hirsch Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Dnes po grilovačce ochutnávám jeden z kousků z poslední zásilky od Boba..... určitě budu objednávat další! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 (upraveno) Před pár roky jsem si na Hatích koupil za cenu kolem 100 Kč Tady toho Bolivara. Pár let jsem ho měl v humidoru a včera jsem ho zpopelnil. Za tu cenu byl dobrý. Dokonce i manželka říkala, že krásně voní. Vzhled odpovídal kvalitě levné Kuby. Čili dost hrozný. V poslední době jsem si zvykl na perfektní provedení Nikaragui a o to tragičtěji jsem ten ubohý vzhled tady toho Bolivara vnímal. Od drobných vad krycího listu, přes mizerný ring. Ale doutník nezhasínal, celkem obstojně táhnul (tedy byl oproti Nikaragui přeci jenom trochu víc utaženější - asi na úrovni R&J) a hlavně chuť - na tu cenu bych řekl úžasná. Už se těším, až začnou z Kuby dovážet tabák do Nikaragui a tam začnou dělat kvalitní doutníky z nejlepšího tabáku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. května 2016 uživatelem FraK
FraK Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 (upraveno) O vánocích jsem dostal asi 50 ks tady toho Davidoffa. Tak je postupně odkuřuji. Jako na Dominiku dobrý, ale když jsem viděl tu cenu v trafice, tak mi to přišlo ujetý a kdybych je nedostal, tak bych si je asi nekoupil. Jelikož jsem ho kouřil velmi krátce po Bolivarovi No. 2 (viz předchozí post), tak manželka to komentovala tím, že ten předchozí krásně voněl, ale tento tedy ne. To bylo takové laické a výstižné shrnutí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. května 2016 uživatelem FraK
Josef01 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Už mi to kouření leze na mozek, včera jsem vykouřl 3 doutníky je to normální?
Josef01 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Jo chápu, to je jak v tý reklam+ na žvýčka, po dvou Jediný problém do budoucna vidím v tom, že když si člověk zapálí jednou za hodinu, tak už mu na nic jiného nezbyde čas
Bob Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 neboj to se samo stabilizuje, ja kourim 1-2 denne, pokud je akce tak se to vetsinou zvrhne, ale jinak se drzim
eskimak Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Myslel som si ze 1 cigara za tyzden/dva je fajn. A ze jeden humidor je super.HAHA. Za posledne 3 dni v danom poradi: Ashton VSG Torpedo - cigara bola velmi vyrazna, kakakova, prirovnal by som k Olive V. Sila znacna, mal som co robit aby to som torpedo dokoncil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Partagas Mille Fleuers - prve potiahnutie extremne vyrazne, stiplave, nasledne taka komplexna "kubanska" chut az do konca. Dobra cigara. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Arturo Fuente Flor Fina 858 - jemna cigara bez vyraznej sily. Prijemna, ale vyhladavat na opakovanie nebudem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Je krasne, do prace me to nijak vyrazne netahne, resp. mam schuzku od 14:00 do 16:00 a smytec. Tak co delat? Aha... je hezky, dame doutnik, ne? Perdomo Champagne 10th Anniversary, takova jistota.
Josef01 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 No já měl za posledních 20 hodin 4 kousky Jinak se mrkněte přes hodně tmavé sklo na Slunce a uvidíte na povrchu malou kulatou tečku, to je Merkur, který dnes přechází přes sluneční kotouč.
bohus76 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Je krasne, do prace me to nijak vyrazne netahne, resp. mam schuzku od 14:00 do 16:00 a smytec. Tak co delat? Aha... je hezky, dame doutnik, ne? Perdomo Champagne 10th Anniversary, takova jistota. To je dost,že vyvětráš i SARBy :-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Je krásně Vegueros mananitas- jistota, rychlovka
eskimak Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Tak som vyskusal aj treti Vegas de Santiago - El Mystico (Chaman) Robusto.Konstrukcia vyborna, horenie na jednicku, tah OK. A tu to aj konci. Chut ziadna (teda slaba tabakova), nieje o co stat. Sila na nule. Ostava mi posledny z VdS Robusto samplera. Mohol som sa aj poucit z nazorov inych ale zvedavost je niekedy silnejsia. Za rovnake prachy som mohol u Boba kupit ci uz FdO alebo zakladne Vcko a porovnat sa to naozaj neda. Zatial jedine VdS ktore by som rad skusil znova bol El Secreto del Maestro, ten bol naozaj fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Za me jedine kouritelne VdS je ChamanSecreto del maestro v prekladu je trosku eckelhaft
Josef01 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Asi si budu muset objednat Oliva V, ta chuť je fakt dobrá Bobe, krabici bych mohl do konce týdne vykouřit
Bob Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Mam po krabicich jen belicoso a torpedo, zbytek je momentale temer prodany :-)Je ted nejak nedostatek u dodavatele
bohus76 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Asi si budu muset objednat Oliva V, ta chuť je fakt dobrá Bobe, krabici bych mohl do konce týdne vykouřit Ale,ale a prý jsou silné /teda byly / :-)
eskimak Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Za me jedine kouritelne VdS je ChamanSecreto del maestro v prekladu je trosku eckelhaft Chamanov si skusal viac? Niekto tu spominal znacne nevyrovnanu produkciu. Ja som tiez registroval pozitivne reakcie na Chaman a preto som si od toho sluboval ze to bude fajn ale naozaj cista nuda. Ten majstrov sektret bol o 2 levely lepsi. Ale kazdy mame ine chute (aj skusenosti) tak to kludne moze byt len o tom.
Bob Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Ja mel tak 2 - 3, ale uz je to hodne dlouho. Momentalne je to pro me ztrata casu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se