Bert Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Kluci co s nima vsichni mate? Nejsou hezky ani nic jinyho... Leda ze jste bejvalí slévači z Poldi, to pak jo ;-))Nevím jak ostatní, ale já su z Kolbenky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Jo taky jsem s paní mluvil, že bych vám je koupil. Ale už jste to stihli, to je fajn.Pravda, bez ražby je to trochu nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Jsme uvědomělí a navíc je to poznávací znamení DSPBCH, ideálně s ražbou, samozřejmě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Dneska by sel i sraz, je krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Kdybyste měl někdo čas a chuť tak v pondělí bude doutníková akce v Cigar Pointu Jídlo a pití v ceně, členové Chronomagu dostanou navíc zdarma doutník Enclave Broadleaf Churchill v ceně 199,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Díky, ale už je jich jen devět a jsou zarezervované v rámci DSPBCH.Tak já o nich věděl docela dost dlouho. Já ho ale potřebuju s ražbou. Celkově popelníky docela hlídám, protože shánim jeden druh, který se moc neobjevuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Tak po dlouhe dobe Kuba, jsou to doutniky z farmy Robaina ktery delaji balici pro sebe.Konstrukce a vzhled perfektni, jen ta chut tam moc nebyla :-(Asi uz jsem fakt zkazenej, jeste mam robusto, snad bude lepsi Dnes jsem cetl toto, zajimavy cteni, at me Kuba stve, tak si nemyslim ze je to az tak strasny jak popisujou :-) https://ministryofcigars.com/the-current-state-of-cuban-cigars/?fbclid=IwAR0utzo9dhdK3Dr94TxN73k-ShC0KdM-3luZwzG7KNN12-mNhsT2KSQwEjU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Po poledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Dnes jsem byl donucen odpoledne chvíli pracovat. Jediné, co mne uklidňuje, že jsem do té patálie namočil i Tikala. A jako správní kubánští dělníci jsme si zapálili Creditas .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Kluci asi se ptám úplně blbě, ale nevyznám se v tom, tak se mi prosím nesmějte :-). Trošku jsem zapomněl, že mám doma humidor s pár doutníkama. Dneska jsem to po nějakým čase otevřel a vypadá to tam jak továrně na hermelín :-). Humidor je nový, podle návodu jsem používal do zvlhčovače jen destilku, doutníky jsem jen přendal z krabice. Někde jsem četl, že bílá plíseň je OK, ale mě se zdá, že tohle je divný, do pusy se mi to dávat nechce :-). Tušíte, proč se to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 No problem s destilkou je ze uvolnuje moc vlhkosti, bud jsi mel pouzit Xikar tekutinu nebo Bovedu a nebo pravidelne vetrat ...Doutniky jsou na vyhozeni, humidor vytrit alkoholem nebo koloidnim stribrem, nechat vyschnout a modlit se aby nesmrdel zatuchlinou, pak znovu nastartovat a hlidat vlhkost :-) Bila plisen je ok, kdybys tam mel mikro tecku, nebo par malinkejch bodu, tak je setres a vykouris, tohle uz je KO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Díky za radu. Myslel jsem si, že budou kaput. Naštěstí jsem toho tam tolik neměl. Právě u toho mého zvlhčovače psali, že není nutný používat antibakteriální tekutinu...ale asi to teda není úplně pravda. Nebo jsem měl větrat víc, než jednou za 1/4 roku :-D. Voní to celý pořád pěkně, tak doufám, že jsem nezk..vil humidor :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Větrat nejmíň jednou za měsíc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Niekedy som experimentoval s destilkou a roznymi prisadami do nej, a aj ked som sa k plesni nedopracoval, bol velky problem udrzat stabilnu RV. Odkedy som presiel na Xikar (krystaly + tekutina) tak tam raz za mesiac-dva dolejem kvapalinu a neriesim. Len tie krystaly treba presypat do niecoho s vacsou plochou, tie povodne sklenene dozy niesu moc vhodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Já tam mám na víku přidělané tohle: Jsou v tom nějaké krystalky čehosi a v návodu psali, že do toho mám lít destilovanou vodu. Ty krystalky vodu nasákly, přebytečnou jsem vylil a víc jsem to neřešil, ale je pravda, že ze začátku tam byla RV kolem 80%. Možná jsem toho tam nalil moc, nebo jsem měl trošku přivřít ty díry. Mám tedy místo destilky používat tu antibakteriální vodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Obecne se plisen tvori pri vlhkosti nad 70%, cim vic tim vetsi riziko, destilka ma spicku po doliti klidne pres 80%, uvolnuje se proste moc rychle, propylen-glycol se uvolnuje radove pomaleji a ma zaroven limit pri kterem se jeste uvolnuje o hodne niz posazwny, u bovedy je to smes vody a soli kalibrovana na urcitou vlhkost - vic se neuvolni. Vetrani je dulezity u vsech typu zvlhceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Sakra to je zase věda...Ani nevím, jestli se mi do toho vlastně chce zabředávat. Jestli nebude jednodušší si ten doutník prostě dvakrát třikrát do roka někde koupit a neskladovat to :-). Každopádně díky moc za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Xikar + krystaly a boveda fungujou bezudrzbove, destilka uz chce hlidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Právě jsem využil akci 5 + 1 od Boba, jako vždy naprostá spokojenost, rychlé dodání a luxusně zabaleno, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se