Qwuiddo Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Právě jsem se dozvěděl, že 23.11. je v NeoLuxoru na Václaváku můj asi nejoblíbenější český scifi autor Jiří Kulhánek a podepisuje svoji novou knihu i knihy starší! Jelikož mám jeho kompletní bibliografii (kromě té nové publikace) a čekám na jeho autogramiádu několik let, tak toto mě opravdu potěšilo. Nepřidá se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Tesim se na sobotu, po 6tydnech jedu za pritelkyni do Strasburku. A vlastne taky na nedeli, to si dame vylet do Baselu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Taky se těším na sobotu, na zítřek. Máme další setkání lidí, věnující se bojovému umění se zbraněma. Opět bude maso...full kontaktní sparringy s lidma od Kendó, escrimy, šermu a dalších. Sice se tentokráte, kvůli zdraví, budu trochu šetřit, ale rozhodně si jdu ťuknout Beru sebou i synka, začal chodit na judo, tam se už melou...tak ať vidí, že i tatínek dostává po hubě Ještě to neví, takže až ho budu brzo ráno tahat z postele.....hehe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 V pondělí si půjdu snad pro pofoukaný Doppelchrono. Začínám se těšit na změnu. 2 ručičky bez data jsou nějak málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 v 9 navstivim sveho mistra hodinare, vyzvednu 751 a necham mu tam nejnovejsi prirustek na rozborku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Mé těšení je jiné bo hodinkx si kupuji průběžně celý rok od rou 1988.Těším se na to na co každý rok. Na vánoce, vánošní svátky, na františky, purpuru, cukroví, bramborový salát, dárečky a procházku z Loretánského náměstí dolů na Staroměstské náměstí a historickou tramvaj z Národní třídy do střešovické vozovny. Taky jsem si koupil nový svíčkový WINDER a kouřícího Ježucha (ten je luxusní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 ...historickou tramvaj z Národní třídy do střešovické vozovny... Co to bude za akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Co to bude za akci? To jezdí každou neděli, ne? Tak proč akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 (upraveno) To jezdí každou neděli, ne? Tak proč akci? Ja myslel ze ta linka 91 jezdi jen v lete? Edit: podle dpp.cz jezdi do 17.listopadu a pak az od dubna Upraveno 21. listopadu 2011 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Aha, to je fakt. V zimě tam bude docela zima když to netopí. Tak to by mě pak taky zajímalo, o jakou příležitost se jedná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 just a few months ... už se těším jak vyzkouším SDDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 just a few months ... už se těším jak vyzkouším SDDS Tak to bych se taky těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Těším se na pondělí, kdy mě možná dorazej vysněné boty ( martensky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Dnes jsem v Hamburku opet slintal do vylohy a nemuzu se dockat Stedreho vecera a Sinn U1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Na co právě těším ??? Na novej X-bobův avatar Viď Bobe, čas na další změnu je tu !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Tesim se, az prijedu z prace za hodku a udelam papu hamu, mo jsem od rana nepapal a to je na povazenou a na Jeziska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 V pondělí si půjdu snad pro pofoukaný Doppelchrono. Začínám se těšit na změnu. 2 ručičky bez data jsou nějak málo... A copa se stalo? Bác? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Dneska je hezký den, odpoledne se jdu podívat do prodejny Chronoshopu na hnědé Archimede Klassic a současně se stavím v servisu u mechana se stolními hodinami na opravu. Tak se na oboje opravdu těším. Jak málo stačí k chronomagorově radosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Právě jsem si objednal v Nestu, černý kožený pásek se sponou na mé Fortis B - 42 tak na to se teším. A pak asi až pojedu z práce domů:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 jdu v sobotu na prezentaci BMW M5, nemůžu se dočkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se