Slim_brno Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Swit zerland a kočička k tomu http://aukro.cz/kancelarske-hodiny-omega-i2337298479.html
mondeo2 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Swit zerland a kočička k tomu http://aukro.cz/kanc...2337298479.html No to je snad šmejdzerland určitě z dílny šikovných polských kutilů
Karlos Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 To je čínskej, bezcennej šmejd. Starej tak měsíc. A lidi to furt kupujou...
semi001 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Fíky?? :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/16279837/OMEGA-Seamaster-Professional-Chrono.php
rejan Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Fíky?? :-) http://obleceni.bazo...onal-Chrono.php Zdařilé fíky,myslím si. Zepředu fotka nic moc,ciferník se zdá v pohodě,ale lumi bod na lunetě je příliš velký,sahá až k okraji trojuhelníku. Hodně rozdílů je na dýnku/ porovnávám se seamastery bez chrona,dýnko by mělo být stejné/. Např koník na foto má rovné ucho originál špičaté, oko je na orig, vlastně šipka, na fotce je kulatá dírka. Ochranný znak "zeměkoule". je moc velký na origo je menší. Různé zářezy a plošky nesedí. Nevidím na tahu žádná čísla!! Nožka na které je výrobní číslo pro jistotu na fotce není. Za mne 90% fík. Ale sakra povedenej. V origo krabičce,někde v hospůdce,bez lupy....... člověk by je koupil. Ještě jsem zapoměl uvedené výr. číslo je v databázi fejků.
semi001 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Zdařilé fíky,myslím si. Zepředu fotka nic moc,ciferník se zdá v pohodě,ale lumi bod na lunetě je příliš velký,sahá až k okraji trojuhelníku. Hodně rozdílů je na dýnku/ porovnávám se seamastery bez chrona,dýnko by mělo být stejné/. Např koník na foto má rovné ucho originál špičaté, oko je na orig, vlastně šipka, na fotce je kulatá dírka. Ochranný znak "zeměkoule". je moc velký na origo je menší. Různé zářezy a plošky nesedí. Nevidím na tahu žádná čísla!! Nožka na které je výrobní číslo pro jistotu na fotce není. Za mne 90% fík. Ale sakra povedenej. V origo krabičce,někde v hospůdce,bez lupy....... člověk by je koupil. Ještě jsem zapoměl uvedené výr. číslo je v databázi fejků. Tah to je jasny, jednak nema označeni a ta spona je otresna, ale jak píšeš, dost me překvapil cifernik:( ke to hrůza co dokážou udělat:-(
Johny111 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Nebezpečný fejk ... Menej znalý kľudne môže naletieť.
jelen Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 http://aukro.cz/prim-diplomat-i2356670358.html Třeba se tomu někdo zasměje.
panedge Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Suby LV na zeďhttp://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/nastenne-rolex-submariner-ostrava-o7748372.html
semi001 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Tah to je jasny, jednak nema označeni a ta spona je otresna, ale jak píšeš, dost me překvapil cifernik:( ke to hrůza co dokážou udělat:-( Tak jsem prodejci napsal na hodnocení, že se jedná o fake a přišel mi následující mail "Hele ty idoite z Mělníka,starej se o svůj pelech a na ostatní lidi se vyser ti říkám po dobrým,nebo budeš mít návštěvu !!! "
gougy Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Nevím, jak ten bazar funguje, ale je možné, že teď někdo editoval inzerát a vyměnil fotografie? Já ten inzerát SMP chrono viděl a krom několika disproporcí (logo "zeměkoule", minutová ručka), což hodně záleží na fotkách a chybějícího sériového čísla jsem si narychlo ničeho dalšího nevšiml a to jsem je měl doma (origo).. Cena nastavená na extrémně rychlý nákup a smazání a ticho po pěšině, 10tis Xkrát do týdne doma, pěkné svinstvo. Pokud pro někoho není právě nízká cena důvodem k nenakoupení, tak naletí. Nemá někdo stažené ty fotky?
T1000 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 (upraveno) Tak jsem prodejci napsal na hodnocení, že se jedná o fake a přišel mi následující mail "Hele ty idoite z Mělníka,starej se o svůj pelech a na ostatní lidi se vyser ti říkám po dobrým,nebo budeš mít návštěvu !!! " Tak to je ale neslušný prodávající. Nevím cos mu napsal, ale pokud to bylo ve vší počestnosti tak si koleduje přinejmenším popotahování. Jelikož jeho přímo tobě adresovaná odpověď v písemné formě tě určitě urazila, tak panáček naplnil skutkovou podstatu přestupku Proti občanskému soužití : § 49 Přestupky proti občanskému soužití (1) Přestupku se dopustí ten, kdo a) jinému ublíží na cti tím, že ho urazí nebo vydá v posměch. Tyto přestupky se dají oznámit na PČR, která má na to páky zjistit pachatele. Jelikož se uvedený přestupek projednává u příslušného spr. orgánu - dle místní příslušnosti- vždy jen na návrh postižené osoby, myslím že s uvedením přímo do protokolu u PČR, že podáváš návrh na případně zjištěného pachatele, nebudeš mít problém. EDIT: Je tady ale ještě druhá věc, že pokud případ dojde až do správního řízení, tak pachatel bude ze spisu vědět tvoje jméno, příjmení i bydliště...je to k zblití, ale je to v naší vlasti tak Upraveno 27. května 2012 uživatelem T1000
semi001 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Tak to je ale neslušný prodávající. Nevím cos mu napsal, ale pokud to bylo ve vší počestnosti tak si koleduje přinejmenším popotahování. Jelikož jeho přímo tobě adresovaná odpověď v písemné formě tě určitě urazila, tak panáček naplnil skutkovou podstatu přestupku Proti občanskému soužití : § 49 Přestupky proti občanskému soužití (1) Přestupku se dopustí ten, kdo a) jinému ublíží na cti tím, že ho urazí nebo vydá v posměch. Tyto přestupky se dají oznámit na PČR, která má na to páky zjistit pachatele. Jelikož se uvedený přestupek projednává u příslušného spr. orgánu - dle místní příslušnosti- vždy jen na návrh postižené osoby, myslím že s uvedením přímo do protokolu u PČR, že podáváš návrh na případně zjištěného pachatele, nebudeš mít problém. EDIT: Je tady ale ještě druhá věc, že pokud případ dojde až do správního řízení, tak pachatel bude ze spisu vědět tvoje jméno, příjmení i bydliště...je to k zblití, ale je to v naší vlasti tak Děkuji za informaci, nicméně takový člověk mi nestojí ani za 5min mého času, jen je vidět s jakými lidmi žijeme v jednom státě:-( Hodnocení jsem napsal, k jeho osobě a vzhledem k tomu, že toho nabízí víc, směřoval jsem informaci k hodinkám Omega. Psal jsem pouze, že se nejedná o originál. Nikterak jsem ho zle nenazval. BTW: inzerát zmizel, tak alespoň k něčemu to bylo :-)
semi001 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Nevím, jak ten bazar funguje, ale je možné, že teď někdo editoval inzerát a vyměnil fotografie? Já ten inzerát SMP chrono viděl a krom několika disproporcí (logo "zeměkoule", minutová ručka), což hodně záleží na fotkách a chybějícího sériového čísla jsem si narychlo ničeho dalšího nevšiml a to jsem je měl doma (origo).. Cena nastavená na extrémně rychlý nákup a smazání a ticho po pěšině, 10tis Xkrát do týdne doma, pěkné svinstvo. Pokud pro někoho není právě nízká cena důvodem k nenakoupení, tak naletí. Nemá někdo stažené ty fotky? Vyměnil, celé hodinky. Před tím to byly Omega SMP chrono. Ten novější typ, tuším od 2008 ale jistý si nejsem.
JR_2010 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Tady ten bourák to zase posunul o kus dál s tím popisem, vůbec nechápu, proč někdo kupuje použité Rolexy, když nové jsou v krámě za necelou šestku odkaz
Pavel K. Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Tady ten bourák to zase posunul o kus dál s tím popisem, vůbec nechápu, proč někdo kupuje použité Rolexy, když nové jsou v krámě za necelou šestku odkaz Na krámě nový za šestku . A tady pak na nás někteří členové machrují s Rolexkama a snaží se nám je prodat třeba za 120 kolíků Jen musím zjistit, kde je za ty prachy mají.Taky si jich pár koupím
pindero Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Pavek K zkus to třeba na Sapě, tam by je mohli mít.
Mpety Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 V Sapě mají spousta originálů někteří tam měli již před pul rokem iPhone 5 Drzost některých obchodníku nezná mezi, ale ani se nemůžeme divit, když když jiní kupují
Horhe Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Kvalitka, baterie se dobíjí pohybem ruky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se