Přejít na obsah

Nález v gauči

Uncle Max

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tak pánové, právě je mám na svém diáři na stránce se zítřejším datem, tzn. pátek 28. ledna 2011, nafotil. Nerad bych tu vypadal jako pan "pohádka". Je to sice jen při umělém osvětlení v kanceláři a mobilem, ale něco na tom poznat určitě bude (mobil má foto 5,0 megapixelů). Nemám u sebe propojovací kabel mezi USB a mobilem. Zítra ráno sem fotky vložím. Bude tam i jedna fotka společně i s mými Omegami. Máte se na co těšit! :-)

Odesláno

Pán věděl, že to jsou Rolexy, to ano. Ale už ani nevěděl, že tam je třeba nápis Submariner (pro něj příliš malé písmo). Navíc si myslel, že vyšroubovaná korunka značí nějakou vadu. Dále nezná automaty, atd., atd. Myslel si prostě, že jsou to staré, rozbité, nepřesné a v jeho vnímání "bezcenné" hodinky značky Rolex. Ikdyž samozřejmě bezcenné hodinky značky Rolex neexistují.

Odesláno

kdybys chtel s nafocenim pomoct, rad to zkusim? :)

Já myslím, že dnes byly na ruce kolegy naposledy. Asi je už nebude používat na běžné nošení.:-) Potom, co jsem mu ukázal ty na Ebay, tak nevěděl, která bije. :-)

Jinak souhlas, určitě by stály za nějaké pěkné tématické nafocení. Bohužel nejsou moje.

Odesláno

Já myslím, že dnes byly na ruce kolegy naposledy. Asi je už nebude používat na běžné nošení.:-) Potom, co jsem mu ukázal ty na Ebay, tak nevěděl, která bije. :-)

Jinak souhlas, určitě by stály za nějaké pěkné tématické nafocení. Bohužel nejsou moje.

Myslím, že majiteli půjde o prodej - dobré fotky navýší cenu o desítky procent (klidně více než 50).

Takže tu Kibiho nabídku bych raději platil než odmítal ;)

Odesláno

s takouto "bombastickou" informaciou na toto forum bez argumentov a dokazov ani nechod :) ta tu ukamenuju ostrovtipom.

Zítra budou fotky. Fake 50 let starých Rolexů se snad nevyrábí nebo ano? :-)

Já majiteli už nic radit nebudu, nemusel bych to psychicky zvládnout. Myslím, že z mé strany už stačí, co jsem pro něj udělal.

Odesláno

Myslím, že jsi to udělal spravně a jednou ti doufám dá budocnost za pravdu. Neokrádat a neoblbovat jiného člověka, ke všemu ještě takového, který je v tísni je totiž normální!! :cheers: Každopádně zajímavej příběh o zajímavých hodinkách, kterej budu rád sledovat. :guitar:

Odesláno

Cumim jak pero z gauce!

Nebude se po dnešku říkat spíš "čumím jak rolex z gauče" ? :D

Předevčírem jsme o tom s ženou při návštěvě Jakubiska diskutovali... 90% lidí v ČR ani netuší, že nějaký Rolex existuje, natož že vyrábí hodinky... Vždyť je to i celkem snadno vypozorovatelné z dotazů čerstvě registrovaných nováčků, kteří za vrchol hodinařiny považují quartzky za 15 tisíc od Festiny, Certiny, Citizenu nebo Seika...

Nějaký Patek Philippe, Hublot, kriste pane! To pozná jen chronomagor. I můj kamarád, který má několikery automaty (MPM, Seiko..) a sní o TH Carrerách, se mě ptal, jestli je IWC dobrá značka.

Odesláno

Myslím, že jsi to udělal spravně a jednou ti doufám dá budocnost za pravdu. Neokrádat a neoblbovat jiného člověka, ke všemu ještě takového, který je v tísni je totiž normální!! :cheers: Každopádně zajímavej příběh o zajímavých hodinkách, kterej budu rád sledovat. :guitar:

Jde navíc ještě o to, že je to takovej hodnej moula, dobrák. Asi bych z toho neměl dobré svědomí. Kdyby to byl nějakej hajzl, tak bych se možná zachoval jinak.

Odesláno

Těším se na fotky. Udělal jsi správné rozhodnutí. A Kibimu na nafocení je určitě dej. Pokudˇ je pán bude chtít prodat tak kvalitní nafocení dělá divy, jak psal někdo výše.

Odesláno

Ja naopak myslim ze Rolex je desne proflaknuta znacka, kterou zna tretina naroda.

Můžeme navrhnout statistikům, aby pro nás chronomagory přidali dotaz do sčítání lidu :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Rolex zní kdekdo od slyšení, ale už ne kdekdo ví, jak vlastně vypadají.

Odesláno

Tak jsem zpět. Po příchodu z práce jsem to nevydržel a vkládám fotky už teď večer. Když se podívám, jak mi ty hodinky jdou na té poslední fotce vedle Omeg na ruku, tak jsem dostal "depku". Bohužel pro mě jsem zjistil, že si jednou Rolexy opravdu budu muset asi koupit. Někteří lidé značku Rolex tady na fóru z různých důvodů odsuzují, ale mně se prostě ty hodinky líbí. Nejde o cenu a všeobecnou známost, subjektivně myslím, že z nich vyzařuje určitá energie, elegance a nadčasovost. Příkladem jsou i tyhle Submarinery, které jsou hodně staré, ale i v dnešní době po tolika letech vypadají skvěle. Kdybych tuto story vyprávěl někomu, kdo se o hodinky nezajímá, tak se mi bude asi smát. Věřím, že zdejší členové mi rozumějí.:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...