Návštěvník cecil Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 No zkoušel jsem MM na neoprénu jak na tahu pak na MM gumě a rozhodně žádný problém,barakudy a makrely by mně asi nechaly v klidu.Jinak pokud bych si mohl vybrat a já mohu ,tak pod vodu si budu brát saturační Promastery(funkce a určení) a asi na Isofrane,(alternativa samozřejmě Tuna 300m,1000m).A na parádu a sem tam namočení, určitě MM.Ale není důvod se o MM bát jsou to fakt bytelné a parádní hodinky.Velmi rád jsem mněl i Sinn UX ale MM mně příjdou prostě hezčí.
Micey Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Pánové, na čem vaše MM nosíte? Páč maj pěkný pouzdro, pořídil bych něco na střídačku s tahem.. origo "guma" je otřesná. Kůže mi přijde na potápkách nešikovná.. co nějakej Nytech? Klasika by byl Isofrane.. Máte někdo foto, jak vypadaj klíďo na tý kůži?
tomtur Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Ta original guma mne prisla tiez ako vrchol hnusu, ale nejak som si ju nakonieck vcelku oblubil. Problem je, ze je vcelku tvrda a neprisposobiva, hlavne ked mas malu ruku ako ja. Nakoniec sa to vyriesilo uplne jednoducho-strcil som ju do salky tak, aby bola relativne zakrutena a dolial horucou vodou...nepomiesas, nevypijes, ale po chvili vodu vylejes, nalejes studenu a guma drzi tvar... dal som ich aj na NATO strap-instantovi som tym sposobil tyzdnovu tachykardiu, mne sa tak ale vcelku pacili, nosil som ich cely tyzden na lodi, aspon som mal pocit ze su tak nejak bezpecnejsie upnute na ruke.
Jarett Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Ta original guma mne prisla tiez ako vrchol hnusu, ale nejak som si ju nakonieck vcelku oblubil. Problem je, ze je vcelku tvrda a neprisposobiva, hlavne ked mas malu ruku ako ja. Nakoniec sa to vyriesilo uplne jednoducho-strcil som ju do salky tak, aby bola relativne zakrutena a dolial horucou vodou...nepomiesas, nevypijes, ale po chvili vodu vylejes, nalejes studenu a guma drzi tvar... dal som ich aj na NATO strap-instantovi som tym sposobil tyzdnovu tachykardiu, mne sa tak ale vcelku pacili, nosil som ich cely tyzden na lodi, aspon som mal pocit ze su tak nejak bezpecnejsie upnute na ruke.Funguje to dobře, jeden šálek kafe, druhý Seiko řemen ... než jsem vypil kafe, tak se řemen krásně ohnul na mojí rachitickou ruku
skalis Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 TomasH: Myslim, ze jsou Ti velky, ale hlavni je, jestli vyhovuji Tobe, takze v klidku. Mam ruku 17.5 cm, MM bych nosit zvladl, ale osobne mam preferenci malych a lehkych hodinek, proto mi vypadly z vyberu. Byt MM 40 mm, tak uz je mam na ruce .
petr_cha Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Pánové, na čem vaše MM nosíte? Páč maj pěkný pouzdro, pořídil bych něco na střídačku s tahem.. origo "guma" je otřesná. Kůže mi přijde na potápkách nešikovná.. co nějakej Nytech? Klasika by byl Isofrane.. Máte někdo foto, jak vypadaj klíďo na tý kůži? taky jsem chtěl řešit, zdali je přezout na něco jiného.. prolézal jsem WUS, ale myslím, že zůstanou na origu tahu :-) z WUS:
lac1 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Panove, kde je najvyhodnejsie kupit tieto kukacky ? Spanielsko, Vieden ?
cigi Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tak podle mne nejhůř vypadají na tom origo tahu !! Je překvapivý, kam je takový nepasující tah táhne - skoro až na hranici metrosexuálna. ( když to trochu přeženu, abych zas nebyl za trolla)
tombed Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Hele nosil jsem je na isofranu... i na NATU...
emef Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Na googlu je toho dost:). Tohle je bomba, švihni je na hnědou vintage kůži, Micey.
lib Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 ....... Byt MM 40 mm, tak uz je mam na ruce .Taky tak, taky tak.
petr_cha Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Guma urcite... Nato uz se mi moc nezda.. kdyz uz zmena, tak asi ta kuze.. no :-) <br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br />
Micey Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Díky chlapi. Kůži na potápkách asi nepřekousnu, zkusím Rios Bass.. uvidíme, co to udělá. zdroj Strapshop.
TomasH Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Ja bud na origo tahu a nebo takto..
instant Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 clovek si vybehne na par dni co to vypit s kamaratmi, a tu sa to spusti jak volejbalistky na prvom zajazde. Jaka vintage kozka, jaky "nejhur vypadaji na origo tahu". Cigi a sedem trpaslikov sa presunu spät do sekcie vintaznych hodiniek /alebo si teda nalozia viac salatu/ a ostatni si zapisu za usi, ze: Origo guma jest dobrou nahrazkou tahu v krusnych chvilach samoty a splínu, nutno ju ale sformovat horucou vodou do tvaru neodporujucemu hnatu chronomagorovmu, ba naopak ladne ho doplnajucu, co nejedno oko svojim zjavom pokochá. Obcovanie s remenmi kozenymi aj vsakovakymi produktami gumeneho, neurodzeného ci neznameho povodu zavrhnutiahodne jest, bo potesenie kratkodobe a plytke prinasa a usporene grose z mesca vynasa. Vsetky cesty chronomagora Radu Majstra Maríny su trniste a plne pokusenia, ale vsetky vas nakoniec dovedu k pravde, a pravda je len jedna, ukryta v origo tahu.
bandicoot Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Instante, Bass principielně neni špatný. Samozřejmě do hlubší Seiko filozofie a pochopení případného konfliktu japonských tradičních hodinek a German hitech Nytech materiálu jsem nedorostl.Na U1 mi to sedělo skvěle.
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Vela z tych moznosti urcite nie je zlych, mne sa napriklad dobre nosili na isofrane. Ale zatial kazdy skonstatoval ono povestne "ale nakoniec aj tak najlepsie su na tahu". S remenmi to je ako s frajerkami. Po case si clovek uvedomi, ze uplne najdolezitejsie je vlastne to, ze je zakazdym ina. ..keep walking
Micey Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 instant: Skoro bys me presvedcil:) Jasne, na tahu super, ale na stridacku proste vymejslim blbosti. Nehlede na to, ze ten tah neni uplne..dokonalej. Nevis nahodou, jestli se da sehnat nejaka lepsi Seiko guma v tom vaflovym designu? Ona k nim tvarove fakt sedi, ale ten matros neni nic moc..
Chumpus Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) To mi připomíná, že jsem ti neposlal odkaz na wjeana. Nevím, jestli je jeho wafle strap kvalitnější, každopádně si můžeš pořídit oranžový http://www.ebay.com/sch/wjean28/m.html EDIT: Tak teď koukám, že oranžové tam zrovna nemá... Ale v nabídce je měl dlouho. Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem Chumpus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se