volfda Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Nějak mě uniká jak tohle může někdo napsat. Fuj, co to proboha je? Přijde mi, že Aukro toto nijak nehlídá... Drzost některých prodejců mi zaráží. Tomu borci s JLC jsem psal a tvrdil mi, že hodinky nejsou funkční a že oprava vyjde na pár stovek Ty JLC viz. příspěvek od Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Nějak mě uniká jak tohle může někdo napsat. Je špatně napsaný ten příspěvek , nebo to že za pravost ručí a že jsou v perfektním stavu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Nějak mě uniká jak tohle může někdo napsat. Me zase jak na to muze nekdo prihodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Me zase jak na to muze nekdo prihodit Ani bych se nedivil kdyby to byl stejný člověk, aspoň mají podobný styl zveřejněných aukcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejny Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Fuj, co to proboha je? Přijde mi, že Aukro toto nijak nehlídá... Drzost některých prodejců mi zaráží. Tomu borci s JLC jsem psal a tvrdil mi, že hodinky nejsou funkční a že oprava vyjde na pár stovek Ty JLC viz. příspěvek od Andrew Treba myslel tech poslednich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Sice to není aukro, ale nevím kam to nacpat. http://obleceni-obuv.profi-bazar.cz/hodink...s-diamanty.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Za ty prachy je to zadarmiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Kdybych už dvoje Breitlingy nevlastnil, asi by mě svrběla ruka. Za 5k nepořídím na ty svoje ani čudlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 zas nejakej komik a je to fakt vyzivnej kus zvastu, tak nez to na aukru smazou tak jsemto radeji zkopiroval a dal sem, fakt pekne cteni Dražím nádherné pánské hodinky Rolex, jedná se o velmi zdařilou kopii, nerozeznatelnou od originálu. Mají i původní pásek, kde je také značka Rolex. Uvnitř, při pohledu zezadu je zlaté a jde opravdu o zlato, zlaté kyvadlo, jsou to automaty, krásně průhledné dovnitř. Jsou naprosto v pořádku, jen mají drobnou chybičku, ulítla jim korunka jakoby na natahování,ale s tím si šikovný hodinář bez problémů poradí. Na ciferníku jsou nejspíš syntetické diamanty. Mají na datumovníku zvětšovací sklo, na koorunce také značka Rolex. Byl to původně dárek, ale mám dnes již originály, aproto tyto dražím, jinak bych to neudělal. Opravdu jedinečný nádherný kousek. Jsou původně zakoupeny v cizině, ale seriozně v obchodě, ne někde na stánku. Opravdu vyjímečný kousek a když Vám je dá hodinář do pucu, budete naprosto sexy a neodolatelní!!! Ten kdo koupí, neprohloupí!!! najdete zde: http://www.aukro.cz/item1033996694_panske_hodinky_rolex.html ty nerozeznatelny fotky od pravych zde: Tak tohle je mazec. To aby starej Rolex v hrobě rotoval jak mixer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Už jsem to dával do sekce Panerai....fakt povedený...tak se podělím i v tomto vlákně.... Tady musel bejt někdo úplně sfetovanej...to nemůže normální člověk vymyslet. Edit: zdroj - Aukro Tak tohle je zatím úplně nejvíc!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Tak tohle je mazec. To aby starej Rolex v hrobě rotoval jak mixer. ... neboli chronomagori reci > ... rotoval jak watchwinder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Trochu mi to připomíná Slava Sozvezdie. Mýlím se? http://www.aukro.cz/item1043747238_poljot_...mechanicke.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Další pěkný Brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Já prostě žeru ty rozmazané fotky. Dyk to přece musí být každému jasné, co prodejce nabízí a nepude do toho. Nebo jsou lidi tak hloupí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abxluky Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Další pěkný Brajtle kolukám, že z Kolína, zkusil jsem mu napsat co se na ně kouknout, zatím bez odpovědi samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 kolukám, že z Kolína, zkusil jsem mu napsat co se na ně kouknout, zatím bez odpovědi samozřejmě Hehe, já jsem mu napsal dnes dopolodne, jenom tak, trošku ho poškádlit a napsal mi abych se nepletl do věcí, kterým nerozumím, nebo bude kontaktovat zaměstnance aukra a požadovat zablokování mého účtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tak na aukru jsou už i fejky Aviatorů link Dobrý jsou ty subciferníky na ozdobu, jak píš prodejce "V pozadí jsou menší dekorativní ciferníky, které dotvářejí celkový vzhled těchto hodinek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 To se vyplatí vyrábět fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tak na aukru jsou už i fejky Aviatorů link Dobrý jsou ty subciferníky na ozdobu, jak píš prodejce "V pozadí jsou menší dekorativní ciferníky, které dotvářejí celkový vzhled těchto hodinek" Sakra, tak tyhle hodinky by nechtělo ani děcko, ne? Dat to synovcovi, tak mě pošle do háje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tak na aukru jsou už i fejky Aviatorů link Dobrý jsou ty subciferníky na ozdobu, jak píš prodejce "V pozadí jsou menší dekorativní ciferníky, které dotvářejí celkový vzhled těchto hodinek" Už se přestaňte divit, dokud bude kupec, bude i prodávající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se