Alex77 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Myslel sem to moje Ano, myslel jsem ty tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 To je pouzro z eltonu, to moje renovační má stejné markanty. Rozteč nožek musela být upravena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 To sklo je plast? Mate mně ta obruč kolem skla, já to mám na svých E.S.2012, ale to je řešení pro osazení na safír.Sklo je plast.Taky me ta obruc prekvapila a musim rict ze to vypada dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Trochu sem zapatral a pres dva dalsi majitele sem se dostal k puvodnimu inzeratu tech igenu na antik hovorka.Znate nekdo prodejce mm22?Uz tam neni aktivni a nema zadnou nabidku. https://www.antik-hovorka.cz/mm22/zbozi/?productsView=2&page=14 Hodinky byly prodany za castku 9490kc v rijnu 2016.Mam i objednavku kupujiciho ale tu sem davat nebudu protoze jsou na ni osobni udaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Osobně tohoto prodejce neznám, avšak v minulosti jsem od něho kupoval asi dvoje hodinky. A řekl bych, že na AP je stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 (upraveno) Pod nickem je největší sběratel primek ze Slovenska. Upraveno 6. června 2019 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Napsal sem mu na antiku zpravu ale uz tam zadnou nabidku nema tak tam uz mozna ani nechodi.Pokud ho nekdo lip znate nebo mate na nej nejaky kontak napiste mi prosim do SZ.Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Tak ohledne tech igenu.Pouzdro vcetne lunety je identicke s modelem ktery ma klenuty safir a ktery elton stale jeste prodava.Jak kvalitou zpracovani tak rozmery vcetne roztece nozek 20mm a resenim uchyceni safiru. https://www.prim.cz/cz/produkt/prim-sport-38-87678/ Hodinky sme meli moznost detailne nazivo porovnat.Na tom mem pouzdru je navic vyrobni vada.Mala ale je tam.To mozna o ledascems vypovida.Nicmene chci tem co pri prodeji chteli slevu a cena 6.5tis jim prisla vysoka ze je nekoupily.Diky vsem za postrehy a vic k tomu uz nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Tak ohledne tech igenu.Pouzdro vcetne lunety je identicke s modelem ktery ma klenuty safir a ktery elton stale jeste prodava.Jak kvalitou zpracovani tak rozmery vcetne roztece nozek 20mm a resenim uchyceni safiru. https://www.prim.cz/cz/produkt/prim-sport-38-87678/ Hodinky sme meli moznost detailne nazivo porovnat.Na tom mem pouzdru je navic vyrobni vada.Mala ale je tam.To mozna o ledascems vypovida.Nicmene chci tem co pri prodeji chteli slevu a cena 6.5tis jim prisla vysoka podekovat ze je nekoupily.Diky vsem za postrehy a vic k tomu uz nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Tak ohledne tech igenu.Pouzdro vcetne lunety je identicke s modelem ktery ma klenuty safir a ktery elton stale jeste prodava.Jak kvalitou zpracovani tak rozmery vcetne roztece nozek 20mm a resenim uchyceni safiru. https://www.prim.cz/cz/produkt/prim-sport-38-87678/ Hodinky sme meli moznost detailne nazivo porovnat.Na tom mem pouzdru je navic vyrobni vada.Mala ale je tam.To mozna o ledascems vypovida.Nicmene chci tem co pri prodeji chteli slevu a cena 6.5tis jim prisla vysoka ze je nekoupily.Diky vsem za postrehy a vic k tomu uz nemam.Za ty peníze to byla dobrá koupě,jsem říkal,že je to pouzdro z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Dávám ochutnávku z dnešního blešáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Pro potěchu jsem si koupil z vod Primu strojek 111. Chudák tam tak smutně ležel, bez víčka a se zlomenou hřídelí na setrvačce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Dávám ochutnávku z dnešního blešáku To je Elektra ? Jestli jo, je lepší sobota nebo neděle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 nejlepsi sobota i nedele ;-) jinak je to asi docela jedno, obcas jasno, obcas trakare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Jo je to Elektra. V sobotu jsem tam ještě nebyl, takže nevím. Jednou za čas, když mám náladu, tak to v neděli dopoledne projdu. Nechodím nikterak brzo(nemyslím si, že bych narazil na vzácnost kterou mi někdo vyfoukne), využívám spíš toho, že prodejci chtějí ke konci aspoň něco prodat, takže jde dobře smlouvat:) Občas narazím na něco, co je opravdu zajímavé a lidi ani netuší k čemu to je:) Mám to tam celkem rád. Upraveno 16. června 2019 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Ja jsem tam od doby prestehovani toho blesaku z Kolbenky nebyl. Ted je zase leto - cas chat, takze ani uz cas na to neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 prej tam lezou inšpektóři na EET. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Je to tak ... https://echo24.cz/a/SZcD6/bernak-zaklekl-na-trznici-v-praze-a-chlubi-se-tim-na-twitteru?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se