Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

podle mě akorát pošlou robotům na tankeru v Malajzii novou instrukci ohledně vstupního materiálu do CNC fréz a je vymalováno, to nemůže být tak těžké

Odesláno

Tak dame nejake hodinky po filozoficko-psychologickom pojednani a osobnosti fora, hm?

Instant: ten cierny tah, co mas na svojich emperoroch pojde aj na moje tuniaciky?

emperor je 22mm

klasicke quartz tunaky su 21.5mm. na strapcode je na to upozornene pri kazdom modeli. Resp ked im napises presny model tak ti povedia ktory tah pasuje a ktory nie

oyster je celkom placaty, mne sa k emperorom moc nehodil. Ten prezident co mam je na ne luxusny. Takze zavisi co preferujes a co je dostupne.

btw posuvne meradlo doma nemas ci co?

Odesláno (upraveno)

myslel posuvné totok :)

by mě nenapadlo to měřit, neuvěřitelné, ...tak sou dělané na gumu 22. železo musíš teda napasovat, kurňa horší jak Damasko

zdroj:

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Bych se teda nedivil kdyby taková anomálie byla taky u springdrive tuna protože u nich bylo sundávání gumy o nervy.

Mají vlastně taky takové panožky ve shroudu bez děr.

Odesláno

tie som nikdy nemal v ruke, tak neviem. podla mna je to otazka tolerancii pri vyrobe, otazka ci MM alebo tych tahov.. Na MM1000 napriklad jeden koniec pasoval a druhy nie, ale islo o to ako bol vyfrezovany priestor medzi lugs na strane 12ky, tam je taky obluk a ten nesedel presne s profilom posledneho dieliku na tahu (gume aj nato strapu to nevadi). Nic co by neslo pilnikom presvedcit kto je na vrchole evolucie. 

pre epsteina: LINK

Odesláno

Krásná fotka Shewczo.

Jinak já jsem dnes fotil SBBN 015 do inzerce a musím říct, že jsem dlouho neměl takové dilema, poslat hodinky dále, nějak jsem spadnul do Tuna hodinek a už čumím na Emperory :D, je to nemoc.

Odesláno

shewcza: libova fotka ;) uz se tesim na dalsi varku.

Odesláno

Super foto shewcza! Tak jsi je sehnal též?!

Btw. Na čem nosíte svoje MM300. Přemýšlím o crafter blue nebo iso...

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Iso tam asi nebude pasovat, ja zatim tah. Origo gumu mam ale jeste jsem ji nezkousel.

Odesláno

nějak jsem spadnul do Tuna hodinek .

Jo, furt to hryže. Mám teď nutkání prodat emeror a pokusit se sehnat zlaté 7549, je to peklo.

Btw. Na čem nosíte svoje MM300. Přemýšlím o crafter blue nebo iso...

Mě se dobře nosí na DAL1BP, pohodlná guma.

Odesláno (upraveno)

recept:

Vezmeš řemen, nasuneš stěžejky, v hrnku mezitím uvedeš vodu do varu.

Pak vem jeden díl řemenu a koncem se stěžejkama vrazíš do vody, na cca půl minuty. Řemen povolí, vytáhneš - nasazené stěžejky udržují teplotu, nasadíš na hodinky. Hotovo

Je to nasazené na těsno, dvacítka z toho nikdy nebude ale smrskne se. Jde to pak přehazovat, sice ztuha ale jde.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Tak jsem tomu podlehl. Čert mi byl dlužen tento web. Teď jsem chvilku spokojen, budu muset zrušit účet. :-D

Mi povidej... kde ja mohl bejt nebejt toho fora:) s tim rozdilem ze neumim tak pekne fotit

5a662853eac9c6b8efedd4e6b38f345f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Sphinxx, tano, pjr86: díky chlapci. Jsem z nich nadšen. Od odpoledne jsem makal tak jsem neměl čas na hodinky, ale teď si rozdělám lahvinku a řádně je "poslintám". Jsou fakt super. Ještě mě čeká zkracování tahu. Tam jsou ty vákečky asi co? :-/

neumann: tady jsme asi všichni do jednoho řádní pacienti.

Upraveno uživatelem shewcza

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...