Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A další výhodná nabídka.....

Myslíš že je to fejk? Já na nich na první pohled nic špatnýho nevidim, co se ti nezdá? Neber to jako nějakej útok, aquaterry se mi moc líbí tak se chci poučit abych někdy pozdějc nenaletěl.

Odesláno

Myslíš že je to fejk? Já na nich na první pohled nic špatnýho nevidim, co se ti nezdá? Neber to jako nějakej útok, aquaterry se mi moc líbí tak se chci poučit abych někdy pozdějc nenaletěl.

Se svou vintážní Omegou se nemohu považovat za znalce, ale tady bych spíš než na obrázek dal na text:

?značeno Omega; dostal jako dárek a neznám jejich cenu; nelze nafotit, protože hodinky neumím otevřít?.

Odesláno

Honzo,nebuď naivní,to se tady řešilo snad stokrát,nestane se vůbec nic,protože když se ten fejk prodá,aukro z toho má pochopitelně nemalou provizi.Snad jednou,dvakrát nějakou aukci smazali,ale to spíš jako gesto,jinak věř,že jestli je to fejk,nebo originál,je jim u pr.ele,když se to prodá,zmiňovaná provize je domayucky.gif

Odesláno

Tohle me fakt stve, copak podle fotek uz se neda poznat origos od kopie bez fotky strojku?

Se mi ty hodinky fakt libej, uz uz bych prihodil, ale mam z toho trosku obavu...

A další výhodná nabídka.....

Odesláno

Armin Strom mezi světový hodináře určitě patří, ty rádoby BP ale určitě ne, to je fakt hnus...

Mea culpa. Myslel jsem že jde o překlep Storm.

Pro dovzdělání jsem se na Armin Strom podíval, ale není to můj šálek čaje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...