Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Nějak mě uniká jak tohle může někdo napsat.

Fuj, co to proboha je? Přijde mi, že Aukro toto nijak nehlídá... Drzost některých prodejců mi zaráží. Tomu borci s JLC jsem psal a tvrdil mi, že hodinky nejsou funkční a že oprava vyjde na pár stovek :D

Ty JLC viz. příspěvek od Andrew

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fuj, co to proboha je? Přijde mi, že Aukro toto nijak nehlídá... Drzost některých prodejců mi zaráží. Tomu borci s JLC jsem psal a tvrdil mi, že hodinky nejsou funkční a že oprava vyjde na pár stovek :D

Ty JLC viz. příspěvek od Andrew

Treba myslel tech poslednich :-)

Odkaz ke komentáři

zas nejakej komik a je to fakt vyzivnej kus zvastu, tak nez to na aukru smazou tak jsemto radeji zkopiroval a dal sem, fakt pekne cteni :thumbsup_anim:

Dražím nádherné pánské hodinky Rolex, jedná se o velmi zdařilou kopii, nerozeznatelnou od originálu. Mají i původní pásek, kde je také značka Rolex. Uvnitř, při pohledu zezadu je zlaté a jde opravdu o zlato, zlaté kyvadlo, jsou to automaty, krásně průhledné dovnitř. Jsou naprosto v pořádku, jen mají drobnou chybičku, ulítla jim korunka jakoby na natahování,ale s tím si šikovný hodinář bez problémů poradí. Na ciferníku jsou nejspíš syntetické diamanty. Mají na datumovníku zvětšovací sklo, na koorunce také značka Rolex.

Byl to původně dárek, ale mám dnes již originály, aproto tyto dražím, jinak bych to neudělal. Opravdu jedinečný nádherný kousek. Jsou původně zakoupeny v cizině, ale seriozně v obchodě, ne někde na stánku. Opravdu vyjímečný kousek a když Vám je dá hodinář do pucu, budete naprosto sexy a neodolatelní!!!

Ten kdo koupí, neprohloupí!!!

najdete zde: http://www.aukro.cz/item1033996694_panske_hodinky_rolex.html

ty nerozeznatelny fotky od pravych zde:

Tak tohle je mazec. To aby starej Rolex v hrobě rotoval jak mixer.

Odkaz ke komentáři

Už jsem to dával do sekce Panerai....fakt povedený...tak se podělím i v tomto vlákně.... :eek: Tady musel bejt někdo úplně sfetovanej...to nemůže normální člověk vymyslet.

Edit: zdroj - Aukro

Tak tohle je zatím úplně nejvíc!!!!

Odkaz ke komentáři

kolukám, že z Kolína, zkusil jsem mu napsat co se na ně kouknout, zatím bez odpovědi samozřejmě:)

Hehe, já jsem mu napsal dnes dopolodne, jenom tak, trošku ho poškádlit a napsal mi abych se nepletl do věcí, kterým nerozumím, nebo bude kontaktovat zaměstnance aukra a požadovat zablokování mého účtu :gora:

Odkaz ke komentáři

Tak na aukru jsou už i fejky Aviatorů   :crybaby:

link

Dobrý jsou ty subciferníky na ozdobu, jak píš prodejce "V pozadí jsou menší dekorativní ciferníky, které dotvářejí celkový vzhled těchto hodinek"    :crying_anim:

Sakra, tak tyhle hodinky by nechtělo ani děcko, ne? Dat to synovcovi, tak mě pošle do háje.

Odkaz ke komentáři

Tak na aukru jsou už i fejky Aviatorů   :crybaby:

link

Dobrý jsou ty subciferníky na ozdobu, jak píš prodejce "V pozadí jsou menší dekorativní ciferníky, které dotvářejí celkový vzhled těchto hodinek"    :crying_anim:

Už se přestaňte divit, dokud bude kupec, bude i prodávající.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...