Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z tohoto jsem na hadry:

++++ PRIM AUTOMAT - jediný existující kus !!! ++++

Ale šrouby na lunetě mají krásně srovnaný. :lol2: Néé jako někteří Švýcaři, co se snaží za draho prodávat vlastně technicky nedotažený zmetky.
Odesláno

Z tohoto jsem na hadry:

++++ PRIM AUTOMAT - jediný existující kus !!! ++++

:D

A když si k tomu představím, že na jiném místě se jiní lidé snaží tu samou značku prezentovat jako luxusní zboží s nádechem exkluzivity zakázkové výroby, tak musím říct, že je to naprosto naivní a marná snaha.

Odesláno (upraveno)

Zdědíl jsem dvoje starožitné náramkové hodinky (Omega,Baume et Mercier). Má cenu to tam dávat...? Neexistuje nějaký důvěryhodnější bazar( aukční síň či prosté fórum s nabídkou-krom tohoto)...?

Upraveno uživatelem jjpetross
Odesláno

Zdědíl jsem dvoje starožitné náramkové hodinky (Omega,Baume et Mercier). Má cenu to tam dávat...? Neexistuje nějaký důvěryhodnější bazar( aukční síň či prosté fórum s nabídkou-krom tohoto)...?

Jdi s tim na aukro a už tady s tim všude nevotravuj.

Odesláno

Díky za vřelou a podmětnou odpověď

Není za co. Nevim ani kolikátý vlákno to je, kde jsem narazil na ty starý hajtry co se mermomocí tady snažíš prodat. Timhle tempem budeš mít brzo i tu padesátku.

Odesláno

Není za co. Nevim ani kolikátý vlákno to je, kde jsem narazil na ty starý hajtry co se mermomocí tady snažíš prodat. Timhle tempem budeš mít brzo i tu padesátku.

tak to snad nemusíte hned tak negativně komentovat...

Odesláno

To bylo až moc vřelý, ne?Posted Image

Reakce byla přiměřená počtu vláken, ve kterejch se ten "inzerát" nacházel.

Už se k tomu nebudu vracet.

Odesláno

Ovšem, tak to už je opravdu drzost... Razit na takový hnus SWISS? Není Aukro nějak kontrolováno, nebo se tam prostě může prodávat kdejaký šmejd? Je to pořád dokola, právě jsem zkusil jen tak ze sportu zadat rolex a ejhle.... Daytony za 2000,-, další super obchod...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...