Gustaf Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 jj ty jsem ti sem dával a myslím že jsou z těch všech nejzajímavější a cena je taky ok souhlasím...z tohodle výběru bych rozhodně vzal tyto
wave ceptor Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Casia, v této cenové relaci jasná volba!
matylda2011 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Tak ty první Primky Sport II si pamatuji, že měl. Bohužel je ztratil, ale dodnes na ně vzpomíná, jak to byly nejlepší hodinky které kdy měl :-D Vydržely prý všechno. Jenomže mi přijde blbé kupovat na 50ku nějaké 20 let po někom nošené hodinky za 500kč :-( Bohužel.... Ale zase si nemohu dovolit koupit nějaké za 20 000kč :-( Předpokládám, že i ty "hrůzy" od Casia budou lepší než ty ruské Komandirskije nebo ty Brillianty, co má teď. hele koukej, ještě jsem našla todle http://aukro.cz/fantasticke-hodinky-casio-vyprodej-super-cena-i1449373144.html
little_w Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 hele, doufam, ze nedostanu ban, ale kdyz stoprocentne VIS, ze tata mel rad Primky, tak mu kup Primky od MPM. Do ceny se snad neco najde a tatikovi muze byt sumafuk, ze se vedou puristicke debaty o vlastnictvi znacky / nastupnictvi atd.
cigi Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 hele, doufam, ze nedostanu ban, ale kdyz stoprocentne VIS, ze tata mel rad Primky, tak mu kup Primky od MPM. Do ceny se snad neco najde a tatikovi muze byt sumafuk, ze se vedou puristicke debaty o vlastnictvi znacky / nastupnictvi atd. Dejte mu okamžitě ten BAN !!! MPM radost nikomu neuděláš !! Ale prim sport II v hezkým stavu vyčištěný od hodináře jsou podle mne lepší volba, než casio. Ještě mne napadají nějaký přiměřený swatch. Myslím, že ve svým věku by si táta mohl pamatovat, jak je každej chtěl a skoro nikdo nemohl koupit.
dknespl Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Za ty peníze bych šel taky do Swatchek.
pikec Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 A co když má ty s tankem, tak nějaké takové.VOSTOKY Amphibian Do 2000kč se v pohodě vlezeš.
pikec Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 A co když má ty s tankem, tak nějaké takové.VOSTOKY Amphibian Do 2000kč se v pohodě vlezeš. Tady obrázek pro představu
habadej Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Já osobně doporučuji zeptat se sourozenců, jestli by nechtěli něco přitlačit, alespoň 15 stovek a zaměřil bych se na kvartzovou produkciSeiko. 1500 navíc je jako prd. 50 je jednou zaživot a Seiko jsou alespoň hodinky a nadělá s nima ještě parádu. V 50 je člověk ještě relativně mladej a v běžné (nechronomagorácké) společnosti, má tato značka určitý a zasloužený punc kvality.
synek Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Dobrý den pánové, toto dilema jsem měl také a jak píše "farářskej" v tomto věku už se hledí na perfektní čitelnost, jednoduchosta dostatečnou velikost hodinek (od 40 mm a více).
instant Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 vydraz si na ebayi SKX007 made in japan a mas po problemoch. btw, k tej 50ke by si zasluzil aj lepsi budget na darcek. nie ze by 3000kc bol drobak, ale 50ka je 50ka.. to je skutocne len raz za zivot
cigi Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 (upraveno) Jo, jistě, za trochu víc peněz je seiko a to je o kategorii výš. Jestli se mu líbí military věci - někdo tu v prodejním vlákně prodává ollech&wajs - legenda vietnamské války. Taky lze vzít britské CWC. Upraveno 11. února 2011 uživatelem cigi
little_w Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 hlavne klid. ja bych taky pseudoprim normalne nedoporucoval, ale vzhledem k:1. jeho avizovane naklonnosti k Primu2. cenove politice Eltonu, a3. momentalnimu cenovemu limituse to snad da pochopit.
cigi Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 hlavne klid. ja bych taky pseudoprim normalne nedoporucoval, ale vzhledem k: 1. jeho avizovane naklonnosti k Primu 2. cenove politice Eltonu, a 3. momentalnimu cenovemu limitu se to snad da pochopit. nedá.
little_w Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 nedá. no, ja to treba chapu. ale jasne, nejsem takovy kovany primacky extremisticky fundamentalista jako ty treba do toho jednou dorostu
vraby Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Co třeba něco od LORUS a PULSAR(patří pod Seiko grupu)Ty Pulsar malinko přes limit.(2tis.)
bohush Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Známý teď dostal k 50 tady tyto a je z nich hodně nadšený, a docela mu závidím.....tu radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se