Americkej Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 ETA Valjoux 7750, WR 200m, safír, strojek swiss, výroba Německo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Pravidla: Velikost vkládaných obrázků omezte na 800x600 nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii, případně v prodejních vláknech. Zmenši si prosím fotky. Díky.
Americkej Odesláno 31. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2011 rád bych, ale někdo mi sebral čudlík "editovat" jestli je to neúnosný, tak ať to admin klidně smázne, nemám s tím trabl.
Bert Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 rád bych, ale někdo mi sebral čudlík "editovat" jestli je to neúnosný, tak ať to admin klidně smázne, nemám s tím trabl. Čudlík EDITOVAT Ti zmizí, tuším, za 15 minut. Nemáznu Ti to, vlákno by ztratilo smysl. Určitě to příště bude OK :-)
Americkej Odesláno 31. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2011 dík za toleranci neznalého, příště to bude v rychtiku na Tvou počest!
Bert Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Jo, a hoďky jsou fajn. Užívej si jich. Stejně si za chvíli pořídíš druhé, třetí ...
Dee Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Ty jsou nádherné, škoda jen (na divery) slabší lumi...
224477 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 hodinky su fajn, len ten nazov firmy mi evokuje 'calveneo graf monte wehro' somariny
Americkej Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Tak to je hustý, dnes jsem narazil na tyhle přesný kopie mých hodinek. Akorát je udělali černý a cenu slušně natáhli. Znáte někdo firmu "BrandTaucher" ? http://www.brandtaucher.de/kollektion/masterdiverchrono
Návštěvník admira Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 výroba Německo Tak to je hustý, dnes jsem narazil na tyhle přesný kopie mých hodinek. Akorát je udělali černý a cenu slušně natáhli. Znáte někdo firmu "BrandTaucher" ? http://www.brandtaucher.de/kollektion/masterdiverchrono Nechci ti brat iluze, ale ty hodinky Nemecko ani nevidelo.... A ty BrandTaucher nejsou kopie tvych hodinek, to same pouzdro pouziva asi dalsich 100 "znacek"
Americkej Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2011 jmarjá, ještě mi řekni, že mám kvarcky!
habadej Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Je to trochu bouda na kupující. Firma zaregistrovaná v Německu, USA apod. Strojky dodaj swiss, o tom nepochybuji, ale pouzdra a montáž na východě. Člověk si na stránkách dozví maximálně, že má firma sídlo v Německu, ale o tom kde se hodinky montují ani slovíčko.
Americkej Odesláno 2. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Bouda? Jsou kupovaný v německým kamenným krámu, dvě krabice, karty, celej cirkus-a zas TAK levný taky nebyly. Ale co už, fakt se mi líbí a strojek šlape na -1 sec/den
gougy Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Bouda? Jsou kupovaný v německým kamenným krámu, dvě krabice, karty, celej cirkus-a zas TAK levný taky nebyly. Ale co už, fakt se mi líbí a strojek šlape na -1 sec/den Bouda je jen v tom Made in Germany, jinak provedení a strojek proč ne? Navíc vypadají slušně (mě připomínají Sinn).
habadej Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Bouda? Jsou kupovaný v německým kamenným krámu, dvě krabice, karty, celej cirkus-a zas TAK levný taky nebyly. Ale co už, fakt se mi líbí a strojek šlape na -1 sec/den Já jsem nemyslel konkrétně tyto Tvoje hodinky. Spíš jsem myslel to, že i když člověl zjistí, že firma je zaregistrovaná v Německu, kamenej krám mají tamtéž, tak si nemůže být, pokud tam není "Made in Germany", 100% jistej, že se v tom Německu i montují. Jinak hodinky to jsou moc pěkný, inspirace u Sinn je zjevná.
instant Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 to si nemozes byt isty ani ked tam to "made in germany" je.. hodinky ujdu, skoda ze su to potapky a nesvietia, ze. Christ je klenotnictvo ktore si objednalo oem/odm alebo ako uz chcete, proste skladacku olepenu vlastnym brandom. Predpokladam ze si za ne vybalil tak 600-700eurášov a patrične si to pre buducnost zapamatas inak "nemeckych" vyrobcov pribuda geometrickym radom, vygoogli si "znacky podvrzeneho luxusu" a citaj, nech sa nenapalis.brand taucher za 1500eur je pochopitelne pasca na hlupakov.vygoogli preto, lebo toto forum ma vyhladavaci engine so schopnostami slepeho dedka s alzheimrom.
Americkej Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Nějak si nemůžu pomoct, posledních pár dní jsem se na ně pokoušel podívat s odporem a nic - prostě se mi pořád líbí. Podotýkám, že zpracování je na úrovni, nenašel jsem na nich jediný zprasek. Stály něco přes pětset éček a podle mne to je v naprostém pořádku. Strojek ETA 7750 v nich je, to potvrdil hodinář, safír taktéž. Jenom tyhle dva komponenty cením cca 400ojro. Pokud zbytek (20ATM pouzdro a voňavý kaučuk strap+ciferník s ručkami) Dokáží za stovku, je mi skoro jedno, kde je kompletují, při dodržení kvality skládání. V týhle rovnici teda nechápu, co jsem zaplatil navíc za onen podvržený luxus, ani co bych si měl "patričně zapametať"? Pokud by stályl 800, nebo nedej bože 1500, pak bys měl pravdu. Christ je skutečně klenotnictví, které funguje dlouhou řadu let a nevzniklo účelově předevčírem kvůli prodeji OEM hodinek, jako např. BrandTaucher a nespočet dalších.
Milis Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Nějak si nemůžu pomoct, posledních pár dní jsem se na ně pokoušel podívat s odporem a nic - prostě se mi pořád líbí. Podotýkám, že zpracování je na úrovni, nenašel jsem na nich jediný zprasek. Stály něco přes pětset éček a podle mne to je v naprostém pořádku. Strojek ETA 7750 v nich je, to potvrdil hodinář, safír taktéž. Jenom tyhle dva komponenty cením cca 400ojro. Pokud zbytek (20ATM pouzdro a voňavý kaučuk strap+ciferník s ručkami) Dokáží za stovku, je mi skoro jedno, kde je kompletují, při dodržení kvality skládání. V týhle rovnici teda nechápu, co jsem zaplatil navíc za onen podvržený luxus, ani co bych si měl "patričně zapametať"? Pokud by stályl 800, nebo nedej bože 1500, pak bys měl pravdu. Christ je skutečně klenotnictví, které funguje dlouhou řadu let a nevzniklo účelově předevčírem kvůli prodeji OEM hodinek, jako např. BrandTaucher a nespočet dalších. Máš zkrátka kvalitní reklamní hodinky, na tom není nic špatnýho. Upraveno 8. července 2011 uživatelem Princ Milis
T1000 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Hlavně mít z hodinek radost, o to tu přece jde ! Valjoux 7750 je výborný strojek, hodinky vypadají velmi slušně a nad jejich pořízením určitě hodně přemýšlels. Tak ať ti slouží co nejlíp! Jo a nenech si od kapitalistů kazit radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se