Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ty první Primky Sport II si pamatuji, že měl. Bohužel je ztratil, ale dodnes na ně vzpomíná, jak to byly nejlepší hodinky které kdy měl :-D Vydržely prý všechno. Jenomže mi přijde blbé kupovat na 50ku nějaké 20 let po někom nošené hodinky za 500kč :-( Bohužel.... Ale zase si nemohu dovolit koupit nějaké za 20 000kč :-( Předpokládám, že i ty "hrůzy" od Casia budou lepší než ty ruské Komandirskije nebo ty Brillianty, co má teď.

hele koukej, ještě jsem našla todle http://aukro.cz/fantasticke-hodinky-casio-vyprodej-super-cena-i1449373144.html

Odesláno
:ban: hele, doufam, ze nedostanu ban, ale kdyz stoprocentne VIS, ze tata mel rad Primky, tak mu kup Primky od MPM. Do ceny se snad neco najde a tatikovi muze byt sumafuk, ze se vedou puristicke debaty o vlastnictvi znacky / nastupnictvi atd.
Odesláno

:ban: hele, doufam, ze nedostanu ban, ale kdyz stoprocentne VIS, ze tata mel rad Primky, tak mu kup Primky od MPM. Do ceny se snad neco najde a tatikovi muze byt sumafuk, ze se vedou puristicke debaty o vlastnictvi znacky / nastupnictvi atd.

Dejte mu okamžitě ten BAN !!!

MPM radost nikomu neuděláš !! Ale prim sport II v hezkým stavu vyčištěný od hodináře jsou podle mne lepší volba, než casio. Ještě mne napadají nějaký přiměřený swatch. Myslím, že ve svým věku by si táta mohl pamatovat, jak je každej chtěl a skoro nikdo nemohl koupit.

Odesláno

Já osobně doporučuji zeptat se sourozenců, jestli by nechtěli něco přitlačit, alespoň 15 stovek a zaměřil bych se na kvartzovou produkci

Seiko. 1500 navíc je jako prd. 50 je jednou zaživot a Seiko jsou alespoň hodinky a nadělá s nima ještě parádu. V 50 je člověk ještě relativně mladej a v běžné (nechronomagorácké) společnosti, má tato značka určitý a zasloužený punc kvality.

Odesláno

Dobrý den pánové, toto dilema jsem měl také a jak píše "farářskej" v tomto věku už se hledí na perfektní čitelnost, jednoduchost

a dostatečnou velikost hodinek (od 40 mm a více).

Odesláno

vydraz si na ebayi SKX007 made in japan a mas po problemoch.

btw, k tej 50ke by si zasluzil aj lepsi budget na darcek. nie ze by 3000kc bol drobak, ale 50ka je 50ka.. to je skutocne len raz za zivot :)

Odesláno (upraveno)

Jo, jistě, za trochu víc peněz je seiko a to je o kategorii výš. Jestli se mu líbí military věci - někdo tu v prodejním vlákně prodává ollech&wajs - legenda vietnamské války. Taky lze vzít britské CWC.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

hlavne klid. ;) ja bych taky pseudoprim normalne nedoporucoval, ale vzhledem k:

1. jeho avizovane naklonnosti k Primu

2. cenove politice Eltonu, a

3. momentalnimu cenovemu limitu

se to snad da pochopit.

Odesláno

hlavne klid. ;) ja bych taky pseudoprim normalne nedoporucoval, ale vzhledem k:

1. jeho avizovane naklonnosti k Primu

2. cenove politice Eltonu, a

3. momentalnimu cenovemu limitu

se to snad da pochopit.

nedá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...