parnistroj Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Pouzdro na doutniky by bylo super. Vzal bych minimalne 2x. A vim o dalsich, kteri o tom mluvili, vid Kamile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Jo a místo privesku na klice bych urcite koupil pouzdro na klice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Pouzdro na doutniky by bylo super. Vzal bych minimalne 2x. A vim o dalsich, kteri o tom mluvili, vid Kamile? Uz jsem poslal zdvorily dotaz pres SZ Bakerovi. Zatim bez odezvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Zkusím trošku pootočit kormidlo tohoto vlákna. Postihla mne taková idea, pořešil jsem jí stručně s Bakerem a dohodli jsme se, že se zkusím zeptat, kolik by bylo zájemců... Logo Nautilů vyražené na koženém pouzdře je neskutečně precizně zpracované, raznice by měla být ještě k dispozici. Co by majitelé Nautilů řekli na kožený přívěšek (na klíče či na cokoliv jiného)? Konstrukce velmi prostá - dvě kožená kolečka spojená pruhem. Přeložit, vložit kroužek, slepit, pořešit hranu. Kdykoliv se podívám na pouzdro, říkám si, že by to nemuselo být vůbec špatné. Pokud se najde dostatečná počet zájemců, Baker je tak laskav, že by zařídil další. Takže směle do toho:1. mmako - minimálně 2ks 2. gougy - 2ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 1. mmako - minimálně 2ks 2. gougy - 2ks3. Bert - 2 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 OT: A nebo udelat pouzdro na doutniky s logem chronomagu, hezky rucne delany, to by byla parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Chlapi,nezkoušeli jste někdo na nich hladkej kaučuk ? Nemám ve 20mm tak si to akorát představuju a vypadá to docela pěkně. Jestli jo tak prosím foto ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebe Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Videl som ich naživo na zraze v BA. Fakt parada! Krasne urobene a ta sekundovka nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Časopis Hodinky a Šperky 2/2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Časopis Hodinky a Šperky 2/2013 . Jo, jo. Dnes uz se da koupit a mel by byt povinny pro vsechny majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 už se těším až si udělám presíčko a počtu si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Parádička, dneska jsi jdu pro časopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Parádička, dneska jsi jdu pro časopis Já taky, - musím záměrně přehlížet ten scan ve vlákně, to bude počteníčko k cigárku a kávičce v pátek večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Přesně tak. Už jsem vyslal manželku do trafiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Tenhle uzasny pocin mi bude vzdy pripominat, ze jsem kokot, co sere pri zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Tenhle uzasny pocin mi bude vzdy pripominat, ze jsem kokot, co s..e pri zdi.Kde to můžu podepsat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Uz jsem poslal zdvorily dotaz pres SZ Bakerovi. Zatim bez odezvy. Počítám Kamile,že to umřelo,je to tak?/využití raznice na pouzdra či něco jiného/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Časák mám doma, článek je dobře napsaný a fotky jsou parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Počítám Kamile,že to umřelo,je to tak?/využití raznice na pouzdra či něco jiného/ Pokud jde o pouzdro na doutník, bylo by moc drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Asi je to tak lepší a v tom je ta jedinečnost Nautila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.