Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zahajuju dnesni zasedani DSPBCh :-)

Hoyo de Monterrey Aňejados

Tak tam nedělej ostudu a zaber normální stůl, já budu tak před sedmou :)

Odesláno

Povedené to včera bylo, samé dobroty jsem měl, zejména to Triple Maduro potěšilo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Me Bert jednou venoval jedno Figurado no uz je mu pres rok nez ho zapalim bude mu 5 :)

Odesláno (upraveno)

Bobe, ten kufrik posledni zachrany vypada dobre ;) Ja jsem mel vcera Rocky Patel The Edge Lite. Neskutecne, jak pomalu horel. Trvalo mi pres 2 hodiny, nez jsem si to s nim vyridil. Potom jsem se docetl, ze to je naprosto normalni... nevim, jak to u Patelu delaji. Chutove dost dobrej, dost kremova, jemna chut. Jak tady nekdo psal, taky mam s RP jen dobrou zkusenost. Jeste jsem nenarazil na nic, co by mi nesmakovalo. :D Ale zpet k The Edge Lite, je to mirny doutnik, ale jeste ze tak, dve hodiny se ladovat necim vyzivnejsim, to bych nerozhodil... jsem v posledni dobe nejaka musi vaha. Dneska jsem mel LVH od Boba, ten Churchill... za ty prachy skvelej.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Tikalovi nesmakuju  :-))))

ale asi pred rokom som postoval tu rozne  RP  a  je pravda ze niektore kusky horeli neskutocne pomaly ale netrebalo ziadne korekcie robit....

mne RP chutna , sice nie vsetko  ....  jedine co by som im v momentalnom stadiu vytkol je   vecsia intenzita chuti a aspon trosku sily ....  :-)   pretoze ostatok tam je...  aroma , tah dobry horenie ok  spracovanie .....

este mam v zasobe asi 10 druhov RP  a dokupovat nebudem  :-)   Vcko je lepsia investicia  :-)

Odesláno (upraveno)

Tikal k nim má i osobní averzi, po prezentaci zástupce RP, proto jsem se zdržel komentářů, na téma RP. nechci to někomu hnusit. Každému,co jeho jest....

Jinak jsi to shrnul dobře, na mě málo chuti a velká nuda a poměr cena výkon jaksi chybí...

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Uvidim až na ně někde na RP natrefím, každý má ty chutě jiné.

Kolik máte doma vlastně doutníků? Předpokládám stovky až tisíce nebo dokonce desítky tisíc?

Odesláno

No slysel jsem tady neco o velkych bednach ve sklepe. Kamarad moc casto doutniky nekouri, ale kupuje doutniky na krabice, kdyz je neco zajimaveho, pry ma tisice doutniku.

Odesláno

Asi tak ako pise Bob. Ale nebol som spokojny kym som ich nemohol ukladat do aspon 4 humidorov. Jeden na dlhodobe zrenie, jeden na jemnejsie cigary dalsi na vyraznejsie. A jeden karantenny. Este potom jeden maly home-made na ochutene (nub) a jeden na suchace.

Odesláno

Eskimákův krátký výčet mne donutil k zamyšlení, jak to vlastně mám Takže takto:

Doma 1 velký a jeden střední humidor. V práci a na chalupě po jednom středním. Velký 50 a malý 10 kufr Xikar. Malá cestovní pouzdra a humidorky. 4 velké hliníkové bedny, z toho 3 na doutníky a jedna na dýmkový tabáček.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...