sect Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Jedny krásné Béčka, nechápu proč tady za ně dáváme takové peníze, když se dají koupit za dvojku jen málo nošené.
spineshank Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 no asi na nich není marže prodejce
pavča Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 (upraveno) Jedny krásné Béčka, nechápu proč tady za ně dáváme takové peníze, když se dají koupit za dvojku jen málo nošené. Jasně, já jsem si také taková Béčka přivezl z Vietnamu, přišly mě asi na 12 USD. Byly perfektní, šly docela přesně, strojek byl v plastu uložený plechový pouťáček. Skončily destrukcí na pražském srazu, kde je, myslím že to byl Tada, rozložil na kationty a anionty. Byla to docela švanda, zase jedny fejky skončily tak, jak by fejky končit měly. Já jsem si je koupil jen proto, že mě zajímalo, co je uvnitř a jak je to provedené. Edit: překlep Upraveno 15. června 2010 uživatelem pavča
Aldo Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 http://www.aukro.cz/item1073970008_prodam_rohlik_s_kavou.html
Koniferka Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 http://www.aukro.cz/...ik_s_kavou.html to mělo být v sekci humor ze srdce jsem se zasmál na dobrou noc,díky
Návštěvník Tada Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Jasně, já jsem si také taková Béčka přivezl z Vietnamu, přišly mě asi na 12 USD. Byly perfektní, šly docela přesně, strojek byl v plastu uložený plechový pouťáček. Skončily destrukcí na pražském srazu, kde je, myslím že to byl Tada, rozložil na kationty a anionty. Byla to docela švanda, zase jedny fejky skončily tak, jak by fejky končit měly. Já jsem si je koupil jen proto, že mě zajímalo, co je uvnitř a jak je to provedené. Edit: překlep Jo, po pěti pivech jsem terminoval jejich vjetnamskou existenci, abbot mě přemlouval ať je nezabíjím, ale bylo to silnejší než já 1
pavča Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Jo, po pěti pivech jsem terminoval jejich vjetnamskou existenci, abbot mě přemlouval ať je nezabíjím, ale bylo to silnejší než já No to by mohlo vypadat, že jsi po pěti pivech pěkně agresivní jedinec, ale takové krásné fejky by vyprovokovaly asi k destrukci kdekoho i bez piva. Takže to berme jako správný postup zaníceného chronomagora pouze možná trochu urychlený extrémní dávkou alkoholu (soudím dle sebe, protože pět piv jsem v životě nevypil, osobní rekord mám tři piva).
Josef01 Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Co si myslíte o kousku co člověk z Českých Budějovic prodává na Chrono24 zde? Pro zajímavost sem dám ty fotky, kdyby tu nabídku někdo smazal Je dobře, že to smazali, je to ostuda státu, nejenom majitele....
kleofash Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 hej, proč ten brajtlik prodává ty hoďky pod tolika různejma ménama? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aldo Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 to mělo být v sekci humor ze srdce jsem se zasmál na dobrou noc,díky a sakra! tak už ty příhozy zrušili. Teď už to postrádá pointu.
Jay Doll Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 (upraveno) a sakra! tak už ty příhozy zrušili. Teď už to postrádá pointu. Jo, ale lidi přihazují dále. Aktuálně je to na 9 188,89 Kč ... což je na včerejší rohlík a starej lógr z kafe docela slušný, ne? Upraveno 15. června 2010 uživatelem Jay Doll
Aldo Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Jo, ale lidi přihazují dále. Aktuálně je to na 9 188,89 Kč ... což je na včerejší rohlík a starej lógr z kafe docela slušný, ne? Slušný to je, ale před zrušením tam byla nejvyšší nabídka 999 999 990,00 Kč a nikdo se neměl k tomu aby dal přes miliardu nebo že by mělo aukro limit?
Josef01 Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 (upraveno) Já bych řekl, že to není po těch vyjádřením ani srandovní a prodávající je zřejmě sebestředný magor. Samozřejmě, až mu kupující nezaplatí, tak se bude přes aukro dožadovat nápravy, popřípadě dá dotyčnému špatné hodnocení. Upraveno 16. června 2010 uživatelem Josef01
lupinus Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 http://aukro.cz/item1083874778_rolex_oyster_perpetuale_date_submariner.htmlbrilantně nafocené "Rolexy"
Bert Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 http://aukro.cz/item1083874778_rolex_oyster_perpetuale_date_submariner.html brilantně nafocené "Rolexy" Rejpale, Ty naděláš. Aspoň už víme, jakou mají u Červeňáků pohovku ....
vraby Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Tissot Lightweight od korunky-limitka.Ze by to byl fake? Na stránkách Tissot tyhle bez datumovky nejsou.
Boudy Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Tissot Lightweight od korunky-limitka.Ze by to byl fake? Na stránkách Tissot tyhle bez datumovky nejsou. Podle meho soudu FAKE Treba index 60 u tachymetru nelicuje ...
prym Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Zase zřejmě jedny fake hodinky. http://www.aukro.cz/...ic_sam103a.html Dle této stránky je to téměř jisté. ******* Nejsou to sice Rolexy, ale i tak by tam mohla být zmínka.
miccalek Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 (upraveno) Tissot Lightweight od korunky-limitka.Ze by to byl fake? Na stránkách Tissot tyhle bez datumovky nejsou. Vypadá to na fake, nápisy na víčku jsou dělané jak doma na koleně Teď jsem si všiml, však sám prodejce tam pak dopsal Imitace tissot logo. tož co tím sleduje, když to prodává pod zn. Tissot a jedním dechem uvádí imitaci. Upraveno 21. června 2010 uživatelem miccalek
Baker Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Dle této stránky je to téměř jisté. Nejsou to sice Rolexy, ale i tak by tam mohla být zmínka. Odkaz na fake stranky jsem smazal, prosim nevkladej sem podobne linky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se