Patrik Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 Tak to než Raifka je to lepší. Ta používá svoje kurzy deviza-prodej, pouze u měn, které nemá v kurzovním lístku používá kurz MasterCard
RomanP Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Dnes mi přišla karta od FIO, kterou jsem zřídil výhradně jako účet pro internetové platby všeho druhu. Bohužel mi Paypal píše, že tato karta není akceptována a mám použít jinou.Je možné, že je to proto, že jsem jí přes banking oživil teprve těsně před tím?
Bimbac Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 (upraveno) .. spíš se mrkni na limity karty a nebo, co k ní máš nebo nemáš povolené, jestli jsou správně zadaná čísla karty atd. s fio kartou by PayPal problém mít neměl.. mnohokrát vyzkoušeno. Jo a taky na účet, se kterým je svázána nalej nějaké peníze, PayPal si potřebuje nějakou drobnost strhnout pro ověření, po ověření vrátí.. :-) Upraveno 20. července 2017 uživatelem Bimbac
j.ocvirk Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Mrkni jestli mas 3D Secure na karte aktivni.Resil sem ted ve Fiu podobny problem.. mam ho taky na platby na internetu a neslo mi to, po aktivaci 3D secure (rada z fia) to slape..
RomanP Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Asi to bylo tím 3D secure. Když jsem se po tom prvním pokusu s paypal opět přihlásil na Fio banking, vyskočila na mě hláška, že bych to měl aktivovat. Nyní už ok i s ověřením testovací platbou paypalu.
Beet Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Koukám po kreditkách, které ještě něco vracejí. Našel jsem Cetelem, Tankovací karta České pojišťovny a Premia od Homecreditu. Ještě něco mi uniklo? A funguje u posledních dvou stále pošta?
Beet Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 No jo, ale když nebereš energie od Čezu tak je ti to na p.d.
straspol Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Přišla mi zpráva s oznámením mírného zvýšení procenta hypotéky. Stejně mi to hnulo žlučí, tak jsem sednul a napsal rozhořčený mail. Obratem mi přišla nabídka fixace na příjemném, o dost nižším úroku než byl ten úplně původní. Tak mi napadá- ano, je to tak, líná huba je holé neštěstí, ale rád bych věděl, na jaký úrok se právě teď běžně uzavírají hypotéky řekněme kolem milionku ? Víte někdo ?
Happy88 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Kamarad bral ted 1.99 Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
Heky Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Teď jsem zařizoval refix na rok dopředu a dostal 1.89 % (bez pojištění). Plus jsem si vyjednal nějaké výhody (např. 1 velká mimořádná splátka zdarma).
jacob Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Teď jsem zařizoval refix na rok dopředu a dostal 1.89 % (bez pojištění). Plus jsem si vyjednal nějaké výhody (např. 1 velká mimořádná splátka zdarma). Já myslel, že dneska smíš ze zákona zaplatit 25% ročně bez jakýchkoliv poplatků. Pro mě je těch 25% teda "velká splátka".
lostekos Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Je to 20%. Pri súčasných nízkych sadzbách to skoro ani nemá zmysel splácať predčasne.
eskimak Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 To mate tie sadzby nejaky sialene. Na SK od cca 1.19%, cez beznych 1.3% pri 5-7 rocnom fixe a cca 1.9% pri 10 rocnom fixe.
Heky Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) jacob: To je pravda, ale pokud víš, že brzy budeš mít dostupné peníze na splacení např. 80 % úvěru, tak se ti taková výjimka ve smlouvě hodí. Jinak bys sice každý rok mohl umazat těch 25 % (podle spotřebitelského zákona), ale i tak by ses s tím plácal několik let. A když to nevyužiješ, tak se nic neděje Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem Heky
bradda Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 1.89%, desetileta fixace u Ceske sporitelny
Maxmillian Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Kdyz uz jste u tech hypotek. Da se s nejakou bankou jeste domluvit, kdyz chce clovek pujcit treba jen 50-60% castky na nakup nemovitosti, aby nemusel dokladat vsechny ty debility ohledne prijmu a zamestnani apod.? Protoze kdyz bych prestal splacet, tak jim spadne do klina nemovitost, ktera uz bude z poloviny splacena a obratem ji za jeste vic penez prodaji, tak me z principu rozciluje jim jeste cokoliv dalsiho dokladat podle nejakych jejich tabulek.
jartop Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Kdyz uz jste u tech hypotek. Da se s nejakou bankou jeste domluvit, kdyz chce clovek pujcit treba jen 50-60% castky na nakup nemovitosti, aby nemusel dokladat vsechny ty debility ohledne prijmu a zamestnani apod.? Protoze kdyz bych prestal splacet, tak jim spadne do klina nemovitost, ktera uz bude z poloviny splacena a obratem ji za jeste vic penez prodaji, tak me z principu rozciluje jim jeste cokoliv dalsiho dokladat podle nejakych jejich tabulek.Ale banku tvoje nemovitost vůbec nezajímá (není to realitka). Banka chce vědět, že máš z čeho splácet (a že budeš splácet) a chce tím předejít situaci, že bude muset řešit dlužníka... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se