Harwey Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 no tak vyborne, nech vam to dlho vydrzi a nech sluzi k zdraviu;)
shewcza Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Z mobilu to už líp asi nepůjde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Pekny, jakym telefonem to fotis?
shewcza Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Díky, Galaxy s7 edge a nějaká fíčura od kluků čínských Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 pozeram ze vypalnici uz robia pisomne objednavky.. to s tou EET mate fakt huste chlapi
neumann Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Z mobilu to už líp asi nepůjde.Skvele! Sent from my iPhone using Tapatalk
villain83 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Tady už chybí jen Siwi, musím ho ukecat ať si koupí MM . Jinak moc hezké fotky chlapi, já dnes jednu z venku ... bylo hnusně, ale Tuňáci mi dělají radost.Ten cifernik se mi jeste donedavna vubec nelibil, ale uz mu zacinam prichazet na chut. Mimochodem, moc pekna fotka.
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Děkuji, teď od víkendu odpočívájí, ale dnes je asi zase provětrám, ten číselník je právě super, hrozně jsem si oblíbil ty šipky, mám je radši než klasiku, ale je to otázka vkusu.
shewcza Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 instant: :-D neumann: díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 shewcza: luxusni serie, jen tak dal
EpsteinBarr Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 U shewcza akykolvek komentar straca vyznam len ho treba drzat v miernom napäti, nech nezaspi na vavrinoch.Paradne fotky. To je doma na drevenej terase?Neviem o com tocil instant, ale nechces sa namiesto vypalnictva zivit fotenim? )Napr. aj aktov? Good luck.
shewcza Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Díky tano! EpsteinBarr: děkuji pane. Je to focený na nějaký promáčený dřevotřísce v práci na dvoře. Jsem jen nadšený amatér z hodinek mám opravdu radost a když mám vyfotit něco jiného, většinou to nedopadne vůbec dobře. Není tam ta radost. Už jsem dostal i vyčiněno, že z výletu dovezeme 100 fotek hodinek a jednu společnou Musím se polepšit
instant Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 presne tak. dve spolocne a uz o tom nehovorme
instant Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 si to rozmaznas a bude zle. de nic tu nic, tutu-mutu lasočka moja selficko, portretik, romanticke foto pri zapade slnka, chochocho chichichi, a pristihnes sa ako prešaškuješ s fotakom celu dovolenku a marinemastre vyfotis sotva trikrat tajne na hajzli, a aj to si musel cakat kym zaspala.. ver mi, ja ti chcem len dobre
shewcza Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Instant: jako by jsi to už zažil :-D
instant Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 kazdy to raz zazije - a ti blbejsi aj viackrat
xbraj19 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Už jsem dostal i vyčiněno, že z výletu dovezeme 100 fotek hodinek a jednu společnou Musím se polepšit Mě už to říkají i moje děcka, že mám víc fotek hodinek než dětí :-) ....taky mám teda víc hodinek než dětí (aspoň doufám
shewcza Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 300No do hajzlu. To je pořád S7E? V čem to upravuješ? Nebo máš nějaký filtr? Vypadají pokaždé úchvatně! Plné barvy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se