Přejít na obsah

Na co se právě těšíte?

Doporučené příspěvky

Ja mám svokru vzdialenú iba 8 km od môjho domu, takže nemá dôvod u mňa zostávať dlhšie, ako pár hodín :oneeyed02:

Já se těším na sobotní večer. V sobotu ráno přijede budoucí tchýně a večer odjede. Už aby byla sobota večer!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cece, kamaryde, je to sice kacirstvi nejtezsiho kalibru, ale... asi bych uprednostnil kuchyn pred hodinkami.

Do kuchyne jsme pri rekonstrukci investovali celkem dost penez, ale ten vliv na rodinnou pohodu je celkem zasadni. Ve vysledku to znamena, ze sice na hodinky mas budget pozdeji, ale je okolo toho min kecu.

Odkaz ke komentáři

Tak takú odpoveď som nečakal. Je to rana pod pás. :oneeyed02:

Už som si ženu vycvičil a ohľadne hodiniek už nemá žiadne pripomienky. Len občas musím aj jej nejaké kúpiť :crying_anim:

Cece, kamaryde, je to sice kacirstvi nejtezsiho kalibru, ale... asi bych uprednostnil kuchyn pred hodinkami.

Do kuchyne jsme pri rekonstrukci investovali celkem dost penez, ale ten vliv na rodinnou pohodu je celkem zasadni. Ve vysledku to znamena, ze sice na hodinky mas budget pozdeji, ale je okolo toho min kecu.

Upraveno uživatelem robo
Odkaz ke komentáři

Nj, rikam, ze je to kacirske, ale myslim, ze jsou i dulezitejsi veci nez hodinky... ale ty veci samozrejme musi mit ve vysledku na hodnky pozitivni dopad :D

Ne, vazne - pro Tebe jsou hodinky necim, co Ti muzou lidi pochvalit. Pro zenskou, i kdyz vareni moc nemusi, muze byt tim samym kuchyn. Peknej dekor, drahy spotrebice, chytry reseni - to jsou veci, ktery navsteva umi / muze pochvalit a ta pochvala bude smerovat spis k zensky nez k Tobe...

Odkaz ke komentáři

Máš síce pravdu, ale hodinky víťazia a kuchyňa počká :oneeyed02:

P.S: Samozrejme, že musím súhlasiť. Nie je nič horšie, ako nespokojná žena, ale už je nejako ovplyvnená mojou závislosťou, tak nenamieta proti novému prírastku( teda hodinkám). :whistle:

Nj, rikam, ze je to kacirske, ale myslim, ze jsou i dulezitejsi veci nez hodinky... ale ty veci samozrejme musi mit ve vysledku na hodnky pozitivni dopad :D

Ne, vazne - pro Tebe jsou hodinky necim, co Ti muzou lidi pochvalit. Pro zenskou, i kdyz vareni moc nemusi, muze byt tim samym kuchyn. Peknej dekor, drahy spotrebice, chytry reseni - to jsou veci, ktery navsteva umi / muze pochvalit a ta pochvala bude smerovat spis k zensky nez k Tobe...

Upraveno uživatelem robo
Odkaz ke komentáři

Ja se tesim/jsem nervozni z toho, ze se zejtra zenim.

Tak sem nervozni, sedim, kourim a proste jen tak cumim... Ale za chvili pudu asi uklizet abych se zabavil.

mAra

Jo to už je zejtra!?

Tak držim palec. Bude mít Lenka na ruce ty žlutý Monstra? :)

Odkaz ke komentáři

Kluci mozna je to malickost, ale ja se tesim na vikend k mámě na koprovku. Na pravou domaci koprovku, kterou spoustu lidi tak nesnasi a ja ji miluju. Asi rok jsem ji nemel, ale ted ji sezeru kybl, k tomu 2é knedliku a kilo hoveziho Posted Image Posted Image Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Kluci mozna je to malickost, ale ja se tesim na vikend k mámě na koprovku. Na pravou domaci koprovku, kterou spoustu lidi tak nesnasi a ja ji miluju. Asi rok jsem ji nemel, ale ted ji sezeru kybl, k tomu 2é knedliku a kilo hoveziho Posted Image Posted Image Posted Image

Naprosto to chápu: koprovka, rajská, svíčková, ale i škubánky s mákem, cezené nudle s mákem, krupicová kaše - to jsou moje oblíbené pochoutky!!!!

Přeji DOBROU CHUŤ!!!

Odkaz ke komentáři

Naprosto to chápu: koprovka, rajská, svíčková, ale i škubánky s mákem, cezené nudle s mákem, krupicová kaše - to jsou moje oblíbené pochoutky!!!!

Přeji DOBROU CHUŤ!!!

Díky, dám si teda ještě 2 knedlíčky a půllitřík omáčky za tebe Posted Image
Odkaz ke komentáři

Jéžišmarjá, proč mi to děláš, už se mi sbíhají sliny, Pavlov by měl radost z mých reflexů.

Tak opravdu přeji dobrou chuť.

Jeste jsem zapomel dodat, ze je to cerstvej kopr a hovezi zadni uvareny, az se rozpada na nitky..................pardon Posted Image
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...