Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trojúhélníkový styl čtyř hlavních indexů mi taky nikdy nejel (i když tady budou krvsky dobře udělané). Luneta je široká, přitom ciferník je nahečmaný, je v tom pak moc mrdnk.

Tie obrátené trojuholníky na indexoch majú evokovať kompasovú ružicu. Celý ten ciferník mi príde veľmi nápaditý, všetko tam hrá.

Odesláno (upraveno)

dr.sphinx: souhlas, kyklopa nedavam rovnez. U zadne firmy.

Možná hloupnu, ale aspoň těm R to začínám trochu odpouštět, kdybych se někdy pominul nebo si chtěl doplňovat všeobecné vzdělání, u těch DJ bych to možná už dal už s menšími rozpaky.

Tie obrátené trojuholníky na indexoch majú evokovať kompasovú ružicu. Celý ten ciferník mi príde veľmi nápaditý, všetko tam hrá.

Jo, to je fakt. A otevřel jsem si ten tvůj blog a jestli by pro ně někdo měl mít to správné využití, jsi to ty. Zbývá pak jen otázka, jestli chci, aby mi hodinky takhle prominentně evokovaly kompasovou růžici - a tady se naše odpovědi možná budou lišit :)

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

prijemne piatkove popoludnie :-)

pozri, bratre, az by sme to pripodobnili tomuto primeru, si obklopeny strelcami s track recordom "jebem to do radu hlava nehlava".. takze my tu akurat bedakame, ze toto tu nam uslo ked sme boli mladsi. nic viac :)

Držme se příměru dál: kamarád má boxerku, jmenuje se Doris. Dycky o ní říká (je to amík) ugly face, nice body - that means she's accessible. To je jako tyhle hodinky, kdyby byly accessible, tak bych do toho kvůli body i šel.

Odesláno

dr.sphinx: ano, R neni co odpoustet :)

Odesláno (upraveno)

prijemne piatkove popoludnie :-)

ze? :) chlapci tu ohrnaju nos nad kyklopom, pritom za jednooku svajciarsku ciganku su odjakziva extra body a mesiac mozes jest bagrom

Upraveno uživatelem instant
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Třeba se to bude někomu hodit: Rob van Monsterwatches má aktuálně lunety na SBDX017 za 265 Éček. No není to úplně grátis, ale levnějc jsem jí nikde nenašel.

rob(zavináč)monsterwatches.nl

Odesláno

Asi to můžu dát sem, jsou tam Emperor tuna...

tak oni su to nakoniec pilotky! :) perfektne video.

inac, vsimli ste si ako je tam vsade cisto? uplne vsade - od hangaru cez pristav, lod, monterky, ponorka, lana.. kua to su strasni mimozemstania. perfektne - vytiahnu ponorku a dvaja umpalumpovia to hned umyvaju.. u nas to povies dvom lenivym kokotom (Bacigalovi a tomu druhemu) aspon trikrat, potom uz ked na nich nakricis (bo inac sa neda) tak to s picungom popod nos trochu ospliechaju vodou a dalsi tyzden budu hundrat aky je sef debil. Japonec to za 10minut umyje a usmieva sa ako to pekne umyl.

Odesláno (upraveno)

Japonci jsou fakt neskuteční, na doku přijde na loď elektrikář, hned na boty návleky, síťku na vlasy. Vyvrtá dírku na protažení kabelu a rovnou tahá z batůžku malinkej vysavač, aby po sobě vyssál špony. Jinej svět!

Upraveno uživatelem Americkej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...