Zlý Jabko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 A přece se vyplácíhttp://finmag.penize,cz/penize/317198-bitcoin-nejdriv-vas-ignoruji
Patrik Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Allianz se rozhodla, že přestane prodávat investiční životní pojištění, viz dnešní článek na aktualne.cz
Patrik Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 O tom žádná, taky u Allianz nejsou žádní hrdinové, že vycouvali první. Po omezení od 1. 1. 2017, které zkomplikuje "stříhání ovcí" (tedy rušení 2 letých smluv a zakládání nových) to už nebude tak zajímavý produkt. A snižující výnosy z investic neumožňují zvyšovat provize (nejčastější nástroj, jakým vedou pojišťovny konkurenční boj). V Allianz jim tak došlo, že bude nejlepší včas vycouvat a stále budit dojem vítěze a "těch hodných", než čekat, až produkt zajde na nezájem trhu (většinou nezájem prodejců ho prodávat, protože když po lednu nevydrží 5 let, musí vracet část provize). Něco jako když v ING odmítli prodávat II. pilíř. Došlo jim, že produkt s provizí cca 6 stovek (a časovou náročností cca 3 hodiny) je zkrátka neprodejný, zejména když může finanční poradce klientovi prodat IŽP s provizí 24 000 Kč (nebo i víc, podle výše dohodnutého pojistného)
klasik51 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 A jak je to u nich s penzijnim připojištěnim?
tommas4 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 No jako u ostatních. Platíš 30 let.A pak nic nedostaneš. Protože se do té doby asi tak 260x změní zákon spoření upravující,a protože ty prachy nelze vybrat při jednostranné změně podmínek(jako kdysi se dalo zavčas vybruslit ze stavebka) tak se musíš spolehnout na to co ti nyní stát "garantuje". Tak a ještě než ti prodám jednorožce co mám zrovna navíc , zkus se přenést 30 let zpět. To co tehdy platilo je dnes tak mimo,jako za 30 let bude mimo co platí dnes.
Zlý Jabko Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 A kolik by se za těch třicet let nakoupilo zlatejch slitků a mincí, no jejej.
BeeK86 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 S timto pristupem je jeden zasadni rozdil, ze je dost zavisly na mistni specifikace historie, tim myslim stred a vychod evropy. To také plati pro polistopadove zakonodarstvi, kdezto na zapada s dlouholetou tradici demokratického právního státu a trzniho hospodářství mas i relativne stabilni pravni jistotu, tady ti tajtrlici novelizuji zákony ještě před ucinnosti... No jako u ostatních. Platíš 30 let.A pak nic nedostaneš.Protože se do té doby asi tak 260x změní zákon spoření upravující,a protože ty prachy nelze vybrat při jednostranné změně podmínek(jako kdysi se dalo zavčas vybruslit ze stavebka) tak se musíšspolehnout na to co ti nyní stát "garantuje".Tak a ještě než ti prodám jednorožce co mám zrovna navíc ,zkus se přenést 30 let zpět. To co tehdy platilo je dnes tak mimo,jako za 30 let bude mimo co platí dnes.
klasik51 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 A kolik by se za těch třicet let nakoupilo zlatejch slitků a mincí, no jejej.Dám jednu hezkou, o kamarádovi, tak to bude lepší. Že Před časem investoval 70k, tušim, že se to jmenovalo zlatý fond spořitelny, nějak podobně. Na 5 let a po pěti letech dostal, světe div sea on se divil taky 70 200,- V podstatě v té samé době koupil zlatou minci 1 Oz za 25.328,- dá se tedy říct, že investoval třetinuco do fondu, a za tu samou dobu mince stoupla o nějakých hezkých 5.400,-Ža já vůl tenkrát nekoupil místo do fondu mince tři, mohl jsem mít 4, místo vydělanejch 200,- Stále se člověk učí.
Josef01 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Jojo, každý fond a banka se může přetrhnout, aby někomu vydělaly bez práce peníze
VasekN Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Jojo, každý fond a banka se může přetrhnout, aby někomu vydělaly bez práce peníze Já se divim, že po letitých zkušenostech a výkonnosti fondů do toho ještě někdo investuje :-)
straspol Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Já taky. Zatím mi nikdo jiný nevydělal ani halíř- všechny prachy jsem si musel vydělat sám.
jebiga Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Přesně jak píše straspol nicméně má tu někdo zkušenost kde koupit bezpečně a za rozumnou cenu zlato? ano hodinky jsou taky fajn ale za 1) nedám hned na rychlo 200 a za2) se znám když už je budí mít doma tak je budu větrat :-)
tommas4 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Přesně jak píše straspol nicméně má tu někdo zkušenost kde koupit bezpečně a za rozumnou cenu zlato? ano hodinky jsou taky fajn ale za 1) nedám hned na rychlo 200 a za2) se znám když už je budí mít doma tak je budu větrat :-)Zlato? Pokud je 200k nad tvoje možnosti tak zlato je dle mého názoru nesmysl.Koupíš u jednoho z X prodejců unci zlata za momentálně +- 34 tisíc, výkupní cena je +- 29 tisíc.Strčíš ji doma do šuplete s fuseklema a budeš čekat jak se investované prachy zhodnotí? To zni dost divně ne? Nic osobního, ale za ty peníze bych si fakt šel do galerie vybrat hezkejobraz nebo investoval do nehmotných věcí.
straspol Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Hele, a není fakt lepší pracovat a za vydělané peníze si koupit sem tam nějaký hodinky ? Pořád mi tahle cesta přijde nejsmysluplnější...
jebiga Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 to mas asi pravdu mě to přišlo jen ze těch par uncí seberes a oddjdes do prdele jak to tu vidím :-( ale jinak souhlasím obrazům nerozumím baví mě fotky spis
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 kam s tim pojedes ? ...... na Klondajk ?
Josef01 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Cestovat s větším množstvím investičního zlata zase nemusí být taková sranda, jak to vypadá, každá země může mít jiné zákony a dovoz a vývoz jiná pravidla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se