Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Je videt kam klikas, to je uplne jiny prodejce :lol2:

Nechápu. Kliknul jsem na jméno prodejce, abych se podíval na jeho hodnocení a pak na nějaký komentář, abych se podíval, co jiného ještě prodával prodával.

Edit: už to chápu. On ten jahoďák neprodával, ale kupoval.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu. Kliknul jsem na jméno prodejce, abych se podíval na jeho hodnocení a pak na nějaký komentář, abych se podíval, co jiného ještě prodával prodával.

Edit: už to chápu. On ten jahoďák neprodával, ale kupoval.

Podle mě ty kamkoli klikneš tak se ti objeví lubrikační gel ty jelimáne Posted Image

Odkaz ke komentáři

Ale Haas Neveux & Co. je kvalitou stejný jako Philippe Patek

Já netvrdím, že to původně byly špatný hodinky. A úmyslně píšu byly. Nejspíš byly zlaté, zlato se vypařilo a zbyl strojek. Ten někdo narouboval do jakéhosi pouzdra (kvůli dodělávané mikroregulaci se pouzdro muselo trochu vybrousit), někde splašil starý ciferník Patek, na strojek velmi lajdácky naklepal Patek Philippe a hodinky byly na světě a šup na Aukro. Schválně jsem napsal prodejci - že prý je koupil od člověka, který hodinkám rozumí a měl k nim i znalecký posudek, který bohužel už nemá. Pobavilo mě to a zároveň lituju kupujícího, pokud neví co koupil.
Odkaz ke komentáři

TAG Heuer

No to by mě zajímalo, co si myslíte o této aukci. Podle popisu je to nejen k zasmání, ale spíš bych řekl, že by se mněl ovat někdo, kdo o ně třeba nedávno přišel:)

Neznám nikoho, kdo by zašantročil doklady a box k tak drahým hodinkám.

http://aukro.cz/item1244123298_tag_heuer_carrera.html

Odkaz ke komentáři

Kdo tohle koupí, potřebuje na léčení. Už ta cena! Proboha, když už prodávám faky, tak dám aspoň cenu, která odpovídá originálu :gora:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...