Harwey Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března (upraveno) Gusto si dal vcera tu basu komplet?:) Upraveno 9. března uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března před 14 minutami, Harwey napsal: Gusto si dal vcera tu basu komplet?:) Ne ne...byly nějaký Zlatý krávy, něco z Chříče, nějaký Německý weiss, Chodovar a další no..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Tak nazdravie ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Otvírák a zároveň zavírám.... už nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Máme tu vůbec plátno nebo aspoň televizi?! Střízlivej se mi na to koukat nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Voprejskana zeď naproti výčepu....a stará promítačka v kumbalu ale pivo si dám....na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 2 hodinami, kral083 napsal: Máme tu vůbec plátno nebo aspoň televizi?! Střízlivej se mi na to koukat nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Tak to jsem zvědav, kdo se přidá: https://meet.google.com/zsb-rbnd-azz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Půl hodina čekání v hospodě, jestli někdo dorazí, a přiloguje se. Borci, co tak zkusit virtuální hospodu přes google meets? V rámci setkání moderátorů to dopadlo velmi zdařile. Myslím, že virtuální hospoda by byla fajn počin. Pls, názory sem. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Tak určitě....ale já jsem dneska hotovej....jdu to zabalit. Nápad ale rozhodně zajimavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Záleží jestli po desátým pivu budeš rozdávat ovoce nebo ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Borci, otvírám hospodu. Umřel Kibi. Jakkoli jednu dobu málem způsobil zánik Chronomagu, a jakkoli jsme kvůli tomu více než deset let byli nepřátelé, dnes bych si na klid jeho duše s Vámi rád připil. Takže na Kibiho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června ...tak jeden stříček na kibiho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června No, tak já už ji mám, jak prase cvičky. Teda, pokud by to někoho zajímalo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Já se po uplynulým víkendu musím trochu krotit...v pátek jsem se docela vyndal se sousedem, v sobotu pokračoval a v neděli jakbysmet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Tak na ty, co uz tu nejsou s nama :-(. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června před 1 hodinou, Bert napsal: No, tak já už ji mám, jak prase cvičky. Teda, pokud by to někoho zajímalo. Hlavně nic neobjednávej Vždy to dopadne blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června (upraveno) Dnes připíjím na Kibiho, jakousi součást příběhu Chronomagu. Osobně jsem ho neznal, ale na FB jsem s ním byl v kontaktu. Ještě jednou R.I.P. Upraveno 15. června uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Ťuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se