Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kamile, co se stalo při té nehodě s MM300? Položils motorku? Píšeš, že jsi letěl vzduchem, docela by mě to zajímalo. Někde na WUS jsem zachytil Rolexy po motocrash a vypadaly dost podobně.

Šel jsem jsem z práce, posledních pár set metru od baráku cesta bez chodníku takže po krajnici. Bum- tma. Probral jsem se až nade mnou lítali chlapíci v červených montérkách. Zavolal je maník co venčil psa. Když sem mu po návratu ze špitálu nesl čokoládu tak říkal že myslel že sem mrtvej. Bezvědomí hadry otrhané, ramena vyhozené, celý sedřený,naprasklá hlava ale největší průser - ruka s hodinkama do vinklu. Kdo by to řekl že se ti 13-tého něco takového může stát :) Jo a policajti to do dnes nevyřešili.

Největší muka byla že sem v sanitce furt chtěl nahlídnout na hodinky, nešlo to a bez brýlý taky ani rána. V životě sem nebyl v nemocnici takže zážitek .

Ale už zase skáču přes kaluže :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

ale největší průser - ruka s hodinkama do vinklu. Kdo by to řekl že se ti 13-tého něco takového může stát :) ...

:D :D :D 

Tak hlavně, že můžeš zase chodit a jsi v pohodě. A taky, že to hodinky ustály, to je mazec. Zkusím někde dohledat ty Rolex po moto-nehodě.

Odesláno

Akoze teda sorry, sice doktora tu mame (tak pripadne najde spravnu liecbu)....ale tieto fotky u mna evokuju myticku krasu o ktorej pise Janko Kollar v Slavy dcera.

Sice, pocuvam len na pol ucha, co sa to tu ucia, ale pride mi to krasne...hmla vonku...emperory o par riadkov vyssie...v krbe to nejak dymi...

No nic, idem si po pivo.

Odesláno

MM na ceste do samosky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zdravím pánové. Na fóru jsem už poměrně dlouho, ale do tohoto tématu jsem ještě nezavítal. Ve zkratce. Sphinxx sice tuňáky prodal, ale nebudou daleko. :) Jedne rychlocvak hned po té, co jsem si je před chvilkou přivezl. Ještěže mám obě ruce. Radost neskutečná. Suma mají velkou konkurenci.  :)

Odesláno (upraveno)

Sphinxx: Dave gratulka! Vypadaji skvele a uz vim, diky Tobe, ze netreba se bat velikosti. Tesim se bombardacke fotky ;)

shewcza: jsou mas pravdu pane! Jen az si je onunas :) , tak nezapominej na starsi kousky pro nove.

Krasna fotka :clap:

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Sphinxx, super hodinky a krasna fotka.

Pridam jeden kanceldiving

Děkuji, je to jen rychlocvak ... ale hodinky jsou super. Jinak na šestikilča taky rád vzpomínám, jsou to super cibulky.

Jsou ti malyyyy:-)

Ty hade!!! Chceš je ze mě vypáčit a zkoušíš to pěkně zákeřně :D :D :D ... Jsou mi menší, ale zatím mě baví, líbí se mi ty ručky, to je velká pecka. Jak nejsem na černou barvu u hodinek, tak tohle se mi mooooc líbí.

Tano: Děkuji moc, něco sem nafrkám až bude chvilka na focení.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Ace: Super, jen tu třetí ruku jsem včera neviděl :D ... Já dnes s novými Tuňáky ... a mám z nich radost.

Nastávající paní máma přiloží ruku když je potřeba. :))))))

Mimochodem, rodinná záře slušná.

Odesláno

shewcza: dobra sestava, vlastne mam skoro stejnou :)

Jak vidis silu lumi? U me:

1. MM nebo Monstra

2. Sumo

3. PADI

Odesláno

tano: u mě asi 1. Suma

2. MM

3.turtle

ale může to být tím, že suma mají ty indexy o malinko větší.

Padi-ny bohužel museli ustoupit MM, bude se mi stýskat. Snad je do léta seženu, ale teď musím stabilizovat rodinný rozpočet =D

Odesláno

Dnes jsem měl poprvé možnost vidět MM na sluníčku. Až Vás tím začnu otravovat, tak mě prosím umravněte :-)

To víte, nová "hračka"

Odesláno

Otravuj super!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...