robo Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Ja mám svokru vzdialenú iba 8 km od môjho domu, takže nemá dôvod u mňa zostávať dlhšie, ako pár hodín Já se těším na sobotní večer. V sobotu ráno přijede budoucí tchýně a večer odjede. Už aby byla sobota večer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Teším sa, lebo manželka upustila od plánu novej kuchyne, čím sa mi otvorili cesty k novým watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Cece, kamaryde, je to sice kacirstvi nejtezsiho kalibru, ale... asi bych uprednostnil kuchyn pred hodinkami.Do kuchyne jsme pri rekonstrukci investovali celkem dost penez, ale ten vliv na rodinnou pohodu je celkem zasadni. Ve vysledku to znamena, ze sice na hodinky mas budget pozdeji, ale je okolo toho min kecu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Tak takú odpoveď som nečakal. Je to rana pod pás. Už som si ženu vycvičil a ohľadne hodiniek už nemá žiadne pripomienky. Len občas musím aj jej nejaké kúpiť Cece, kamaryde, je to sice kacirstvi nejtezsiho kalibru, ale... asi bych uprednostnil kuchyn pred hodinkami. Do kuchyne jsme pri rekonstrukci investovali celkem dost penez, ale ten vliv na rodinnou pohodu je celkem zasadni. Ve vysledku to znamena, ze sice na hodinky mas budget pozdeji, ale je okolo toho min kecu. Upraveno 2. června 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Nj, rikam, ze je to kacirske, ale myslim, ze jsou i dulezitejsi veci nez hodinky... ale ty veci samozrejme musi mit ve vysledku na hodnky pozitivni dopad Ne, vazne - pro Tebe jsou hodinky necim, co Ti muzou lidi pochvalit. Pro zenskou, i kdyz vareni moc nemusi, muze byt tim samym kuchyn. Peknej dekor, drahy spotrebice, chytry reseni - to jsou veci, ktery navsteva umi / muze pochvalit a ta pochvala bude smerovat spis k zensky nez k Tobe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Máš síce pravdu, ale hodinky víťazia a kuchyňa počká P.S: Samozrejme, že musím súhlasiť. Nie je nič horšie, ako nespokojná žena, ale už je nejako ovplyvnená mojou závislosťou, tak nenamieta proti novému prírastku( teda hodinkám). Nj, rikam, ze je to kacirske, ale myslim, ze jsou i dulezitejsi veci nez hodinky... ale ty veci samozrejme musi mit ve vysledku na hodnky pozitivni dopad Ne, vazne - pro Tebe jsou hodinky necim, co Ti muzou lidi pochvalit. Pro zenskou, i kdyz vareni moc nemusi, muze byt tim samym kuchyn. Peknej dekor, drahy spotrebice, chytry reseni - to jsou veci, ktery navsteva umi / muze pochvalit a ta pochvala bude smerovat spis k zensky nez k Tobe... Upraveno 2. června 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Konečně mi přišel novej stativ Manfrotto 055CXPRO3 tak se těším že udělám nějaké noční focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Moje tchyne je pohodarka. Ale nebydli s nami. špatná spojka - mělo být "protože" - on je to totiž úhel pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Já se těším, až už se konečně (zase) přestěhuju. Tuhle neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Já se těším, až už se konečně (zase) přestěhuju. Tuhle neděli. Ještě dál na východ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Ja se tesim/jsem nervozni z toho, ze se zejtra zenim. Tak sem nervozni, sedim, kourim a proste jen tak cumim... Ale za chvili pudu asi uklizet abych se zabavil. mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Ja se tesim/jsem nervozni z toho, ze se zejtra zenim. Tak sem nervozni, sedim, kourim a proste jen tak cumim... Ale za chvili pudu asi uklizet abych se zabavil. mAra Jo to už je zejtra!? Tak držim palec. Bude mít Lenka na ruce ty žlutý Monstra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Těším se nesmírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 (upraveno) těším se na dnešní sraz v Ostravě Upraveno 3. června 2011 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 (upraveno) Kluci mozna je to malickost, ale ja se tesim na vikend k mámě na koprovku. Na pravou domaci koprovku, kterou spoustu lidi tak nesnasi a ja ji miluju. Asi rok jsem ji nemel, ale ted ji sezeru kybl, k tomu 2é knedliku a kilo hoveziho Upraveno 3. června 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Kluci mozna je to malickost, ale ja se tesim na vikend k mámě na koprovku. Na pravou domaci koprovku, kterou spoustu lidi tak nesnasi a ja ji miluju. Asi rok jsem ji nemel, ale ted ji sezeru kybl, k tomu 2é knedliku a kilo hoveziho Naprosto to chápu: koprovka, rajská, svíčková, ale i škubánky s mákem, cezené nudle s mákem, krupicová kaše - to jsou moje oblíbené pochoutky!!!! Přeji DOBROU CHUŤ!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Naprosto to chápu: koprovka, rajská, svíčková, ale i škubánky s mákem, cezené nudle s mákem, krupicová kaše - to jsou moje oblíbené pochoutky!!!! Přeji DOBROU CHUŤ!!! Díky, dám si teda ještě 2 knedlíčky a půllitřík omáčky za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Díky, dám si teda ještě 2 knedlíčky a půllitřík omáčky za tebe Jéžišmarjá, proč mi to děláš, už se mi sbíhají sliny, Pavlov by měl radost z mých reflexů. Tak opravdu přeji dobrou chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Jéžišmarjá, proč mi to děláš, už se mi sbíhají sliny, Pavlov by měl radost z mých reflexů. Tak opravdu přeji dobrou chuť. Jeste jsem zapomel dodat, ze je to cerstvej kopr a hovezi zadni uvareny, az se rozpada na nitky..................pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Jeste jsem zapomel dodat, ze je to cerstvej kopr a hovezi zadni uvareny, az se rozpada na nitky..................pardon neser! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se