kamilb Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Kamile, co se stalo při té nehodě s MM300? Položils motorku? Píšeš, že jsi letěl vzduchem, docela by mě to zajímalo. Někde na WUS jsem zachytil Rolexy po motocrash a vypadaly dost podobně. Šel jsem jsem z práce, posledních pár set metru od baráku cesta bez chodníku takže po krajnici. Bum- tma. Probral jsem se až nade mnou lítali chlapíci v červených montérkách. Zavolal je maník co venčil psa. Když sem mu po návratu ze špitálu nesl čokoládu tak říkal že myslel že sem mrtvej. Bezvědomí hadry otrhané, ramena vyhozené, celý sedřený,naprasklá hlava ale největší průser - ruka s hodinkama do vinklu. Kdo by to řekl že se ti 13-tého něco takového může stát Jo a policajti to do dnes nevyřešili.Největší muka byla že sem v sanitce furt chtěl nahlídnout na hodinky, nešlo to a bez brýlý taky ani rána. V životě sem nebyl v nemocnici takže zážitek .Ale už zase skáču přes kaluže Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem kamilb
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 ale největší průser - ruka s hodinkama do vinklu. Kdo by to řekl že se ti 13-tého něco takového může stát ... :D Tak hlavně, že můžeš zase chodit a jsi v pohodě. A taky, že to hodinky ustály, to je mazec. Zkusím někde dohledat ty Rolex po moto-nehodě.
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Akoze teda sorry, sice doktora tu mame (tak pripadne najde spravnu liecbu)....ale tieto fotky u mna evokuju myticku krasu o ktorej pise Janko Kollar v Slavy dcera.Sice, pocuvam len na pol ucha, co sa to tu ucia, ale pride mi to krasne...hmla vonku...emperory o par riadkov vyssie...v krbe to nejak dymi...No nic, idem si po pivo.
pjr86 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 2KamilB: tak to je tvrdý! Otresnej zážitek. Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 MM na ceste do samosky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Zdravím pánové. Na fóru jsem už poměrně dlouho, ale do tohoto tématu jsem ještě nezavítal. Ve zkratce. Sphinxx sice tuňáky prodal, ale nebudou daleko. Jedne rychlocvak hned po té, co jsem si je před chvilkou přivezl. Ještěže mám obě ruce. Radost neskutečná. Suma mají velkou konkurenci.
xbraj19 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Super, ať slouží. Jenom mi vrtá hlavou, čím jsi mačkal spoušť :-)
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Ace: Super, jen tu třetí ruku jsem včera neviděl ... Já dnes s novými Tuňáky ... a mám z nich radost.
EpsteinBarr Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Sphinxx, super hodinky a krasna fotka. Pridam jeden kanceldiving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Ace: Super, jen tu třetí ruku jsem včera neviděl ... Já dnes s novými Tuňáky ... a mám z nich radost.Jsou ti malyyyy:-)
shewcza Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Jsou skvělý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) Sphinxx: Dave gratulka! Vypadaji skvele a uz vim, diky Tobe, ze netreba se bat velikosti. Tesim se bombardacke fotky shewcza: jsou mas pravdu pane! Jen az si je onunas , tak nezapominej na starsi kousky pro nove.Krasna fotka Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem tano
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) Sphinxx, super hodinky a krasna fotka. Pridam jeden kanceldivingDěkuji, je to jen rychlocvak ... ale hodinky jsou super. Jinak na šestikilča taky rád vzpomínám, jsou to super cibulky. Jsou ti malyyyy:-)Ty hade!!! Chceš je ze mě vypáčit a zkoušíš to pěkně zákeřně :D ... Jsou mi menší, ale zatím mě baví, líbí se mi ty ručky, to je velká pecka. Jak nejsem na černou barvu u hodinek, tak tohle se mi mooooc líbí. Tano: Děkuji moc, něco sem nafrkám až bude chvilka na focení. Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem Sphinxx
Ace84 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Ace: Super, jen tu třetí ruku jsem včera neviděl ... Já dnes s novými Tuňáky ... a mám z nich radost. Nastávající paní máma přiloží ruku když je potřeba. ))))) Mimochodem, rodinná záře slušná.
brumko Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Čitateľné celú noc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Tano: neboj kamaráde, všechny kousky dostanou svého času na ruce rovnoměrně. ... když jsme u té luminescence, dovolím si taky jednu z naší zahrádky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 shewcza: dobra sestava, vlastne mam skoro stejnou Jak vidis silu lumi? U me:1. MM nebo Monstra2. Sumo3. PADI
shewcza Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 tano: u mě asi 1. Suma 2. MM 3.turtle ale může to být tím, že suma mají ty indexy o malinko větší.Padi-ny bohužel museli ustoupit MM, bude se mi stýskat. Snad je do léta seženu, ale teď musím stabilizovat rodinný rozpočet =D
shewcza Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Dnes jsem měl poprvé možnost vidět MM na sluníčku. Až Vás tím začnu otravovat, tak mě prosím umravněte :-) To víte, nová "hračka" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se