fotky DJII. Čili jsem přemýšlel, jak získat DJII a BP najednou. Ideálně hned. Po dalších dnech usilovného přemýšlení a brouzdání jsem dospěl na zásadní křižovatku. Napadlo mě totiž, že nákupem dreamwatchů sen jako takový zanikne, což by asi byla škoda v tak raném věku, ale zase co s těma penězma na BP? Znovu jsem zapřemýšlel a tady je dilema. Mám hodinkovnici na 6 kusů (a jinou kupovat nehodlám), teď mám patero tikaček (Casia nepočítám), čili: 1. IWC BP (asi starší)Koupit, doplnit hodinkovnici, zapomenout na Chronomag a tiše slintat nad sbírečkou až do skonání věků. 2. RLX DJII a provést upgrade PAMKoupit, doplnit hodinkovnici a provést výměnu PAM005 za PAM312. Finančně to tak nějak vyjde. Sen s BP si splnit např. ke 40. narozeninám, což bude stejně za pár let (a pak vymyslet, jak vyrobit další místo v boxu). Tak co - 1, nebo 2? Anebo 3 - vykašlat se na to? Díky za rady. A prosím - žádné pozměňovací návrhy, stačí, že špatně spim už cca 3 tejdny, co mám dovolenou a tedy čas řešit tyhle blbosti . edit: typo Edited January 9, 2011 by KFL
lolohh Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Ti sem asi zkopíruju kus posledního mailu, kdes tak hezky prozřel.
KFL Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 Ti sem asi zkopíruju kus posledního mailu, kdes tak hezky prozřel. Víš co je to poštovní tajemství, jo?
lolohh Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Víš co je to poštovní tajemství, jo? A ty víš, co to je blbec, že jo?
KFL Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 A ty víš, co to je blbec, že jo? Nevim, proč mi nadáváš - za všechno beztak můžou Pafelik a Josef01 . A přestaň s OT příspěvkama, kazíš mi úroveň vlákna.
Josef01 Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Za mě bod č. 2. Ale nakonec stejně dopadneš takto http://swx.com.sg/forum/showthread.php?5220-FS-BNIB-PAM-005-amp-PAM-312
lolohh Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Nevim, proč mi nadáváš - za všechno beztak můžou Pafelik a Josef01 . A přestaň s OT příspěvkama, kazíš mi úroveň vlákna. Mám od tvý pani slíbenej štrůdl, když si nic nekoupíš, tak se snažim ti to trochu znechutit a naštvat tě.
Onisau Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 (edited) Varianta 1.. protože až budeš mít BP tak tvoje touha nakupovat a nakupovat další a další hodinky výrazně klesne a ty budeš na Chronomag chodit už jen na kukačku.. Málokdy se pak stane, že by si něco co uvidíš chtěl a pokud se tak stane, tak tě to brzo přejde A když tě to nepřejde tak zjistíš, že tahle nákupní mánie se dá pořešit i lacinýma hodinkama... protože budeš vědět, že nic se BP nepřiblíží Edited January 9, 2011 by Onisau
gougy Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Varianta 1.. protože až budeš mít BP tak tvoje touha nakupovat a nakupovat další a další hodinky výrazně klesne a ty budeš na Chronomag chodit už jen na kukačku.. Málokdy se pak stane, že by si něco co uvidíš chtěl a pokud se tak stane, tak tě to brzo přejde A když tě to nepřejde tak zjistíš, že tahle nákupní mánie se dá pořešit i lacinýma hodinkama... protože budeš vědět, že nic se BP nepřiblíží re: zvýrazněný text no a jinak jasná 2
mmako Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 (edited) Varianta 1. Jak píše Onisau - saturace bude vyšší, než pro variantu 2. Tj. bezprostřední tlak na další akvizice na podobné úrovni se sníží. A navíc - kdo vydrží čekat dalších moc let na dream watch dalšího levelu? Vždycky se najde nějaká mrcha, která je dá do inzerce za tak slušnou cenu. A neber to, za ty prachy... Chápu, že Ti všichni poradí dvojku. Protože když mi v průs..u (= chronobundus), tak Ty půjdeš ke dnu s námi.... :-)) Edited January 9, 2011 by mmako
bandicoot Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Žádná saturace nebude. Vznikne další sen, další meta.Myslet si, že nákupem nějakých MOMENTÁLNĚ snových hodinek něco skončí je kravina.Radím tedy variantu 2, je to zajímavější cesta a o tu přece jde především.
Diamondking Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 (edited) Já bych byl pro variantu č. 1 - akorát mi tam nesedí to : Koupit, doplnit hodinkovnici, zapomenout na Chronomag a tiše slintat nad sbírečkou až do skonání věků. Kdybych měl na své dream watch tak si je prostě koupím a jestli by se našly další snové hodinky, tak bych měl další snové hodinky....ty budou asi vždycky. Tak proč si nesplnit aspoň jeden sen Edited January 9, 2011 by Diamondking
Frantik Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Jsi ztracenej!!!! Ale varianta 1 by mohla bejt ok!
baza Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 I cesta někdy může být cíl, jak tady píše Bandi, ale já bych šel do těch BP, takže varianta č.1
Guest Tada Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Big piloty si kup až budeš špatně vidět a usínat v půlce věty, jsou to ideální důchodky. Velký čísla a rezerva nátahu 7 dní pro případy, že bys je zapomněl natáhnout. Takže se buď hezky svez na Rolex vlně nebo se na to vykašli
tombed Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Za mě varianta číslo 2, na BP máš dost času milá kofolo
honza71 Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 (edited) Přeruš dovolenou, evidentně Ti nedělá dobře ! Problém je, že ať vybereš tu či onu cestu, tvá duše chronomagora klidu stejně nedojde. Mě osobně by lákala varianta č.2, páč bych měl dvoje nový hodinky a sen by zůstal ještě chvíli snem (lidi mají mít sny). A napasovat pořízení dream watch (a tím splnění snu) na čtyřicátý narozky je IMHO dobrý nápad. Edited January 9, 2011 by honza71
Guest Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 (edited) Já bych si koupil ty BP. Pokud jsi na ně připravený a nepřijde chvíle, kdy je budeš muset prodat (myslím, že tady likvidita půjde dolů kvůli malé cílové skupině), tak na co čekat. Budeš mít svoje doživotky a zbytek ti bude rotovat. Pokud si vybavuju tvoji stáj, tak jsou to všechno kousky, o které bývá zájem a přijde mi fajn protočit OP za rolády a za 2 roky ten switch udělat zpátky a ani u jedněch výrazně netratit na ceně... Edited January 9, 2011 by Roman I.
Pafelik Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Varianta 1.. protože až budeš mít BP tak tvoje touha nakupovat a nakupovat další a další hodinky výrazně klesne a ty budeš na Chronomag chodit už jen na kukačku.. Málokdy se pak stane, že by si něco co uvidíš chtěl a pokud se tak stane, tak tě to brzo přejde A když tě to nepřejde tak zjistíš, že tahle nákupní mánie se dá pořešit i lacinýma hodinkama... protože budeš vědět, že nic se BP nepřiblíží Taky jsem si to myslel...Ale bohužel to tak úplně není. S příchodem BP se moje touha nakupovat a nakupovat další hodinky paradoxně zvýšila... A to jsem si myslel, že budu mít delší dobu pokoj.
Recommended Posts