Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To znám. :) Jaktože je nemáš v novém humidoru?

Ještě jsem v práci, večer, doma je přestěhuju. Na cestu mi je zabalili do prázdné krabice od Camacho Corojo.  

Pěkná práce, tam bych si vybral :clap: jsem na ty větší.

Normálně to voní až sem.

Voní to krásně!

Odesláno

Dosel jsem casem huleni k zaveru, ze siglo II je nesmyslny doutnik :) prumerna chut a aroma za silne nadprumernou cenu. Radeji si dam upmann, cuaba nebo montecristo, kde si za stejne penize koupim jiny format a dle meho zajimavejsi, plnejsi a vyvazenejsi kurivo :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Moje řeč gasi. Něco jako Rolex. :)

EDIT: Abych nepřeháněl, je to dobrý doutník za přehnanou cenu. Z různých doutníkových stránek se mi líbí tohle hodnocení.

Odesláno

Jednotvárný, hmmm s tím se dá žít :lol2:

jinak jsem četl vlákno a unikl mi tvůj dotaz značení Partagasů. Je to dané typem doutníku i složením, které je výrobním tajemstvím, takže se to nikde nedozvíš přesně. Mělo by se to lišit podílem doutníkového listu Ligero,který má na svědomí sílu doutníku a výraznou chuť. Záleží i na době fermentace a oblasti kde je pěstovaný nejlepší je z Vuelta Abajo, který se dává hlavně do doutníků té nejvyšší kvality. Což je i případ toho P

Nicméně si dovolím se opakovat u kvalitního Kubánského doutníku nemůžeš udělat chybu.

to filo-boxer   úplná poezie

to Bohus76   Ty Magnumy vypadají hodně zajímavě....

Odesláno

Nicméně si dovolím se opakovat u kvalitního Kubánského doutníku nemůžeš udělat chybu.

Nejsem teda žádnej odborník, ale uvažoval jsem podobně. Kolega mi před nějakou dobou dovezl Cohibu, resp. jsem ji na něm vysomroval, když se vrátil z Kuby, aby mi jednu prodal. A nadšenej jsem z toho nebyl, v podstatě mi to vůbec nechutnalo...

Odesláno

Je to těžko,ten kdo v životě nepil víno,tomu asi moc nebude chutnat a podobně je to s doutníkama.Když jsem jako náctiletý zkoušel kouřit cigarety a následně si dal viržinko se slámkou,tak se mi motala hlava a myslel jsem,že to se mnou sekne,o nějaké chuti jsem si mohl nechat zdát.Člověk se musí do toho propít,pročíst či prokouřit :-) .

Odesláno

Teď jsem si z Dominikanské republiky dovezl krabici Motecristo. Cena za 25 kusů tam i s kolkem a všema náležitostma byla 120$, cena u nás v prodejnách je od 6500Kč nahoru. Takže pokud máte někoho kdo jede do Karibiku, rozhodně se vyplatí, dovést můžete 100 kusů na osobu.

Odesláno

No obecne dle mych zkusenosti je tmavsi doutnik silnejsi naz svetly, navic pokud je na nem napis maduro tak je to spis pro zaslouzily kuraky, zacatecnik si na tom moc nepochutna. Proto zacatecnikum vzdy radim dejte dominiku, uzijete si to lip. Jeden znamej lehce "za vodou" taky chtel vyzkouset doutnik, a prece nebudu zacinat jak socka dominikou tak dal esplendido, no pozitivni zazitek to nebyl, to muzu rict rovnou :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...