Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady už chybí jen Siwi, musím ho ukecat ať si koupí MM :D . Jinak moc hezké fotky chlapi, já dnes jednu z venku ... bylo hnusně, ale Tuňáci mi dělají radost.

Ten cifernik se mi jeste donedavna vubec nelibil, ale uz mu zacinam prichazet na chut. Mimochodem, moc pekna fotka.

Odesláno

Děkuji, teď od víkendu odpočívájí, ale dnes je asi zase provětrám, ten číselník je právě super, hrozně jsem si oblíbil ty šipky, mám je radši než klasiku, ale je to otázka vkusu.

Odesláno

shewcza: luxusni serie, jen tak dal :clap:

Odesláno

U shewcza akykolvek komentar straca vyznam :) len ho treba drzat v miernom napäti, nech nezaspi na vavrinoch.

Paradne fotky. To je doma na drevenej terase?

Neviem o com tocil instant, ale nechces sa namiesto vypalnictva zivit fotenim? :))

Napr. aj aktov? :)

Good luck.

Odesláno

Díky tano!

EpsteinBarr: děkuji pane.  Je to focený na nějaký promáčený dřevotřísce v práci na dvoře. Jsem jen nadšený amatér z hodinek mám opravdu radost a když mám vyfotit něco jiného, většinou to nedopadne vůbec dobře. Není tam ta radost. 

Už jsem dostal i vyčiněno, že z výletu dovezeme 100 fotek hodinek a jednu společnou :lol2: 

Musím se polepšit :clap: 

Odesláno

si to rozmaznas a bude zle. de nic tu nic, tutu-mutu lasočka moja selficko, portretik, romanticke foto pri zapade slnka, chochocho chichichi, a pristihnes sa ako prešaškuješ s fotakom celu dovolenku a marinemastre vyfotis sotva trikrat tajne na hajzli, a aj to si musel cakat kym zaspala.. ver mi, ja ti chcem len dobre :)

Odesláno

Už jsem dostal i vyčiněno, že z výletu dovezeme 100 fotek hodinek a jednu společnou :lol2:

Musím se polepšit :clap:

Mě už to říkají i moje děcka, že mám víc fotek hodinek než dětí :-) ....taky mám teda víc hodinek než dětí (aspoň doufám :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...