Přejít na obsah

Na co se právě těšíte?

Doporučené příspěvky

Právě jsem se dozvěděl, že 23.11. je v NeoLuxoru na Václaváku můj asi nejoblíbenější český scifi autor Jiří Kulhánek a podepisuje svoji novou knihu i knihy starší!

Jelikož mám jeho kompletní bibliografii (kromě té nové publikace) a čekám na jeho autogramiádu několik let, tak toto mě opravdu potěšilo. Nepřidá se někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se těším na sobotu, na zítřek. Máme další setkání lidí, věnující se bojovému umění se zbraněma. Opět bude maso...full kontaktní sparringy s lidma od Kendó, escrimy, šermu a dalších. Sice se tentokráte, kvůli zdraví, budu trochu šetřit, ale rozhodně si jdu ťuknout :)

Beru sebou i synka, začal chodit na judo, tam se už melou...tak ať vidí, že i tatínek dostává po hubě :death: :bangin: :axehead: Ještě to neví, takže až ho budu brzo ráno tahat z postele.....hehe.... :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mé těšení je jiné bo hodinkx si kupuji průběžně celý rok od rou 1988.

Těším se na to na co každý rok.

Na vánoce, vánošní svátky, na františky, purpuru, cukroví, bramborový salát, dárečky a procházku z Loretánského náměstí dolů na Staroměstské náměstí a historickou tramvaj z Národní třídy do střešovické vozovny.

Taky jsem si koupil nový svíčkový WINDER a kouřícího Ježucha (ten je luxusní)

post-965-073311400 1321864536.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Dneska je hezký den, odpoledne se jdu podívat do prodejny Chronoshopu na hnědé Archimede Klassic a současně se stavím v servisu u mechana se stolními hodinami na opravu. Tak se na oboje opravdu těším. Jak málo stačí k chronomagorově radosti!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...