Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Zbrojovka nic moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 5 minutami, klobadysek napsal: Ale tak i u těch renomovaných to skočilo pěkně. Rheinmetall z cca 90 EUR na cca 150 a drží. Jen mít ty koule ty rodinné úspory pri tech 90 tam poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Tak co, ten výplach na pražský burze je slušnej, vidíte to už na dno...? S bankama to krutě zamávalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 (upraveno) prikupuju, ale mam rezervu a budu se ted spis vozit na vlnach kdyz se zadari Nemci to pres den vytahli i do plusu, ale uz jsou zase minus Jinak, dnes jsem sedm petek minus Upraveno 7. března 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Me se povedlo vsechno prodat na uplnym vrcholu, to bylo fajn. Pak jsem ale zase dokoupil a ocividne jeste zbytecne nahore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Já bych kupoval az bych brecel. Ale nakoupil jsem kdyz to bylo nahore. Jak je mi souzeno… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 13 minutami, xcmaniax napsal: Me se povedlo vsechno prodat na uplnym vrcholu, to bylo fajn. Pak jsem ale zase dokoupil a ocividne jeste zbytecne nahore. Ja 70% vybouchal den pred invazi, netusim co me to osvitilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 8 minutami, hinkle napsal: Já bych kupoval az bych brecel. Ale nakoupil jsem kdyz to bylo nahore. Jak je mi souzeno… Ted nezbyva nez to vysedet nebo redit jestli je za co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 26 minutami, Prochy68 napsal: Ja 70% vybouchal den pred invazi, netusim co me to osvitilo Vladimire co Vy tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Vladimire co Vy tady?No aspon ze mi vykas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Teprve vcera jsem zjistil, ze je to dedek v duchodu. Nejak jsem ho mel zafixovanyho jako 50-55 „mladika“… jinak abych se drzel tematu, ja uz mel rano pocit, ze prichazi armagedon, ale pak z rychlyho minusu 2% to bylo plus 2%. Ted trochu korekce, ale v pohode. ja to vidim ted par tydnu na „paraganskou padinu, pade na pade“. Bud to vylitne nebo strasne padne. Jinak si myslim, ze zacina bejt zajimava KB. Ty by nemeli mit silny vazby na rusaky. Nemecka komercka mi dost padla, ale porad vklidu, dikybohu jsem trefil minulej rok dno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Jel jsem dvojboj ČEZ a KB, teď jsem vzal do party ještě Erste, ale jen jako spekulací, tak snad tam nezůstanou viset Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Jinak, dnes jsem sedm petek minus já taky tak ale je to oproti close, jinak jsem hodne v plusu,kupoval jsem po nástupu COVIDU. Myslím, že tam se ceny už nikdy nedostanou. Proč to mele hlavně ty banky, nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Banky hlavne nemecky maji hodne kseftu v rusku. Jo a pak jak uz se kosi, tak se nekouka napravo, nalevo. Takze je jedno, ze napr Erste v Cr je na tom supr, kdyz matka mela (ma) par desitek miliard v rusku. z toho duvodu premyslim o KB P.S. Erste je jen priklad. Neznam jejich portfolio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 U KB je hlavně zajímavej ten zadržovanej nevyplacenej zisk z covid doby, ale kdo ví, jak to teď bude.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 5 minutami, Ajaj napsal: Banky hlavne nemecky maji hodne kseftu v rusku. Jo a pak jak uz se kosi, tak se nekouka napravo, nalevo. Takze je jedno, ze napr Erste v Cr je na tom supr, kdyz matka mela (ma) par desitek miliard v rusku. z toho duvodu premyslim o KB P.S. Erste je jen priklad. Neznam jejich portfolio 28.2.2022 Jeden z výrazných mikropříběhů dnešního dne píše akcie Erste Bank, což je matka České spořitelny. Akcie Erste v jednu chvíli na pražské burze ztrácela už přes více jak 11 %. Pak se ale ozvalo vedení Erste, že nemá v Rusku nic, co by její hospodaření ohrožovalo a akcie zmenšila ztrátu na současných zhruba 7 %. Zdroj: https://www.penize.cz/akcie/432503-sankce-rusko-a-financni-trhy-zive-kurz-rublu-pada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 ja pocitam, ze dividendy tenhle rok nic moc. Nejsem zadnej znalec, ale vzhledem k risikum a predevsim velke (mozne) volalite koruny, bych to jako majitel vybral az za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 @Josef01- diky za odkaz. Neco ale na E musi byt. Na frankfurtsky burze maji celkem za poslednich par tydnu minus 40%. Commerzbank (co je x-let v problemech) ma „jen“ 30% a to za posledniho pul roku sli 70% nahoru, takze meli z ceho padat…. ach jo, nekdy bych aspon zpetne chtel vedet, proc se trhy chovaj jak se chovaj… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Stačí se podívat na banky od 10.2., Raifka byla 28 a dnes 11, matka KB byla 36 dnes 19, všechno to padá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 ja pocitam, ze dividendy tenhle rok nic moc. Nejsem zadnej znalec, ale vzhledem k risikum a predevsim velke (mozne) volalite koruny, bych to jako majitel vybral az za rokO to bude kb zajimavejsi do dalsich let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se