Gilius Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Dík. Půjdu dělat technika na EPS-ky. Vzdělání na to mám, tož se do toho musím ( po tej době, co jsem se elektrikařině nevěnoval ) dostat. Budu takovým svým vlastním pánem...ježdění po republice ( to bude asi to nejhorší ), odvést si práci, vyplnit papíry ( jako všude )......poprvé v životě budu mít normální pracovní dobu ( 5 dní v tejdnu ) , žádné víkendy, svátky ( teda , pokud nebude něco ), žádné probdělé noci, lepší plat .....s mým zdravotním stavem už nebylo nač čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 ..Gili..hlavně ráno pravou..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Právě teď na Philu v dobré kvalitě. Nebojte se, funguje, pouze musíte povypínat reklamy. Jdeme na to Upraveno 3. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Jsou to hrozné nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Dneska se těším na nejdůležitější zápas mezi Philou a Jersey. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 na parádní finálovej zápas Gambrinus ligy....Viktorka...oleeeee!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Tak jsem právě volal do klenotnictví kvůli objednávce PO big size, zítra budu vědět aktuální cenu a termín dodání, jak já se těším:smile_anim: :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 na za posledních 14dnů čtvrté hodinky, co už čekají v balíčku doma (žádný hardcore, běžná spotřebka pro závisláka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Já se strašně těším až mi zitra po zateplení domů a nové střechy zdemontuji lešení Všude bordel,prach,auto venku na chodniku,prostě opruz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Večer na hokéééééééj se Švééééédy:notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 zítřejší vyzvednutí nového Treku, a to že si v sobotu na něm dám pořádnou štreku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Na víkend. Mám z nové práce hlavu v pejru, spousta info, jsem hozenej do vody a "plav"......takže si odfknu ( no, něco strávím učením, mám 12 let propadlou vyhlášku 50 a tu teď potřebuju, v červnu mne čekaj testy, tak ať tam nejsem za pitomce ).....je to trochu masakr, ale to se poddá. Snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 ..do teplých krajin..bo je tady hrozná kosa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Ja by som sa na to netesil byt Cech Večer na hokéééééééj se Švééééédy:notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 ...na jedny moc pěkný orloje s koníkem, snad v pořádku dorazí a můj chronobundus se na chvilku vyléčí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Těším se na entrée Tupé Solvíny Tak uvidíme, co bude dál Upraveno 8. července 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Tesim se na novy Rios Bass z Nytechu na U1. Dlouho jsem premyslel, jestli by na industrialni divery sel remen, az mi ho primo pod nos pristrcil Baker. Fakt se tesim, vypada to na tech hodinkach skvele, navic k samotnym uz tak technolgicky zajimavym hodinkam pribude dalsi vychytana technologie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Na sobotu a nový voče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) těšim se na 1.leden 2o13. to budu moct voprášit a vytlačit z garáže včera koupený nový piaggio 125, páč mám jen béčkovej řidičák.. Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 na posledni akvizici z chronomagu, to jsem zvedav, zalovil jsem v low endovych vodach a docela se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se