RedAce666 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Dorazim kolem pátý a doufám, že pro mě máš matroš, protože sem si dneska nic vlastního nevzal.
Andrew Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Zahajuju dnesni zasedani DSPBCh :-) Hoyo de Monterrey Aňejados Tak tam nedělej ostudu a zaber normální stůl, já budu tak před sedmou
Tikal Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Povedené to včera bylo, samé dobroty jsem měl, zejména to Triple Maduro potěšilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Radku, to triple maduro je to Camacho na fotce? Ja jsem mel jenom CAO MX-2, coz je dvojite maduro, a bylo to vynikajici.
Bob Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Tak pod dojmem vcerejsiho 2 roky ulezeleho V Figurado u Berta davam dnes Oliva V Double Toro - 1 rok v humidoru, jsem na to zvedav :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Me Bert jednou venoval jedno Figurado no uz je mu pres rok nez ho zapalim bude mu 5
Bob Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Po 5 letech bude famozni a i ten nikotin uz bude trochu pryc
little_w Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Bobe, ten kufrik posledni zachrany vypada dobre Ja jsem mel vcera Rocky Patel The Edge Lite. Neskutecne, jak pomalu horel. Trvalo mi pres 2 hodiny, nez jsem si to s nim vyridil. Potom jsem se docetl, ze to je naprosto normalni... nevim, jak to u Patelu delaji. Chutove dost dobrej, dost kremova, jemna chut. Jak tady nekdo psal, taky mam s RP jen dobrou zkusenost. Jeste jsem nenarazil na nic, co by mi nesmakovalo. Ale zpet k The Edge Lite, je to mirny doutnik, ale jeste ze tak, dve hodiny se ladovat necim vyzivnejsim, to bych nerozhodil... jsem v posledni dobe nejaka musi vaha. Dneska jsem mel LVH od Boba, ten Churchill... za ty prachy skvelej. Upraveno 15. července 2016 uživatelem little_w
Návštěvník Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Tikalovi nesmakuju :-)))) ale asi pred rokom som postoval tu rozne RP a je pravda ze niektore kusky horeli neskutocne pomaly ale netrebalo ziadne korekcie robit.... mne RP chutna , sice nie vsetko .... jedine co by som im v momentalnom stadiu vytkol je vecsia intenzita chuti a aspon trosku sily .... :-) pretoze ostatok tam je... aroma , tah dobry horenie ok spracovanie ..... este mam v zasobe asi 10 druhov RP a dokupovat nebudem :-) Vcko je lepsia investicia :-)
varjag Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Jdu na to! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Tikal k nim má i osobní averzi, po prezentaci zástupce RP, proto jsem se zdržel komentářů, na téma RP. nechci to někomu hnusit. Každému,co jeho jest.... Jinak jsi to shrnul dobře, na mě málo chuti a velká nuda a poměr cena výkon jaksi chybí... Upraveno 17. července 2016 uživatelem Tikal
Josef01 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Uvidim až na ně někde na RP natrefím, každý má ty chutě jiné. Kolik máte doma vlastně doutníků? Předpokládám stovky až tisíce nebo dokonce desítky tisíc?
Bob Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Zase neblazni Pepo :-) normalni zasoba je tak 100-200 ks :-)
Josef01 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 No slysel jsem tady neco o velkych bednach ve sklepe. Kamarad moc casto doutniky nekouri, ale kupuje doutniky na krabice, kdyz je neco zajimaveho, pry ma tisice doutniku.
Bob Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Ale jo sveratele jsou taky mezi nami, ale tisice doutniku to nejsou
eskimak Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Asi tak ako pise Bob. Ale nebol som spokojny kym som ich nemohol ukladat do aspon 4 humidorov. Jeden na dlhodobe zrenie, jeden na jemnejsie cigary dalsi na vyraznejsie. A jeden karantenny. Este potom jeden maly home-made na ochutene (nub) a jeden na suchace.
Bert Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Eskimákův krátký výčet mne donutil k zamyšlení, jak to vlastně mám Takže takto: Doma 1 velký a jeden střední humidor. V práci a na chalupě po jednom středním. Velký 50 a malý 10 kufr Xikar. Malá cestovní pouzdra a humidorky. 4 velké hliníkové bedny, z toho 3 na doutníky a jedna na dýmkový tabáček.
little_w Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Jake bedny, Berte? To me zajima. Nejake obyc. "hobby" bedny na naradi, ktere jen pouzivas na doutniky, nebo mas primo humidorove, utesnene bedny?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se