Přejít na obsah

Na co se právě těšíte?

Doporučené příspěvky

Dík. Půjdu dělat technika na EPS-ky. Vzdělání na to mám, tož se do toho musím ( po tej době, co jsem se elektrikařině nevěnoval ) dostat. Budu takovým svým vlastním pánem...ježdění po republice ( to bude asi to nejhorší ), odvést si práci, vyplnit papíry ( jako všude )......poprvé v životě budu mít normální pracovní dobu ( 5 dní v tejdnu ) , žádné víkendy, svátky ( teda , pokud nebude něco ), žádné probdělé noci, lepší plat .....s mým zdravotním stavem už nebylo nač čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na víkend. Mám z nové práce hlavu v pejru, spousta info, jsem hozenej do vody a "plav"......takže si odfknu ( no, něco strávím učením, mám 12 let propadlou vyhlášku 50 a tu teď potřebuju, v červnu mne čekaj testy, tak ať tam nejsem za pitomce ).....je to trochu masakr, ale to se poddá. Snad :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Tesim se na novy Rios Bass z Nytechu na U1. Dlouho jsem premyslel, jestli by na industrialni divery sel remen, az mi ho primo pod nos pristrcil Baker.

Fakt se tesim, vypada to na tech hodinkach skvele, navic k samotnym uz tak technolgicky zajimavym hodinkam pribude dalsi vychytana technologie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...