filo-boxer Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 To znám. Jaktože je nemáš v novém humidoru?Ještě jsem v práci, večer, doma je přestěhuju. Na cestu mi je zabalili do prázdné krabice od Camacho Corojo. Pěkná práce, tam bych si vybral jsem na ty větší. Normálně to voní až sem.Voní to krásně!
Tikal Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Normálně jsem chytil slinu a šel vyvětrat humidor, alespoň se pomazlit....
gas Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Dosel jsem casem huleni k zaveru, ze siglo II je nesmyslny doutnik prumerna chut a aroma za silne nadprumernou cenu. Radeji si dam upmann, cuaba nebo montecristo, kde si za stejne penize koupim jiny format a dle meho zajimavejsi, plnejsi a vyvazenejsi kurivo
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Moje řeč gasi. Něco jako Rolex. EDIT: Abych nepřeháněl, je to dobrý doutník za přehnanou cenu. Z různých doutníkových stránek se mi líbí tohle hodnocení.
filo-boxer Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Moje řeč gasi. Něco jako Rolex. Tak to by mi mohl chutnat.
filo-boxer Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Apropo, co by se dalo nazvat Seikem v doutnikovem svete?
bohus76 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Známý bude mít brzo narozky,tak bych uvítal nějaké tipy na doutníky cena x výkon ,něco jak píše filo-boxer.
bohus76 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Chtěl bych něco slušného střední síly,tak plus mínus 200kč za kus,kdyby byly třeba 3ks v balení bylo by to zn.ideal.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Doporucil bych neco z toho: H. Upmann, RyJ, Montecristo.
bohus76 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 (upraveno) Myslím,že je vybráno http://www.gentlemensclub.cz/doutniky/h-upmann-magnum-46/,dík Kamile. Upraveno 27. května 2013 uživatelem bohus76
Bob Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Myslím,že je vybráno http://www.gentlemensclub.cz/doutniky/h-upmann-magnum-46/,dík Kamile.Taky objednan :-) jsem zvedav na test :-)
filo-boxer Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Tak uz jsou v domecku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 (upraveno) hezky vyskladany, kdyz to vidim jdu si v humidoru taky udelat poradek :-) Mam to trochu jednotvarny :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. května 2013 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Jednotvárný, hmmm s tím se dá žít jinak jsem četl vlákno a unikl mi tvůj dotaz značení Partagasů. Je to dané typem doutníku i složením, které je výrobním tajemstvím, takže se to nikde nedozvíš přesně. Mělo by se to lišit podílem doutníkového listu Ligero,který má na svědomí sílu doutníku a výraznou chuť. Záleží i na době fermentace a oblasti kde je pěstovaný nejlepší je z Vuelta Abajo, který se dává hlavně do doutníků té nejvyšší kvality. Což je i případ toho P Nicméně si dovolím se opakovat u kvalitního Kubánského doutníku nemůžeš udělat chybu. to filo-boxer úplná poezie to Bohus76 Ty Magnumy vypadají hodně zajímavě....
Wanderer Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Nicméně si dovolím se opakovat u kvalitního Kubánského doutníku nemůžeš udělat chybu. Nejsem teda žádnej odborník, ale uvažoval jsem podobně. Kolega mi před nějakou dobou dovezl Cohibu, resp. jsem ji na něm vysomroval, když se vrátil z Kuby, aby mi jednu prodal. A nadšenej jsem z toho nebyl, v podstatě mi to vůbec nechutnalo...
bohus76 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Je to těžko,ten kdo v životě nepil víno,tomu asi moc nebude chutnat a podobně je to s doutníkama.Když jsem jako náctiletý zkoušel kouřit cigarety a následně si dal viržinko se slámkou,tak se mi motala hlava a myslel jsem,že to se mnou sekne,o nějaké chuti jsem si mohl nechat zdát.Člověk se musí do toho propít,pročíst či prokouřit :-) .
Nice.j Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Teď jsem si z Dominikanské republiky dovezl krabici Motecristo. Cena za 25 kusů tam i s kolkem a všema náležitostma byla 120$, cena u nás v prodejnách je od 6500Kč nahoru. Takže pokud máte někoho kdo jede do Karibiku, rozhodně se vyplatí, dovést můžete 100 kusů na osobu.
Tikal Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Pozor !!! neporovnávat Montecristo z Dominiky s Kubou to je asi jako instantní kafe a preso oboje potěší ,ale jen jedno je to pravé
Bob Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 No obecne dle mych zkusenosti je tmavsi doutnik silnejsi naz svetly, navic pokud je na nem napis maduro tak je to spis pro zaslouzily kuraky, zacatecnik si na tom moc nepochutna. Proto zacatecnikum vzdy radim dejte dominiku, uzijete si to lip. Jeden znamej lehce "za vodou" taky chtel vyzkouset doutnik, a prece nebudu zacinat jak socka dominikou tak dal esplendido, no pozitivni zazitek to nebyl, to muzu rict rovnou :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se