Maxmillian Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 To, ze banka neumi vydelat penize jinak, nez na poplatcich a urocich to chapu...
sery.vlk Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Kdyz uz jste u tech hypotek. Da se s nejakou bankou jeste domluvit, kdyz chce clovek pujcit treba jen 50-60% castky na nakup nemovitosti, aby nemusel dokladat vsechny ty debility ohledne prijmu a zamestnani apod.? Protoze kdyz bych prestal splacet, tak jim spadne do klina nemovitost, ktera uz bude z poloviny splacena a obratem ji za jeste vic penez prodaji, tak me z principu rozciluje jim jeste cokoliv dalsiho dokladat podle nejakych jejich tabulek. Jestli se nepletu (jartop případně upřesní), pokud banka nevyhodnotí Tvou schopnost splácet úvěr, můžeš Ty jako dlužník úspěšně napadnout platnost úvěrové smlouvy, zajišťovacích smluv atd. (Tzv. ochrana spotřebitele.)
Patrik Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Přesně tak. V tom lepším případě přijde banka "jen" o úroky, v tom horším může být dlužník úplně zbaven povinnosti splácet dluh. Bohužel na ochranu nezodpovědných doplácejí ti zodpovědní (vyšší byrokratickou náročností, vyššími úroky).Je sice možné dostat hypotéku bez odpovídajících příjmů, pokud žadatel doloží např. dostatečný obrat své firmy, kde daní paušálem.
straspol Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Pánové, děkuju Vám za zprávičky. Myslím, že až to jednání skončí, bude ze mne docela spokojenej parchant
straspol Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Nějaké zkušenosti s Partners ? Jak vlastně fungují v oblasti hypoték ?
nettopejr Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 (upraveno) Jako zprostředkovatel.A všude pracují odborníci i koko**. Záleží koho potkáš.Edit: pár lidí tam znám a od někoho bych si nepojistil ani kolo a od někoho bych "dal komplet servis" Upraveno 21. září 2017 uživatelem nettopejr
Wanderer Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Já jsem s Partners spokojený. Nepouštím si je moc k tělu, ale co jsem potřeboval, s tím mě pomohli.
straspol Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Nojo. Chápu, černobílý to asi nebude.
Beet Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Já jsem s Partners spokojený. Nepouštím si je moc k tělu, ale co jsem potřeboval, s tím mě pomohli.Mám to úplně stejně. Takže spíš bych dal na doporučení někoho, kdo už s někým spolupracuje.
Novas Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Jak zde již někdo psal, v případě dobrých kontaktů u kb, je kb fajn, jinak mbank (rb) vychází releativně dobře...
Novas Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Já jsem s Partners spokojený. Nepouštím si je moc k tělu, ale co jsem potřeboval, s tím mě pomohli.A odkud jsi? Máš tam teda nějaký prověřený kontakt? Chtěl jsem od nich srovnání hypo a rád bych někoho kompetentního...
Patrik Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Nějaké zkušenosti s Partners ? Jak vlastně fungují v oblasti hypoték ?Partners se od ostatních podobných firem (OVB, AWD, Broker Consulting,....) liší jen a pouze marketignem. Ten mají zaručeně nejlepší (spoustu PR agentur by se od nich mohlo učit), mají dokonalý monitoring tisku, velmi bleskově reagují na jakoukoliv zmínku o nich, nejdříve to zkouší po dobrém, když to nejde, zkouší po zlém, tlačí třeba na reakce internetových magazínů na pozměnnění článků (sám jsem to osobně zažil). Velmi ochotně spolupracují s různými periodiky, dodávají články v podstatě na klíč, což je pro média poměrně výhodné - mají obsah zdarma. Extrémně vidět je to třeba na iDnes, kde prakticky každý článek o financích obsahuje vyjádření Partners. Jejich přístup k médiím se změnil po neúspěšné expanzi v Polsku, která málem vedla k jejich krachu. Od té doby si uvědomili, že podceňovat média se nevyplácí a tak se snaží s nimi co nejvíce spolupracovat. Kolega z bývalé práce tam šel pracovat, no, nenechal bych si od něj nic poradit, ale pákrát jsem ho využil jako zdroj informací - tj. jaké produkty jsou na trhu, ale podmínky jsem si prostudoval sám. Pozval mě i na jakousil "přijímací schůzku" pro nováčky a můžu říct, že to lze 100 % srovnat s Amway a podobnými. Docela dobré je si připomenout jak firma Partners vznikla - oddělením 1/3 prodejní struktury OVB. Po kauze s podvodnými dluhopisy Helvag prostě došlo k tak velkému poškození pověsti OVB, že se část manažerů rozhodla, že bude výhodnější podnikat pod jinou značkou, nic jiného v tom nebylo. Ostatně podobným způsobem v 70. letech v SRN vznikla AWD, rovněž oddělením od OVB. Tolik tedy k Partners - nejsou ani lepší, ani horší, jen mají lepší marketing.
Patrik Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Dle info v jiném diskusním fóru dojde nejspíše ke zpřísnění podmínek u Erste Premier. Téměř jistě vypadá zvýšení povinného obratu z 50 000 Kč na 70 000 Kč za měsíc (což není velký problém, prostě dám "točící" příkaz na vyšší částku). Hůře ale vychází možné zpoplatnění Visa Infinite karty částkou 500 Kč za měsíc. Zatím ale není jasné, jestli se půjde tomuto poplatku nějakým způsobem vyhnout (třeba obratem na kartě nebo jinak). Jelikož je na tuto kartu navázána Priority Pass karta, tak bez ní postrádá účet v podstatě smysl (vstup do MC salonku v Praze a Vídni lze zařídit s jakoukoliv MC World elite kartou i jiných bank, takže zbývají neomezené vstupy do Erste salonku na schengen terminálu s privátním "proclením", ale nevím, jestli kvůli tomu Erste Premier účet udržovat). Takže nyní vypadá zajímavěji ČSOB Premium, pokud nezmění podmínky.
simon_magus Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 dotaz, mate nekdo doporuceni na banku pro malou firmu, ktera obcas potrebuje kratkodobe uverovat?chtel jsem u KB, kde mam ucet 10 let, revolving a fasnul jsem takove podminky, ze jsem naznal, ze je na case jit jinam.Cili banka, ktera umi pujcit bez dlouhe byrokracie (nejlepe online) a ma solidni produkt, ne uver za 8% dik moc
dan010 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Dle info v jiném diskusním fóru dojde nejspíše ke zpřísnění podmínek u Erste Premier. Téměř jistě vypadá zvýšení povinného obratu z 50 000 Kč na 70 000 Kč za měsíc (což není velký problém, prostě dám "točící" příkaz na vyšší částku). Hůře ale vychází možné zpoplatnění Visa Infinite karty částkou 500 Kč za měsíc. Zatím ale není jasné, jestli se půjde tomuto poplatku nějakým způsobem vyhnout (třeba obratem na kartě nebo jinak). Jelikož je na tuto kartu navázána Priority Pass karta, tak bez ní postrádá účet v podstatě smysl (vstup do MC salonku v Praze a Vídni lze zařídit s jakoukoliv MC World elite kartou i jiných bank, takže zbývají neomezené vstupy do Erste salonku na schengen terminálu s privátním "proclením", ale nevím, jestli kvůli tomu Erste Premier účet udržovat). Takže nyní vypadá zajímavěji ČSOB Premium, pokud nezmění podmínky. Do Erste salónku na Terminálu 2 chodím pořád, ale přes normální odbavení. Tam se dá jít i jinudy? Tak to je dobrý, oni nejdřív mají 100 tisíc měsíčně a pak aktiva 3 mega nebo kolik a aby to bylo bez měsíčního poplatku, tak obrat 250 tisíc ročně na Infinite. Pak sníží obrat na účtu na 50 tisíc měsíčně, aktiva na půlku a obrat na kartě zruší úplně, nacpou to pak vlastně každému, kdo má u nich hypotéku, protože to splňuje aktivy a teď zjistí, že když to má každý, tak to budou zase omezovat a dělat přísnější. No to je dobrá debilotina. Ta Visa Infinite je na tom to nej, protože nejenom priority pass, ale i to pojištění je super. Jinak před změnou podmínek ty priority passy byly ke každé dodatkové Infinite kartě a na každou 4 vstupy zdarma (tedy až 16 vstupů zdarma a na letištích neřešili na koho ta karta je ), teď už jsou 4 vstupy zdarma na všechny dohromady. Já můžu jít do Erste Privat, ale mám super bankéře a v Erste Privat nevidím žádnou přidanou hodnotu až na neomezené vstupy přes priority pass. Ale jen kvůli tomu tam nepůjdu.
dan010 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 dotaz, mate nekdo doporuceni na banku pro malou firmu, ktera obcas potrebuje kratkodobe uverovat?chtel jsem u KB, kde mam ucet 10 let, revolving a fasnul jsem takove podminky, ze jsem naznal, ze je na case jit jinam.Cili banka, ktera umi pujcit bez dlouhe byrokracie (nejlepe online) a ma solidni produkt, ne uver za 8% dik moc Joo u KB jsem byl už od studenstkých dob, celkem tak 15 let... jakmile jsem potřeboval první úvěr pro firmu v částce 100.000,- Kč, tak chtěli miliardu papírů a nakonec mi to po měsíci dohadování zamítli. Spořka mi to dala v podstatě na dobré slovo během týdne (a to mě jako klienta ani neznala), takže jsem tam převedl vše a v komerčce o mně už neuslyší. Dnes už nikde žádné úvěry nemám, na všechny firmy už zásadně používám FIO a jsem maximálně spokojen. Soukromě jsem zůstal u spořky a ještě jsem si udělal ČSOB premium.
Socom Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Dle info v jiném diskusním fóru dojde nejspíše ke zpřísnění podmínek u Erste Premier. Téměř jistě vypadá zvýšení povinného obratu z 50 000 Kč na 70 000 Kč za měsíc (což není velký problém, prostě dám "točící" příkaz na vyšší částku). Hůře ale vychází možné zpoplatnění Visa Infinite karty částkou 500 Kč za měsíc. Zatím ale není jasné, jestli se půjde tomuto poplatku nějakým způsobem vyhnout (třeba obratem na kartě nebo jinak). Jelikož je na tuto kartu navázána Priority Pass karta, tak bez ní postrádá účet v podstatě smysl (vstup do MC salonku v Praze a Vídni lze zařídit s jakoukoliv MC World elite kartou i jiných bank, takže zbývají neomezené vstupy do Erste salonku na schengen terminálu s privátním "proclením", ale nevím, jestli kvůli tomu Erste Premier účet udržovat). Takže nyní vypadá zajímavěji ČSOB Premium, pokud nezmění podmínky. Od jakého data by to mělo být? Zkusím si to někde dohledat. Díky.
Mareka01 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 (upraveno) Zpřísnění podmínek Premier u Erste bude od 1.2.2018.Diskuse http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=316&t=1216390&st=0&sk=t&sd=a&start=1530 Upraveno 28. října 2017 uživatelem Mareka01
Patrik Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Do Erste salonku se dá jít z hlavní odbavovací haly po schodech (u zdi) nahoru, je tam reklama na Raifku. Tam je privátní odbavení (1 rentgen, 2 policajti), chtějí vidět Erste kartičku, nestačí jim Priority Pass.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se