Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přiznej se Patriku- že ty nemáš kočku ani psa co ? ;o)

Nemám. Hodně cestuji, s tím by se to skloubilo dost blbě. Ale granule nosím sousedce :)

Zajímavé je, že na stránkách Creditas nepíšou nic o transformaci na banku, stále jen o záložně. Jak to tedy je?

Licenci opravdu dostali a slibují, že jako banka budou fungovat od prvního ledna, tak uvidíme.

Odesláno

Tak AirBank je taky do normálu :)

Dobrý den,

1. ledna měníme úrokové sazby, a jak jsme už psali ve velkém přehledu chystaných novinek na www.airbank.cz/5let, rušíme TOP3 garanci. Co naopak i v novém roce pokračuje beze změny dál, je bonusové úročení.

Už nějakou dobu Vám totiž peníze na běžném i spořicím účtu úročíme bonusovým úrokem ve výši 1 %. Stačí udělat něco tak obyčejného, jako je 5× měsíčně zaplatit naší kartou, a to většině z nás nedá moc práce.

Jestli naši kartu ještě nemáte, není nic jednoduššího než si ji pořídit. Ke každému běžnému účtu ji od nás dostanete zdarma. Stačí zabrousit do internetového bankovnictví a karta i bonusové úročení jsou Vaše.

Podívejte se, jak bude od 1. ledna 2017 úrokový lístek vypadat

Bonusové roční sazby
Běžný účet - zůstatek do 100 000 Kč - 1,00 %
Spořicí účet - zůstatek do 250 000 Kč - 1,00 %
Spořicí účet - zůstatek nad 250 000 Kč - 0,20 %

Základní roční sazby
Běžný účet - zůstatek do 100 000 Kč - 0,00 %
Spořicí účet - zůstatek do 250 000 Kč - 0,00 %
Spořicí účet - zůstatek nad 250 000 Kč - 0,00 %

Odesláno

Od 1. ledna bude fungovat banka Creditas (aktuálně družstevní záložna), která bude mít na spořicím účtu 0,5 % a další bonus 0,6 % klient dostane, pokud v příslušném kalendářním čtvrtletí nebude mít na účtu výběr, výsledně tak 1,1 %. Hlavní výhoda - bez horní hranice úročené částky.

Odesláno

K AirBank. Super, z týždňa na týždeň úplne zrušiť to, čím sa chvália od začiatku...

Vždyť o tom mluví už dlouho. Já mám AB celkem krátce a zatím jsem si žádné změny pro mě k horšímu nevšiml a to ani po Novém roce. Nebo špatně čtu?

Odesláno

Zrušili TOP 3 garanci. Vzhledem k předpokládanému růstu úrokové sazby v budoucnosti, se to bude hodit. Hlavně jak se zaklínali, že to bude navždy a profilují se do pozice "nejsme jako oni" ha ha ha...

V té jejich reklamě mi nějak začíná být sympatičtější ten zlý bankéř, protože jeho postoje jsou, na rozdíl od toho hubeného parchanta, konzistentní.  :lol2:

Creditas už mám, tak volné prachy přeleju k nim a fertig...

Odesláno

Koukám,že Creditas nemá v HK pobočku :eek:,sakra.

Holt budu tedy asi volit mezi Airbank -  Equa bank - Fio banka . Chci BÚ + nějaký ten spořák.

Musím konečně poštovní - "ERA" zrušit,protože to mají  již dávno o ničem.

Odesláno

Mě Airbank taky nakrkli. V reklamě si hrají na vyjímečnou banku a je to jak píše wizard.

Vyřídil jsem si u nich kartu, budu s nimi chvíli hrát tu opičárnu na 5 plateb v měsíci, ale stejně mě to jednoho dne přestane bavit, protože i tam časem upraví sazby ku obrazu svému.

Odesláno

Trochu jsem se rozhlížel a fakt nevím.V  AB 1% + hrát tu opičárnu a koupit na kartu 5x měsíčně sedm rohlíků ,jak píše i Wanderer. Bez opičáren asi Equa á 0,8% ? . Nebo tu Fio banku ? - hmm, a teď "babo raď " :) . V podstatě potřebuji bezplatný účet, kde mi jde hlavně o kartu+převody.Bankomat nepoužívám téměř vůbec.S tou poštovní Erou končím,tam sem byl pomalu 10 let a nic se nemá přehánět :cool02: .

Odesláno

M-Bank mi Straspole ani nepřipomínej - pšonci slibovali hory doly a jak nahnali ovce, tak šup na změny. Obzvláště jejich spořící účty byla zhovadilost sama...teď si vlastně uvědomuju, že Kellnerboys už drnkají na podobnou strunu...

Odesláno

M-Bank mi Straspole ani nepřipomínej - pšonci slibovali hory doly a jak nahnali ovce, tak šup na změny. Obzvláště jejich spořící účty byla zhovadilost sama...teď si vlastně uvědomuju, že Kellnerboys už drnkají na podobnou strunu...

Taky jsem s nima vyjeběhnul...

Odesláno

Taky jsem s nima vyjeběhnul...

Bohužel mám pocit, že je to vždy obráceně..... :(

Jde jen o to, kde mě štvou míň a kde jsou jak hezký baby, aby bylo aspoň možno ohřát oko...... :)

Odesláno

Já jsem s AirBank spokojenej, platim většinou kartou (některou z karet), takže minimálně pětkrát za měsíc jejich kartu při placení vytáhnu, to teda fakt problém není. V životě jsem nemusel na žádnou jejich pobočku a to ani když jsem měl nějaké potíže, což mi taky vyhovuje. Čekat v dnešní době, že bude mít nějaká banka extra úroky na spořícím účtu je naivní. Se podívejte třeba jen jak dopadlo ING konto. A ano, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají, AirBank nevyjímaje, ale jak jinak dostat klienty. A na zhodnocování (nebo neznehodnocování?) peněz jsou jiný nástroje než bankovní účty.

Odesláno

No, já ale nemluvím o extra úrocích, ale o jejich slibu, že budou vždy mezi nejlepšími třemi spořícími účty. Pak tam začali jebat podmínky a omezení a nakonec se na to vykvajzli úplně.

Odesláno

Já je taky nehájím, mně se to, o čem píšeš taky nelíbí, líbilo se mi, že tam měli alespoň něco oproti ostatním, to zas ne že ne, ale realita na bankovním trhu je taková jaká je. A co se týká fungování té banky (ne reklamních žvástů), jsem fakt spokojenej. Myslim, že si člověk moc nevybere dneska. Jinak ale na dolarovym účtu zvedli úrok o 0,3% na 0,8% ... to spíš pro pobavení. Pravdou je, že slibovat ve finančním sektoru něco napořád je nesmysl a je třeba aby si to hlavně uvědomili potenciální klienti. Mimochodem, já ani nevim, že to slibovali napořád, a nebo jsem tomu asi kdysi, když jsem u nich zakládal účty nepřikládal váhu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...