Návštěvník Snow Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Vzhledem k tomu, že nastupuji do nemocnice na závažnou operaci mozku s nejistým koncem, napadlo mě, rozloučit se, co kdyby. Za ta léta strávená na chronomagu jsem si udělal pár osobních, velmi dobrých kamarádů, nechci říct přátel, protože slovo kamarád pro mě znamená víc. Bylo mi tady s vámi dobře, fóru jsem věnoval neskutečné moře času a učinil jsem tak rád, nelituji jediného okamžiku. Mnohokrát jsem se neskutečně vytočil, parkrát s velkou pompou práskl dveřmi a pak se zase připlížil zpátky. Bez chronomagu jsem si už neodvedl život představit, taková je to droga. Pokud vše dobře dopadne a já doufám, že ano, rád se vrátím a budu zase prudit dál. Jestliže se poněkud nezadaří, dozvíte se to, zajděte do knajpy a trošku zapařte, ovšem nepřežeňte to. Mějte se fajn. Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Bojuj a drž sa,držim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Tvoje příspěvky si prohlížím moc rád, takže mi bude chybět, když tady chvíli nebudou příbývat. Doufám, že operace mozku mine tikající hodinkové centrum a vrátíš se zpět v plné parádě. Moc moc držím palec, ať to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Snowe drz se, budu na tebe myslet chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ať ti to dobře dopadne a jsi co nejdřiv zpět,protože by tu chyběli tvoje odkazy na super hodinky.Jeste jednou držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drz sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Dobře to dopadne Romane, jsme s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Těším se, Romane, na brzkou shledanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Romane, nepotěšilo to takhle po ránu......o to víc potěší tvůj návrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Romane, drzim pesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drz se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drž se Romane a těším se až budeš zpět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Hodne stesti, to dáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Neznáme se osobně Romane,ale Paul Newman mi tu bude chybět.Drž se,budeme tu čekat na tvůj návrat. vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 drz sa chlape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Hele, Romane - jak jsi psal sam: Vzdycky ses vratil. Tak co bys tento zvyk tentokrat menil... Navrch, my drsni severane jsme nezdolni... Drzim palec, at vse probehne bez komplikaci a tesim se tu na brzkou shledanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Romane, to zvládneš, si bojovník !!! Budem držať palce a tešiť na návrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 To das! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce a budem rád, keď sa tu znovu objavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se