Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem pánovi psal a po 14 dnech mi dorazila tato odpověď

Dobrý den moc se omlouvám za opožděnou odpověď.Hodinky jsem koupil z druhé ruky, stáří neznám. Co se týče dotazu na kalibr, abych řekl pravdu, nevím , co to znamená.

Jinak děkuji za upozornění na upadlý fosfor na ručičce. Fosfor se odlepil až po kontrole a já si toho nevšiml. Hodinky budu odesílat do servisu Praha Dušák k doplnění fosforu. Děkuji za Váš zájem

Hlavně že zná servis Dušák :) hned bych do toho šel Posted Image

jen nechápu jak se aukro angažovalo v boji proti padělkům a přitom je na aukru 90% jen sr..ky z číný !!! Posted Image

Odesláno (upraveno)

Ten inzerát vykazuje všechny prvky toho, jak se prodává fejk, tady špatný popis hodinek, neostré fotky, zmíňka o kartách, které nejsou vidět, mizerné provedení červené krabice na hodinky atd...

Samozřejmě co se týká hodinek tak tenhle model jsem v životě neviděl.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Ten inzerát vykazuje všechny prvky toho, jak se prodává fejk, tady špatný popis hodinek, neostré fotky, zmíňka o kartách, které nejsou vidět, mizerné provedení červené krabice na hodinky atd...

Kdo tohle koupí, neprohloupí, poučí se.. :suicide_anim: třeba to je nějaká superlimitka AT bez datumu.
Odesláno

Gougy, vypadá to , že je to sestřenice Brajtlingenu - Omegaga. Tak vyjímečné spojení limitky Peking2008 a AT se hned tak nevidí. Navíc ta tlačítka ala Speed. Osobně jsem ještě takový model ani neviděl, ale su ještě mladý.

Odesláno

Treba da cislo na mobil a vzdycky kdyz budes chtit vedet kolikateho je a ktery den, muzes mu zavolat... Uffff :crying_anim:

Petře, tuším, že v tomto případě by byl i telefonický dotaz na to, kolik je hodinPosted Image. Bohužel, se na tyhle ubohé inzeráty na Aukru stále ještě nachytá dost kupujících.Posted Image

Odesláno

Tak jsem pánovi napsal, jestli souhlasí s předáním u AD a prý nemá problém:-) Tak možná neví co prodává, nebo se z toho hodlá vymluvit.

Jinak poslal mi i nějaké foto, tak je dávám jsem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Prosím te, aspon si nejdriv ověř ta cisla. Podle ref. number z té karty se jedna o naprosto jine hodinky (omega constellation).

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno

Tak jsem pánovi napsal, jestli souhlasí s předáním u AD a prý nemá problém:-) Tak možná neví co prodává, nebo se z toho hodlá vymluvit.

Jinak poslal mi i nějaké foto, tak je dávám jsem

Podle mě to moc dobře ví, dokonce tam drze vyrobil datumovku :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...